Værd at læse

03

Danskerne forsikrer sig som aldrig før

Det er alment kendt, at forsikringer er en heftig udgift for den danske befolkning, men selvom det kan være en større månedlig udgift at forsikre sig mod det ene og det andet, så viser det sig, at vi danskere forsikrer os som aldrig før.

Forsikringer kan være mange forskellige ting. Alt fra de lovpligtige - eksempelvis ansvarsforsikring, hvis du har en bil eller hundeansvarsforsikring, hvis du ejer en hund.

Der er en tryghed i at forsikre sig

Grunden til at de fleste danskere forsikrer sig er naturligvis for at kunne sove med ro i maven velvidende om, at skulle der ske indbrud i eget hjem, eller skulle man være uheldig at påkøre en anden bil, så er de økonomiske udgifter begrænsede. Økonomiske udgifter kan føre til store hovedpiner, hvorfor forsikringer er en selvfølge for langt de fleste danskere.

Priserne for forsikringer varierer meget afhængig af forsikringsselskab. I dag er der dog et hav af prissammenligningstjenester, som sammenligner priser på forsikringer på tværs af danske udbydere. Disse kan være yderst smarte at benytte sig af, hvis man ønsker at sikre sig den billigst mulige forsikring.

Disse populære forsikringer bør du have styr på

Læser du denne artikel med en bekymrende mine, fordi du måske mangler nogle af de vigtigste forsikringer, så frygt ej. Vi har herunder listet et par af de vigtigste forsikringer, som du bør have styr på.

Indboforsikring - Langt de fleste har allerede tegnet denne.

Ulykkesforsikring - Hvis ikke du har tegnet denne endnu, kan vi på det kraftigste råde dig til at læse op på, om dit foretrukne forsikringsselskab har en god pris på denne.

Hundeansvarsforsikring - Rigtig mange danskere ejer en hund. Der er dog få der ved, at en hundeansvarsforsikring er lovpligtig - læs mere her.

Der findes et hav af andre forsikringer, men disse vil vi ikke trætte dig med i dag.

Hvilke forsikringer har du været glad for at have, og hvilke kunne du have været / kan du være foruden?

Kilde: Borsen.dk

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere