Kontakt 180Grader.dk
55

Skrevet af Mogens Jensen 449 dage siden - Direkte link

Hvad med at tænke på Danmark og danskere?????

I er trods alt valgt/ansat til at varetage Danmark og danskeres interesse.

Man burde kunne afskedige vores ansatte,på samme betingeser som fks. en håndværker. 1 til 3 uges opsigelse, afhængig af ansættelsens længde. Derefter understøttelse eller socialhjælp.

Så kan det være I vil tænke jer om.


Skrevet af slettet bruger 8261 449 dage siden - Direkte link

Måske et alternativ til nuværende demokratiform kunne være at drive danmark mere som et aktieselskab - hver indehaver af et danskt statsborgerskab skulle så have en 'aktie' og for at have adgang til folketingssalen skulle der være en vis mængde mennesker der havde betroet een deres proxy.

Mængden af 'aktier' man så var betroet, skulle direkte reflekteres ved vægten af eens stemme i folketingssalen - på den måde ville politikere der i højere grad vakte folks tillid få mere at skulle have sagt, mens alle de tomme jakkesæt der gemmer sig nede på bagerste række idag ville forsvinde.

 

Yderligere skulle det selvfølgelig være muligt til hver en tid at ændre sin proxy, så hvis man ikke længere syntes at den man ellers har haft sin proxy hos gør det godt, så kan man fra dag til dag ændre det.

 

Da alle alligevel er tvunget til at have nem-ide ville det være det nemmeste i verden at indføre - læg det ved siden af skattemappen i det offentlige system, og lad så folk kunne skrive sig på som valgbare derinde, og lad folk kunne ændre deres proxy en gang om dagen.

 

Instant repræsentativt demokrati.

 


Skrevet af slettet bruger 8391 449 dage siden - Direkte link

Liberal politik på steroider.


Skrevet af Jan jacobsen 449 dage siden - Direkte link

Rockwools beregning forudsætter dog at samfundet ikke ændre sig, hvilket det jo allerede er i gang med. Derfor er præmisserne jo forkerte, så man bliver nød til at lave beregningen på ny, med ændrede ydelser. 

Hvis VKO vil have ordentlig politik, kan de jo bare ændre noget af al bistanden. 


Skrevet af HansJoachim 449 dage siden - Direkte link
Rockwools beregning forudsætter dog at samfundet ikke ændre sig, hvilket det jo allerede er i gang med.

Ja, samfundet ændrer sig til det værre:

Den økonomiske krise rammer ikke-vestlige indvandrere hårdere end etniske danskere, viser tal fra Danmarks Statistik.


Skrevet af Jan jacobsen 449 dage siden - Direkte link

Nu tænkte jeg på størrelsen og mængden af offentlige ydelser.


Skrevet af HansJoachim 449 dage siden - Direkte link

Udgifterne til offentlige ydelser er steget, fordi bl.a. starthjælpen er afskaffet. De tidligere starthjælpsmodtagere får nu den langt højere kontanthjælp.


Skrevet af Iceman 449 dage siden - Direkte link

Udemærket analyse, men jeg er nu uenig i konklusion 2 (at det bliver sværere at få en ny (borgerlig) regering efter et valg).

 

Jeg tror at udlændingespørgsmålet får LA til at miste så mange stemmer at partiets indflydelse bliver marginalisere, og så står der pludselig 100% VKO på dansk politik igen. 

Og lige så længe den nuværende regering baserer sig på de radikales parmamentariske støtte (og RVs ønske om at få statsbudgettet i balance) så får en kommende VKO regering det rigtig let. De kan sådan set bare fortsætte den økonomiske politik, og så gen-indføre den stramme udlændinge-politik med starthjælp og hele pakken, og så bruge besparelserne på symbolske skattelettelser.

 

LA havde virkelig muligheden for at blive et liberalistisk parti, men smed hele skidtet over styr med indgåelsen af det nylige forlig.. Det bliver en velfortjent exit, som desværre fjerner liberalismen fra dansk politik igen.

 

 


Skrevet af HansJoachim 449 dage siden - Direkte link
Jeg tror at udlændingespørgsmålet får LA til at miste så mange stemmer at partiets indflydelse bliver marginaliser, og så står der pludselig 100% VKO på dansk politik igen.

Det vil jeg da personligt stærkt håbe, men nu må vi se, hvordan LA klarer sig i de kommende meningsmålingerne. I øjeblikket er jeg ikke særlig optimistisk angående et nyt VKO-flertal.


Skrevet af Iceman 449 dage siden - Direkte link

So true. Den seneste jeg så (fa 26/4) sagde VKO (57+8+22)= 87 plus typisk 1 fra Nordatlanten.

LA gik fra 9 -> 8, så hvis bare 2 ryger til VKO så er den i hus.

 

Men jeg vil nu også godt se en regering der både er afhængig af LA + DF.

 

Gad vide hvordan OBO og AS ville agere hvis de nu kunne få en skattelettelse igennem ved at acceptere en pakke med start-ydelser blandet med et optjeningsprincip for de udlændinge vi allerede har.

 


Skrevet af HansJoachim 449 dage siden - Direkte link

AS og OBO ville afvise det. Nu er de og resten af LA jo bundet af et forlig med hele den røde blok.


Skrevet af Jan Christensen 449 dage siden - Direkte link

Hvis man vil have et konkret eksempel på, hvad åbne grænser kan føre til, kan jeg anbefale, at man læser David Karsbøls artikel i dagens udgave af Børsen: Skræmmende Suicidal-Sverige. Karsbøl er som bekendt (har i hvert fald været) cheføkonom i Saxo Bank og erklæret liberal. Den artikel fortjener større udbredelse.


Skrevet af slettet bruger 8391 449 dage siden - Direkte link

Sverige er et godt eksempel på, hvad åbne grænser fører til - et uhyggeligt godt eksempel, og desværre ikke det eneste i Europa.

 

Når den økonomiske recession om kort tid bliver en egentlig økonomiskisk depression, i lighed med 30'erne i forrige århundrede, så vil vi først rigtigt se frugterne af denne vanvittige politik. Tidens tendenser arbejder i rasende fart mod politikerne, og mange af dem lever helt åbenbart stadig i en boble af illusorisk virkelighed, som nok desværre først brister når det er for sent.


Skrevet af Frihed 449 dage siden - Direkte link

Hvis økonomien går i lokummet, så vil det alt andet lige have den effekt, at det vil tiltrække færre udlændinge til landet. Realiteten er imidlertid, at der udenfor Europa er et gigantisk befolksningsoverskud og befolkningstilvækst, så enhver mulighed for at komme til Europa, hvor mulighederne trods alt for mange vil være bedre, vil være attraktiv for mange millioner (teoretisk set milliarder) de kommende årtier.

It's the demography, stupid. Politikerne må forstå, at den nok stærkeste kraft i verden er den demografiske udvikling. Det må vi nødvendigvis forholde os til, hvis vi vil have en fornuftig udvikling i vores del af verden. Alternativet med masseindvandring er garanteret kaos og forværring af eksisterende problemer, yderligere gigantiske omkostninger og dårligere levestandard for de oprindelige beboere.


Skrevet af Kenneth K 449 dage siden - Direkte link

LA har 2 bløde flanker, EU og udlændingepolitikken som de må indse er et levn fra de radigale.

Få styr på dem, og LA peger mod de 10%


Skrevet af slettet bruger 4443 449 dage siden - Direkte link

Helt klart. Det er de to helt store åbne flanker i dansk politik.

 

DF har dem dækket til en hvis grad, men det er kun hvis man samtidig er mindst lige så rød som en socialdemokrat. Og så tror jeg der er mange der ikke synes de har været helt skarpe nok på de to områder de sidste år.

 

Det virker helt indlysende at der er en kæmpe vælgergruppe, som både ligger i samme økonomisk orienterede område som Venstre -> LA -> reelt liberal, men som også er både stærkt EU kritiske og stærkt kritiske over for indvandring af især uproduktive muslimer.

 

Et parti med LA's økonomiske politik + stærk EU kritik på alt andet end frihandel + stram indvandringspolitik, som kun tillader produktive individer, ville nemt kunne score 10%+ i dansk politik.

 

Tiden virker enormt moden til det - alle snakker om det, men partiet, et ægte national-liberalt parti, glimrer ved sit fravær.

 

Det man frygter er, at de ikke opfyldte vælger-behov især på indvandringsområdet med tiden danner grobund for lignende partier som man ser få fremgang i f.eks. Grækenland, præcis som Nigel Farage fremhævede i sin 9. maj tale.

 

Rettidig omhu er der desværre næsten intet af i dansk eller europæisk politik.


Skrevet af _slettet_bruger_177 449 dage siden - Direkte link

"Tiden virker enormt moden til det - alle snakker om det, men partiet, et ægte national-liberalt parti, glimrer ved sit fravær."

 

Pas på du ikke forveksler stemningen på 180grader med holdningen i befolkningen som helhed.

I den aktive del af 180grader kunne man nok få omkring 60% opbakning til et nationalliberalt parti, men i MSM og dermed det samlede vælgerkorps ville det være uhyggeligt svært at komme igennem med.

Torben Mark Pedersen har jo prøvet, godtnok for at par år siden efterhånden. Måske var han for tidligt ude?


Skrevet af slettet bruger 3623 449 dage siden - Direkte link

Langt over halvdelen af befolkniingen er trætte af den muslimske indvandring.


Skrevet af _slettet_bruger_177 449 dage siden - Direkte link

Absolut, men det får dem til at stemme DF eller Venstre. Det vil stadig være svært at komme igennem mediestormen med et nyt indvandrerkritisk parti.

NA fik så vanvittig god behandling af medierne, netop fordi det stort set var DRV i borgerlig blok.

Jeg er sikker på, at det modsatte vil ske mod et nationalliberalt parti.


Skrevet af Frihed 449 dage siden - Direkte link

Den bedste mulighed er, at LA omformer sig til at være dette parti. Desværre stikker det grimme radikale skelet sit fjæs ud ad skabet, og det er en alvorlig trussel, både mod LA og mod et fornuftigt borgerligt alternativ.

LA må droppe at være et levebrødspolitikerparti, hvor man bare skal positionere sig positivt i forhold til EU, FN, "konventioner" og medier som DR, så er karrieren sikret. Naturligvis vil man få nogen på tuden af DR & Co, hvis man stikker ud, men hvis man ikke er upopulær i DR, så gør man noget forkert, og så bevæger man sig i samme klamme gryde og kvadrant på Samuelsens politiske diagram som alle de andre partier. Og så kan vi jo ligeså godt stemme på de andre.


Skrevet af Jan Jakobsen 449 dage siden - Direkte link

Det kunne være spændende at høre OBOs svar på denne kritik eller om den helt bliver ignoreret. :)


Skrevet af slettet bruger 8391 449 dage siden - Direkte link

Hvis man kan beskylde almindelige vælgere for dette ...

Du er faktisk meget værre end ikke-stueren. Du er en slibrig, jungleliberalistisk cyankalium-cocktail!

... hvordan vil skudsmålet så være, hvis man kritisere LA for totalt at svigte med hensyn til de - uden sammenligning - to største trusler mod friheden: EU og Islam.


Skrevet af Andersen 449 dage siden - Direkte link

Een ting glemmes 100% i indlægget: 24-års reglen, eksempelvis, strider imod alle liberale principper! Det svarer til at indføre en skattelettelse KUN for folk der er fyldt 24. Man er vel næppe et liberalt parti hvis man stemmer for uliberale tiltag. At man er imod 24-års reglen er ikke synonymt med at man er imod en skrap kurs overfor indvandrere og vil have "åbne grænser" for alle ubetinget - det betyder bare at man synes 24-års reglen er en absurd og uliberal måde at gøre det på. Kom nu op med et forslag der "strammer udlændingepolitikken" - men IKKE diskriminerer folk bare fordi de ikke er fyldt 24 - så skal LA nok se mere positivt på det. Den der snik-snak om at man ikke er liberal medmindre man stemmer for alle mulige helt absurde og diskriminerende stramningsforslag på udlændingeområdet er helt ude i hampen. Man stemmer jo i LA heller ikke for skattestigninger selvom det vil forbedre statsbudgettet på kort sigt - det betyder jo heller ikke at LA ikke vil skabe balance i statsbudgettet.


Skrevet af HansJoachim 449 dage siden - Direkte link

VKO indførte pr. 1. januar 2011 et pointsystem, der betød, at det var muligt at komme til Danmark som familiesammenført, selv om man ikke var fyldt 24 år. Det krævede dog dobbelt så mange point, som hvis man var fyldt 24.

Nu har LA stemt for at afskaffe pointsystemet og for at genindføre 24 års-reglen, selvom man egentlig er imod denne 24 års-regel.


Skrevet af Andersen 449 dage siden - Direkte link
Pointsystemet er da en ligeså idiotisk og diskriminerende konstruktion som 24-års reglen, der ikke har en papand at gøre med om folk kan klare sig og bidrage til samfundet. Prøv igen.

Skrevet af HansJoachim 449 dage siden - Direkte link

Pointsystemet gjorde det lettere at komme til Danmark for ægtefæller, der havde kvalifikationer, så de passede ind på det danske arbejdsmarked.

SRSF vil med nye regler bl.a. sænke kravene til udlændinges danskkundskaber, således at selv analfabeter opfylder kravene.


Skrevet af Andersen 449 dage siden - Direkte link

"Kvalifikationer"??? Altså folk der scorer mange point i een eller anden latterlig skrivebordstest - som jo så udelukker nogle folk der har "få point" selvom de faktisk godt kan klare sig selv???

 

Det bliver sgute bedre og mere liberalt af, at man "afhjælper" nogle der er ramt af en idiotisk lovgivning ved at indføre en anden idiotisk lovgivning der så rammer nogle andre! Det er bare at flytte aben rundt!


Skrevet af Frihed 449 dage siden - Direkte link

Du ved tydeligvis ikke hvad du taler om. Det er jo ikke en skrivebordstest, men en opgørelse, hvor forskellige kvalifikationer vægtes, så f.eks. højtuddannede fra vestlige lande lettere kunne få adgang til Danmark og sågar omgå 24-års reglen. 

Problemet er, at vi pga. uansvarlige idiotiske radikale politikere har fået et problem. Herunder, at der var en kædeindvandring, hvor flere end 90% af efterkommere blev arrangeret gift med personer fra hjemlandet - f.eks. landlige dele af Tyrkiet eller Pakistan eller Somalia - så disse personer kunne importeres til Danmark. Børn af indvandrere i Danmark blev en adgangsbillet for mere problemindvandring. Det er et reelt problem! De koster Danmark og danskerne gigantiske milliardbeløb, koster på konkurrenceevnen, koster på sammenhængskraften, koster lidelser i form af kriminalitet, vold voldtægt, dårligere skoler og på relativt kort sigt, en demografisk ændring af Danmark i retning af stort muslimsk mindretal og flertal på sigt. Faktorer som ændrer Danmark markant - til det værre. Dette er virkeligheden! En virkelighed man må forholde sig til! Ja, det er noget møg, at vi pga. de radikale & co's masseindvandring af problemindvandrere, primært muslimske indvandrere, har givet os så store problemer at vi må sætte en bremse i som også rammer folk som vi ikke ønsker at ramme. Derfor burde vi også have en langt mere diskriminerende udlændingepolitik, hvor vi sorterede meget mere klogt hvilke typer mennesker vi ønsker Danmark befolket af nu og i fremtiden. Det er sådan set bare at videreføre den tankegang vi har haft i mange årtier, hvor der ingen begrænsning har været på arbejde og indvandring fra vores nordiske nabolande - netop fordi vi ved, at disse har en kultur tæt på vores egen og generelt ikke udgør et problem. Det sjove er, at vi allerede diskriminerer massivt. Men hvis man vil videreføre denne tradition til muslimske lande, så er man pludselig en ond racist. Det giver ingen mening - men det gør radigal politisk korrekthed sjældent. 


Skrevet af Havkatten 449 dage siden - Direkte link

Du må ud og hjælpe Daniel Carlsen med at samle underskrifter.


Skrevet af Frihed 449 dage siden - Direkte link

Klap klap klap, flot! Godwins law, når argumenter fejler.


Skrevet af Andersen 449 dage siden - Direkte link

"Kvalifikationer" er jeg bedøvende ligeglad med hvis de er ønsket på en dansk arbejdsplads og kan klare sig selv. Om folk er "vestlige" eller hvad de tror på i deres fritid er snik-snak der ikke har ikke en papand med det reele problem at gøre. At der er en stor gruppe af arbejdsløse indvandrere skyldes at man ikke kræver af dem at de skal klare sig selv - og dermed punktum. Man kan ikke lave en "test" eller en "model" der putter alle i en papkasse og fortæller ligepræcist hvilke folk der dur eller ikke dur: Det finder man kun ud af ved at kræve ligepræcist det! DIREKTE - istedet for al mulig lommefilosofi hvor man prøver at lfremstille en "test" til udvægelsen. Sådan fungerer det i USA - man kommer kun ind hvis man kan give en dolumenteret grund til hvorfor man er der og hvordan man vil klare sig - ellers får man ikke et visum. Længere er den sgu da ikke! Så kan vi lommefilosofere om "religion", "Islam" og "vestlig vs ikke-vestlig" en anden dag over en kop the når vi har lyst til at snik-snakke.


Skrevet af HansJoachim 449 dage siden - Direkte link

@ Andersen

Faktum er, at der med de nye familiesammenføringsregler nu kommer flere ukvalificerede indvandrere til Danmark. Der er dermed større risiko for at disse personer bliver en belastning for den danske samfundsøkonomi. I øvrigt burde du sætte dig lidt mere ind i emnet for at undgå, at du skriver flere faktuelt forkerte kommentarer.


Skrevet af Andersen 449 dage siden - Direkte link

Aha.. "Faktum er..." -  så er alle døre vel åbne for en ikke-liberal til at indføre alle de love og regler man har lyst til.. Men tak for rådet - det var sødt af dig.


Skrevet af Frihed 449 dage siden - Direkte link

De familiesammenføringer/kædeindvandring har jo ikke en fløjtende fis at gøre med virksomheder som har brug for specialister og henter dem til Danmark for at arbejde.

Du virker grumt naiv. 


Skrevet af Andersen 449 dage siden - Direkte link

Nej "familiesammenføring" handler ikke om at hente eksperter til Danmark. Det handler om at bo sammen med sin familie. Det skulle da nok give en mand/kvinde et incitament til at finde et job der hvor partneren bor, og lykkes det kan jeg sgute se det rimelige eller "liberale" i at staten skulle komme med alverdens tests og regler for at forhindre det.


Skrevet af Frihed 449 dage siden - Direkte link

Men hvis personen sandsynligvis ikke vil udgøre et problem for Danmark og tilmed have en efterspurgt arbejdskraft, så er der jo heller ikke noget problem.

Det handler om at forholde sig til virkeligheden. Den uansvarlige udlændingepolitik som medførte masseindvandring af problemindvandrere måtte man prøve at bremse. Men masseindvandringen fortsatte via familiesammenføringer, hvor 90%+ fra store indvandrerlande hvor problemindvandrerne kommer fra blev arrangeret gift med en fra hjemegnen, så de kunne få en billet til Danmark. Noget som for fattige er som at vinde i lotteriet - og en kædeindvandring som kan fortsætte i det uendelige og har vist sig at foregå både i anden og tredje generation. En udvikling, hvor indvandrerbyrden blot vil stige uhæmmet. Der er ingen mangel på folk som gerne vil til vesten fra fattige lande.


Skrevet af Andersen 449 dage siden - Direkte link

"hvis personen sandsynligvis ikke vil udgøre et problem for Danmark"

 

Og for at "beregne" denne sandsynlighed laver man nogle tests og statistikker der siger, at når personen tilhører kategori A, så opfører personen sig sikkert ligesom alle andre i kategori A, og så skal vedkommende ikke ind i landet - ligegyldigt om vedkommende sådan set har udsigt til et udemærket job for og en plan for hvordan vedkommende skal overleve i landet? Jesus!

 

"Det handler om at forholde sig til virkeligheden." Det handler da ikke en pind om virkeligheden! Det handler om at "gøre et eller andet" så det kan sælges som om man løser et problem - og så er man sådan det FULDSTÆNDIGT ligeglad med at det man så gør OVERHOVEDET ikke forholder sig til det VIRKELIGE problem - nemlig at man ikke baserer udlændingepolitikken på hvad den ENKELTE indvandrer har at byde på, men istedet snik-snakker om hvilke uddannelse, religon og alt muligt andet fis som man mener man kan klassificere som den papkasse der udgører de "gode indvandrere".


Skrevet af Frihed 449 dage siden - Direkte link

Du aner ikke hvad du taler om. Hvis en person har godt job på hånden indenfor noget danske virksomheder mangler etc. er det ikke svært at komme til Danmark og arbejde og med greencard-ordningen bliver man individuelt vurderet.

Du forholder dig ikke til virkeligheden. Virkeligheden er, at Danmark er blevet udsat for en masseindvandring af især muslimer som aldrig skulle være tilladt at komme til landet. De koster danskerne et stort milliardbeløb hvert år, foruden alle de ikke-monetære omkostninger i form af sociale, kulturelle problemer, dårligere skoler, dårligere konkurrenceevne og kriminalitet.

Man skeler ikke direkte til indvandreres religion som du påstår, men det burde man naturligvis, da det jo har vist sig at være en kæmpe hindring for assimilation. Vi ved hvilke grupper der især er problemer med og vi må naturligvis være bevidste om hvilket Danmark vi vil have i fremtiden. Med fortsat masseindvandring vil Danmark få muslimsk flertal, det er kun et spørgsmål om tid. Du kan se en svensk by som Malmø som inden længe vil få muslimsk flertal, langt over 50% af befolkningen under 18 er muslimer. Hvis du vidste noget mere om verden og forholdte dig til virkeligheden ville du vide og forstå, at dette betyder ufatteligt meget. Tag blot et kig rundt i verden og se på forskellen mellem lande med muslimsk flertal og/eller mange muslimer. Hvis du havde historisk viden og forståelse ville du også vide, at det i praktisk talt alle lande, hvor der er en stor muslimsk minoritet eller majoritet er eller har været borgerkrig, utryghed og konflikt. Libanon, Israel, Jugoslavien, Syd-Thailand, Sudan etc. Der er mange andre mulige scenarier end borgerkrig, men lortesamfund kan man være ret så sikker på. Det kræver ikke mange besøg til "ghettoer" i Danmark, eller de tilsvarende i Malmø eller forstæderne til Paris for at få et indtryk af hvilke lortesamfund er et resultat af masseindvandringen, allerede i dag.

Prøv at læse lidt om de reelle konsekvenser af den indvandring man åbnede for med særloven "palæstinenserloven":

http://da.wikipedia.org/wiki/Pal%C3%A6stinenserloven 

"I 2005 viste en undersøgelse at omkring 42% (135) af palæstinenserne i de efterfølgende år havde fået en bøde eller var dømt ved domstolene og at 74% (238) var på passiv forsørgelse. Af de 110 børn født af gruppen af 321 palæstinensere havde 56% (62) været involveret i kriminalitet."

Dette er virkeligheden. Naturligvis skulle disse aldrig være lukket ind i Danmark.

Hvis du ikke vil klassificere "gode indvandrere" og "dårlige indvandrere", hvad vil du så? Vil du tage konsekvensen af den frie indvandring? Forstår du konsekvensen? Det lyder ikke sådan. Der er bogstaveligt talt milliarder af mennesker, for hvem det vil være en økonomisk fordel at flytte til Danmark. Tag et lille land som Bangladesh. Det er fire gange arealet end Danmark. For omkring 30 år siden var der ca. 80 millioner indbyggere i Bangladesh. Nu er der ca. 150 millioner. Om ca. 40 år vil der være flere end 300 millioner. Det er omtrent ligeså mange som i hele USA i dag. I et land som er blot fire gange større end Danmark. Hvordan tror du levevilkårene er eller vil være i Bangladesh i fremtiden? Hvor mange af de 300 millioner borgere i Bangladesh tror du vil have lyst til at flytte til et andet land og prøve lykken? Tror du Danmark vil blive et bedre land med fri indvandring - når man forholder sig til virkeligheden, hvor Bangladesh bare er et land blandt mange muslimske lande med befolkningseksplosion og ringe muligheder for at understøtte bare tilnærmelsesvist rimelige levevilkår?

Om du vil, så ligger ejendomsretten til Danmark hos danskerne og vi er ikke forpligtet til at dele Danmark med alle mulige indvandrere. Vi bør tænke på fremtiden og gøre os nogle tanker om hvordan Danmark skal være i den nærmeste fremtid og på lidt længere sigt.

Læs også Saxobanks strategichef David Karsbøls artikel fra Børsen om skræmmeeksemplet Sverige og det at forholde sig til problemerne med masseindvandring af folk som ikke dele vores liberale værdier:

http://www.uriasposten.net/archives/36884


Skrevet af Andersen 449 dage siden - Direkte link

Jamen fint at der FINDES folk der får green-card baseret på en vurdering af, at de har noget at byde på. Det jeg siger er jo bare at ALLE skal vurderes på om de har noget at byde på - istedet for denne generaliseringssnak om "hvem der har hvilke værdier" og "hvem har mange point". For du vil vel ikke påstå at alle de aktuelt arbejdsløse ny-indvandrere kom hertil med et job på hånden?


Skrevet af slettet bruger 6003 449 dage siden - Direkte link

Du forstår ikke problemstillingen.

 

Når folk først ER i Danmark så hænger vi på forsørgelsespligten. For evigt.

 

Du kan slet ikke "afskaffe bistandshjælpen" sådan som LA's studentikose ungdomsrepræsentant foreslår.

 

Er de EU borgere, har de krav på alt og kan ikke udvises. Selv Breivik og Heydrich havde vi hængt på. Er de fra 3 verdens lande kan de afvises ophold, men ikke udvises grundet menneskerettighedskonventionen.

 

Jeg gentager. Du forstår ikke problemstillingen. Forliget er ren sminke, fordi præmisserne eksisterer ikke i den virkelige verden.


Skrevet af Frihed 449 dage siden - Direkte link

Nej, alle indvandrere har ikke jobs, for udlændingeloven er - og især har været - hullet som en si, så en masse mennesker er kommet til Danmark som aldrig skulle være kommet til Danmark. Dem hænger vi i bred forstand på til evig tid (selvom repatrieringsordninger absolut er en god ide). Vores ansvar nu er, at undgå så mange af de problemer jeg ridser op ovenfor, bl.a. ved at undgå så megen problemindvandring som muligt. Det fordrer, at man forstår og erkender, at der er en udfordring. Man kan ikke hænge sig i naivistiske ideer og principper, som ikke forholder sig til virkeligheden og ikke tager det mindste ansvar for udviklingen og fremtiden for Danmark og danskerne. 


Skrevet af 1984grader NEJ TAK 449 dage siden - Direkte link

... ikke-monetære omkostninger i form af sociale, kulturelle problemer, dårligere skoler, dårligere konkurrenceevne og kriminalitet.

De ting, du nævner, er da i høj grad forbundet med monetære omkostninger både direkte og inddirekte.

 

Bortset fra den lille detalje er det et godt indlæg.

 

Jeg kan så iøvrigt anbefale særligt interesserede at tage en studietur til Dhaka, hovedstaden i Bangladesh, anno 2012. Måske noget for et folketingets mange rejseglade udvalg?

 

Allerede i lufthavnen vil du blive mødt af horder af mennesker på jagt efter et eller andet udefinerbart, som kan give dem en indtægt. På vej ind til dit såkaldte, 5 stjernede hotel vil din taxa ved ethvert stop blive overfaldet af mennesker, som ofte mangler en kropsdel hist eller her, og som hamrer på din taxasruder i desparation og med håbet om, at du vil give dem nogle almisser.

 

Et liv på gaden i Danmark uden social ydelser virker skræmmende for næsten alle danskere, mens det for mindre privilegerede mennesker er et jordisk paradis.


Skrevet af Frihed 449 dage siden - Direkte link

Det har du ret i. Min pointe er, at der også er omkostninger udover økonomiske; at der er menneskelige og kulturelle ofre, når folk bliver udsat for vold eller områder af Danmark er utrygge etc. Den slags det er svært at sætte tal på, men som også er meget reelle (negative) konsekvenser af masseindvandringen.

Interessant at du har været i Dhaka. Jeg synes Bangladesh er en absurd case alene mht. befolkningsudviklingen. Der vil være et enormt pres af mennesker fra lande som Bangladesh de næste årtier, hvis ikke allerede nu. Millioner og atter millioner vil gribe enhver chance de kan få for at komme til et rigere land. Tænk blot på, hvor meget det kan betyde at kunne sende blot få tusinde kroner hjem til en familie i Bangladesh. Jeg kan sandelig have forståelse for deres lyst til at søge lykken. Men det vil være til gigantisk skade for Danmarks og danskernes, hvis man åbner op for det befolkningsoverskud på milliarder af mennesker der kommer de næste årtier i fattige kulturfremmede lande.


Skrevet af 1984grader NEJ TAK 449 dage siden - Direkte link

Min pointe er, at der også er omkostninger udover økonomiske

Det har du uden diskussion ret i.

Jeg kan sandelig have forståelse for deres lyst til at søge lykken. Men det vil være til gigantisk skade for Danmarks og danskernes, hvis man åbner op for det befolkningsoverskud på milliarder af mennesker der kommer de næste årtier i fattige kulturfremmede lande.

Jeg har meget stor forståelse for, at mennesker vil søge en bedre tilværelse. Det gør alle anstændige mennesker. Men vi kan ikke redde hele menneskeheden. Hvad vi kan gøre er at åbne vores markeder, så mennesker overalt i verden får muligheder for at sælge de varer, de producerer. Men dertil rækker socialisternes solidaritet ikke. De vil meget hellere uddele almisser. Indenlands og udenlands.


Skrevet af Frihed 449 dage siden - Direkte link

Helt enig.


Skrevet af Andersen 449 dage siden - Direkte link

Og hvad rager det nogensomhelst hvis en udlænding bliver ansat i Danmark i en virksomhed som leder, hvor folk udemærket og udelukkende taler engelsk??? Skal denne person rende rundt og tage alle mulige latterlige kurser og tests istedet for at passe sit arbejde??? Man er altså ikke analfabet blot fordi man ikke vægter det særligt højt at lære een af de internationalt set mest ubrugelige sprog, nemlig dansk. De fleste veluddannede danskere taler jo alligevel engelsk.


Skrevet af Frihed 449 dage siden - Direkte link

Igen en idiotisk stråmand. Det er jo ikke disse mennesker som er problemet! Der er ingen (eller meget få) der ønsker at ramme eller genere disse grupper af vestlige højtuddannede personer. Tværtimod. 


Skrevet af Andersen 449 dage siden - Direkte link
Nej - det er ikke dem der er problemet - men lovgivningen, "testene" og "dansktesten" er vel noget alle skal tage. Ellers bliver det sgute mere liberalt og ikke-diskriminerende af at ledere og højtuddannede slipper for at komme igennem et system som en dygtig håndværker eller en dygtig ufaglært skal igennem.

Skrevet af Frihed 449 dage siden - Direkte link

Nej det er ikke. Du aner ikke hvad du taler om. Du blander ting sammen. 


Skrevet af slettet bruger 2906 449 dage siden - Direkte link

Meget skarp analyse. Jeg er helt enig i at LA totalt sover i denne debat. Det sludder med åbne grænser og lukkede kasser er jo bare et figenblad, som skal skjule at man ikke har nogen politik på området.

 

At lempe regler for familiesammenføring er økonomisk og socialt selvmord. Når en analfabet bliver familiesammenført kan vi ligeså godt sige det som det er: " Det er en loose-loose situation". Han har ingen chance for at få arbejde og dermed blive selvforsøgende. Så bliver han radiakliseret og føler sig diskrimineret og så er vejen banet for alskens ondskab.

 

Vi assimilerer ikke vores indvandrere, men forsøger en slags blød middelvej, hvor vi gør en dyd ud af at de skal beholde deres kultur, religion og traditioner, samtidig med at vi udsletter vores egen kultur og religion.  Det skulle så skabe en lykkelig familie - eller snare ghettoer med alt hvad det indbærer.

Så vi er dømt til at skabe sociale klienter, hvilket vi er vendensmestre i. Indse dog at vi for længst har lukket vores samfund for folk, som ikke kan læse, regne mv. De kan simpelthen ikke få et arbejde til mindstelønnen, som er afskaffet i velfærdsstatens hellige og ukrænkelige navn.

 

Derfor er dybt skadeligt at LA ikke vil forholde sig seriøst til udlændingepolitikken og simpelthen indse, at vi er nødt til at stille krav til mennesker som vil være i landet.

 

Hvis LA virkelig fik en udlændningepolitik kunne LA blive det største borgerlige parti i Danmark.


Skrevet af slettet bruger 6003 449 dage siden - Direkte link

LA's problem er jo ikke nødvendigvis vilje. Nu skal vi være fair.

 

Partiet er nyt. Vælgerbasen er meget divers. Man risikerer i den grad at støde vælgere fra sig, hvis man går "all in" på en skrap udlændingepolitk.

 

Desto meget mere f.s.a. EU politikken. Her

 

Så er det nemmere at støde de svære spørgsmål fra sig de første mange år, og så udelukkende profilere sig liberale på fordelingspolitiske spørgsmål.

 

Det er bare en farlig leg. Hvis der kommer et konservativt parti nu (eller hvis DF eller Konservative bare ser lyset i den borgerlige demografi) med UKIP'slk værdi- og EU politik samt meget ambitiøs fordelingspolitik, så kan det hurtigt komme til at gøre ondt.


Skrevet af Frihed 449 dage siden - Direkte link

Fuldstændig korrekt analyse, Hans.

LAs udlændingepolitik holder ganske enkelt ikke og er/kan blive en dealbreaker for mange vælgere.

Man har påstået, at man ikke lægger vægt på dette vigtige politik-område, og det har ikke været helt ufornuftigt, for så har man kunne formode, at området lå mere sikkert i V og DFs hænder hvad angår et borgerligt alternativ. LA har påstået, at det handlede om lavere skatter, mindre offentlig sektor og mere personlig frihed. Punkter, hvor LA har opnået absolut ingenting og ikke har fået noget på ved at indgå aftaler med den røde regering.

Desværre ser vi, at udlændingepolitikken er et af de eneste områder, hvor LA rent faktisk fører politik, og det ubetinget til det værre, ikke mindst med den fuldstændig vanvittige og "off message" politik om at afskaffe Starthjælpen - til fordel for højere offentlige ydelser! Hvad fanden tænker I på?!

Der er kun én undskyldning, som kan retfærdiggøre LAs taktik, og det er, hvis man efter et valg er villige til at give DF alt hvad de peger på mht. udlændingepolitik mod at få indrømmelser angående skat og ikke mindst personlig frihed, som efterhånden viser sig at være et politikområde for LA som kun er teoretisk og noget der hører sig til i skåltaler. Men er LA villige til det? Eller har man nu bundet sig op på "forlig" med de røde, uden at få noget som helst til gengæld?

Det er tåkrummende stupidt, det vi er vidner til i øjeblikket. 


Skrevet af HansJoachim 449 dage siden - Direkte link
Der er kun én undskyldning, som kan retfærdiggøre LAs taktik, og det er, hvis man efter et valg er villige til at give DF alt hvad de peger på mht. udlændingepolitik mod at få indrømmelser angående skat og ikke mindst personlig frihed,

Det er, som du selv nævner, meget urealistisk. LA er nu bundet af forliget med rød blok. I givet fald skulle LA opsige forliget i samme valgperiode, som man har indgået det. Det sker næppe.


Skrevet af Frihed 449 dage siden - Direkte link

Hvis LA ikke vil det - f.eks. for at få indrømmelser på de kerneområder LA har udpeget - så er partiet fuldstændig til grin.


Skrevet af _slettet_bruger_177 449 dage siden - Direkte link

Ja.


Skrevet af Erik Bach 449 dage siden - Direkte link

Det er ufatteligt hvordan et ellers fornuftigt parti,
kan gå ind for en forræderisk islamistisk invasion i Danmark.


Skrevet af Juul 449 dage siden - Direkte link

Der er larmende tavst fra LA. 

 

Dette er det største oprør - i vores lillebitte kreds, men alligevel - mod den radikale udlændingepolitik.

 

Det er nu, I har chancen, Anders/Ole/Simon. Lige nu. Om 7 dage står indtrykket af de åbne sluser indprentet på jeres kampsoldaters - mig, bl.a. - nethinde.

 

Vælg nu friheden. Sig klart nej til islam.


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 449 dage siden - Direkte link

Jeg vil stærkt anbefale til LA - hvis I hører efter.

 

* Den med lukkede kasser i 5 år er god, jeg støtter 100%. 

 

Men I bør overveje at præcisere hvad i mener der skal gøres hvis personen ikke bliver et produktivt samfunds medlem.

 

Personligt mener jeg at alle kan komme til Danmark, med nogle få proviso..  Den meste fundamentale er at de ikke må ligge samfundet til last.

 

Det er nødvendigt at vi stiller krav, krav er ikke noget der er anti-liberal, ej heller noget der er politisk ukorrekt (efter verdens definitioner)...

 

Derfor vil jeg forslå at man indførere, at hvis en person kommer til landet, og ikke kan klare sig selv, og får beskæftigelse inden for de 5 år og havde arbjedet i mindst 3 ud af de 5år (og barsel gælder ikke), ellers ophæves opholdstilladelsen ved det 5. år, uagtet om de har avlet 5 unger i perioden, fordi det er bare endnu en bistandsklient vi har importeret.. 

 

Der ud over, forlange at dem der søger fammilie sammenførsel selv betaler udgifterne for deres sagsbehandling.   Dette er feks normen i Australien, hvor en sagsbehandling ofte koster 10 000 - 20 000dkk.

 

(personligt har jeg også et ønske, at folkene der kommer til landet, skal sværge på deres hellige tekster, at de sætter samfundets love over religiøse love).

 

Dette burde gøre de fleste der er kritisk over for invandring glade.


Skrevet af HansJoachim 449 dage siden - Direkte link

Det er et godt forslag, men det kommer for sent. LA har allerede stemt for de nye og slappere familiesammenføringsregler og er derfor bundet af forliget med rød blok.


Skrevet af Just Pedersen 449 dage siden - Direkte link

1. Den er en belastning for samfundsøkonomien

Belastningen kommer fra de høje passive ydelser generelt og ikke fra at det er Mustafa fremfor Mads, der modtager dem. Vil man ændre den danske taberfabrikken er det kun symptom-behandling at begrænse indvandring - sygdommen hedder at det ikke kan betale sig at arbejde. Her er LA stadigvæk det eneste parti, der ønsker at gøre dette.

 

2. Den svækker chancen for at få en ny regering efter næste folketingsvalg

Pjat. Forligget svækker ikke muligheden for at få en ny regering, men for at en regering kan føre ny politik. Venstre, Konservative og DF har indgået stribevis af forlig med regeringen, senest om energiområdet - Hvis LA ikke lavede forlig med regeringen, så ville det stå i en meget dårligere forhandlingsposition overfor VKO, der har lavet forlig med regeringen om at hæve de offentlige udgifter, og følgeligt ville nægte at opsige disse forlig. Nu har LA en brik som de kan forhandle med og tage sig betalt for.


Skrevet af HansJoachim 449 dage siden - Direkte link

sygdommen hedder at det ikke kan betale sig at arbejde. Her er LA stadigvæk det eneste parti, der ønsker at gøre dette.

1. Sludder. LA ønskede at afskaffe starthjælpen.
Det koster 800 mio. kr. at afskaffe de såkaldte fattigdomsydelser, fordi det dårligere kan betale sig at arbejde.

Ikke-vestlige indvandrere har generelt lavere kvalifikationer end etniske danskere. Derfor er ikke-vestlige i større risiko for at havne på passiv forsørgelse.

 

2. Verbale slagsmål internt i blå blok om udlændingepolitikken under valgkampen vil naturligvis forringe chancerne for at få en ny borgerlig regering.

Ifølge de uskrevne regler på Christiansborg skal LA opsige forliget med rød blok om familiesammenføringsreglerne i denne valgperiode for at kunne forhandle udlændingepolitik med VKO efter næste folketingsvalg. LA skal altså i givet fald opsige forliget i samme valgperiode, som man har indgået det. Det er et meget usandsynligt scenarie.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
4
4
2
4
38
7
42
8
12
2
27
5
13
5
7
6
13
25
13
Om HansJoachim
hansjoachimmogensen@gmail.com

Se HansJoachims profil
eller
Følg HansJoachim