Værd at læse

02

Husk dette når du skal flytte

Du er måske studerende, der leder efter en studiebolig i den by du skal til, at studere i? Eller også er i måske et par, som leder efter noget, en lille smule større? Uanset hvad, så er der nogle punkter, du skal lægge ekstra mærke til, når du skal til, at flytte. 

Griske boligportaler

Som du nok allerede ved, er der et hav af danske boligportaler i øjeblikket. Antallet er stort og tallet bliver ved med, at stige. Mange af disse boligportaler lover guld og grønne skove, men de fleste opfylder ikke dette. Ved diverse boligportaler skal man betale et bestemt beløb for, at få adgang til boligportalen i bare et par dage. Et abonnement er oppe i en helt anden prisklasse. Fælles for begge er penge, uden nogen garanti for, at finde et sted, at bo. Undersøg portalerne og læs anmeldelserne. Her kan du hurtigt finde ud af, om siden fup eller rent faktisk hjælper kommende lejere. 

Kontrakten

Husk altid, at tjekke huslejekontrakten, inden du flytter ind. I huslejekontrakten kan du holde styr på om bl.a. huslejen og depositum passer. Kontrakten skal afspejle hvad der er blevet aftalt med udlejer. Du kender sikkert ikke udlejeren på forhånd, og ved derfor ikke hvordan personen håndterer/har håndteret lejere. Undgå derfor, at blive snydt og tjek kontrakten. 


Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere