Værd at læse

03

Digitalisering skaber konkurrencedygtige virksomheder

I dag går digitaliseringen stærkt, og det påvirker de danske virksomheder. Specielt i IT-branchen, hvor udenlandsk arbejdskraft er nemmere end nogensinde af få fat på.

Inden for IT-verdenen, kan virksomheder på meget få minutter komme i kontakt med udenlandske freelancere, der kan levere IT ydelser til en brøkdel af prisen sammenlignet med danske bureauer.

West Soft Development og Backup Bird hjælper dagligt virksomheder med at tilpasse sig den digitale fremtid, og de kan se en stærk sammenhæng mellem virksomhedernes digitale håndtering af processer og konkurrencedygtighed.

Ved at digitalisere arbejdsgange, processer og integrere systemer kan virksomhederne sparer både tid og resurser. I sidste ende betyder dette at virksomheden kan levere hurtige og billigere produkter eller ydelser, da tiden til administrative opgaver er reduceret betydeligt, og de får mere tid håndtering af konkrete problemstilligner med kunderne.

Alle virksomheder kan få nytte af digitalisering. Lige fra webshoppen, der integrer hele systemet med deres økonomisystem til B2C serviceudbydere, der integrerer deres bookingsystemer med deres økonomi- og andre systemer.

I sidste ende handler det om at identificere de områder, hvor virksomhederne bruger mest tid og få nutidens IT-systemer til at håndtere dette, så medarbejderne ikke behøver at gøre det manuelt.

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere