Kontakt 180Grader.dk
9

Skrevet af slettet bruger 6196 425 dage siden - Direkte link

Jaja, Suzanne, vi ved alle at Se & Hør bringer løgnehistorier. Whats new?
De skal enten sagsøges (og idømmes straffe, så de forstår at det ikke kan svare sig at bringe usandheder eller ulovlige /private billeder), eller også skal folk holde op med at købe den slags luderjournalistik. Det sidste forventer jeg ikke sker. Men jeg køber det altså ikke!

I øvrigt har du selv skrevet for Ekstra Bladet, som i grove træk ikke er en døjt bedre end S&H, så jeg forstår ikke helt dit tudefjæs? 


Skrevet af roehakker 425 dage siden - Direkte link

Når man vælger at blive en kendis har man samtidig anerkendt vilkårende som kendis , når det er skrevet eksisterer der ingen respekt for kriminelle,disse personager er undermålere i det Danske samfund,hvordan skal man opdrage sit barn til et samfund,hvis der er nogle idioter der kan sidde i TV og forsvare deres kriminalitet.


Skrevet af Henrik Lundquist 425 dage siden - Direkte link

Som hovedregel lever en vis del af medierne på at dumme sig og søge ondskab. I sidste ende driver denne liderlighed sådanne medier i graven, som vi så i England sidste år. Take Care Suzanne.  

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Sladder

14
15
23
31
91
13
12
16
6
8
11
25
8
18
13
25
32
7
5
7
Nyeste video
Om Suzanne Bjerrehuus
Her i 2013 har  Karen Thisted og jeg lavet en ny omgang tv, dennne gang med navnet: Mormors Vilde Ungdom. Det sendes på tv2 torsdage kl. 21:25....

Se Suzanne Bjerrehuus' profil
eller
Følg Suzanne Bjerrehuus