Værd at læse

03

De bedste e-handelsvirksomheder er ved at blive fundet

Den Esbjerg-baserede virksomhed, Kids-world.dk, er af forbrugerne blevet stemt ind i top 5 til E-handelsprisen i kategorien “Brugernes Favorit 2018”

Kids-world.dk bliver i år invitret med til E-handelsprisen som en af de fem e-handelsvirksomheder, der af forbrugerne har fået flest stemmer. “Brugernes Favorit 2018” er den eneste kategori, hvor forbrugerne har kunne nominere deres favoritbutik. 

Prisen gives til den virksomhed, der efterfølgende klarer sig bedst i en analyse foretaget af en ekstern analysevirksomhed samt en juridisk gennemgang af advokatpartnerselskabet, Horten.

Kids-world.dk får selskab af 4 andre virksomheder, heriblandt Coop.dk og flere andre netbutikker, i kampen om prisen som “Brugernes Favorit 2018” i Øksnehallen den 24. Maj, 2018. 

Stor vækst

Kids-world.dk har siden 2006 oplevet en generel stigende vækst, og kan i dag kalde sig en af Danmarks største forhandlere af baby- og børnetøj samt tilbehør.  
Med mere end 35.000 aktive varenumre i webshoppen, er der noget for alle i alderen 0 - 16 år. Blot for at sætte det hele i et perspektiv, har Kids-world.dk i skrivende stund mere end 700 forskellige slags sneakers i sortimentet.
Siden 2012 er Kids-world.dk gået fra at være 6 medarbejdere til i dag at være 75+ medarbejdere. For fortsat at kunne følge med væksten, flytter hele virksomheden fra de gamle lokaler på omkring 2.000 m2 til nyt domicil med 8.000 m2 lager - stadig i Esbjerg. 

Fakta om Kids-world.dk

  • Kids-world.dk er en af Danmarks største online forhandlere af babytøj, børnetøj, fodtøj og interiør til børn
  • Kids-world.dk blev stiftet tilbage i 2006, og har alle dage haft lokaler i Esbjerg 
  • Virksomheden har i dag 75+ medarbejdere og flytter i april måned ud i 8.000 m2 store lokaler 
  • Varelageret består af mere end 35.000 aktive varenumre
Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere