1864, glæd jer til sidste afsnit

Se, nu har de bedst begavede jo længe gennemskuet, at seriens afsnit lægger op til det ultimative clou på sidstedagen

Jacob Lund,

17/11/2014

Se, nu har de bedst begavede jo længe gennemskuet, at seriens afsnit lægger op til det ultimative clou på sidstedagen.

Og I har opfanget de mange små hints hertil, og jeg garanterer jer, I bliver ikke skuffede.

Fra sædvanligvis velinformeret kilde har jeg fået adgang til plottet.

Sidste scene udspiller sig på et ikke navngivet taeter, hvor publikum består af alle uden undtagelser, der har et navn indenfor dansk kulturliv, Marianne Jelved og Suzanne Brøgger inklusive.

Tæppet er nede, og kameraet formidler på smukkeste vis forventningens glæde i ansigterne, mens man i dæmpet konversation lader op til aftenens højdepunkt.

Da tæppet efter laaaaang tid og forskellige teasere går op, afsløres det ultimative kunstneriske højdepunkt til stort applaus fra de inviterede publikummer.

Ole Bornedal ses siddende splitternøgen på en kontorstol.

Til stor jubel ruller han nu stolen helt ud til scenekanten og holder en smuk takketale. Herefter komer den lækre pige fra serien (husker ikke hendes navn, kun brysterne) ligeledes splitternøgen frem fra kulisserne og overrækker ham en bog, hvorefter hun kort kysser hans manddom og trækker sif tilbage.

Ole lukker bogen op og giver sig til at læse højt af "Kejserens Nye Klæder", mens han ihærdigt hiver i elastikken.

Afslutningen kommer så ud over ansigterne på første række, og selv de mest fatsvage linselus er herefter klar over, at de hele serien igennem og ved aftenens højdepunkt i særdeleshed har været vidne til hidtil uset stor kunst, ikke et øje er tørt.

Glæd jer!

Kilde: