Værd at læse

03

Et smart men overset transportmiddel

Der findes mere end 1 pr. mand i Vietnam, men det er langt de færreste, som bruger det i Danmark. Det er nemt, det er billigt men det er et overset transportmiddel i Danmark. Hvis du ikke allerede har gættet det, kan jeg nu røbe for dig, hvad det er: det er selvfølgelig scooteren. Hvor de i Asien har parkeringskældre kun for scootere eller motorcykler, har vi massevis af parkeringskældre for biler. Men hvorfor er scooteren overset i Danmark? Her er 3 grunde til, hvorfor du burde vælge scooteren over en bilen: 

Bedre køreoplevelser 

Dette er selvfølgelig betinget af, at du ikke skal rejse alt for lange afstande. Dog er vi så priviligeret i Danmark, at afstandene imellem arbejdsplads og bopæl næppe er særlig stor. Hvis du skifter scootere ud med bilen, får du noget så simpelt som et bedre udsyn. Udover de sikkerhedsmæssige fordele heraf, får du altså en bedre køreoplevelse, fordi du har et bedre udsyn på din vej, så du får mere tid til at nyde den danske natur. 

Økonomisk gevinst 

Denne havde du nok forudset: en scooter vil, alt andet lige, altid være langt langt billigere end en bil. Du kan altså indhente en stor økonomisk gevinst ved at vælge scooteren over bilen, og det er også medregnet besøg hos værksted, forsikringer m.m. 

Undgå stress

Vi kender det alle: den stressende og frustrerende følelse af at sidde i kø på vejen, hvor det eneste du kan se er biler og atter biler. Ved at tage scooteren undgår du bilkøerne, men optjener derimod den gevinst, at du får muligheden for at mærke den friske luft, når du træder speederen i bund og suser afsted på de danske veje. 

Hvis dette ikke er argumenter nok til at vælge scooteren over bilen, så er dit næste step at tage til Vietnam og mærke, hvordan scooteren giver dig uanet muligheder for at nyde de skønne og smukke land - her er det nemlig scooteren, der er normalen og ikke bilen. 

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere