Værd at læse

06

Verden er forunderlig – nu findes der en datingside, hvor man kan date indsatte

For nyligt blev siden date1indsat lanceret, og den side tilbyder præcist, hvad man forestiller sig. Her kan man nemlig date en indsat. 

De seneste år er der fremkommet adskillige niche-datingsider, hvilket betyder, at man i dag kan målrette sin datingindsats ekstremt meget. Hvis man vil have en begavet akademiker, skal man på en af elitedating-siderne. Er man mere til en landmand, så er farmer-dating, hvad man søger. Er ens type en kriminel type med halstatoveringer og en plettet samvittighed, kan det gud hjælpe mig også lade sig gøre at finde et perfekt datingsite i disse moderne tider.

Der er dale om siden date1indsats.dk, hvor brugerne blandt andet kan beslutte sig for, hvorvidt de søger en, der sidder på den åbne eller lukkede, hvilken dom ens potentielt kommende partner må have, samt hvordan ens potentielle partner skal se ud.

Selv kalder folkene bag datingsiden denne for Danmarks ærligste, og Jens, der er en af hovedmændene bag udtaler følgende:

”Det her er Danmarks ærligste datingside, hvor man kan fortælle, hvem man er, og hvad man har været igennem. Mændene kan sige »hey, jeg har lidt ridser i lakken« uden at lyve, og uden at pigerne løber væk. Jeg kender det selv, man nævner ikke kriminaliteten på første date.”

Jens fik ideen fra en Facebook-gruppe af næsten samme navn, nemlig ”Date en indsat”, der har cirke 15.000 brugere. Det stod altså klart fra start, at der var potentiale på dette område.

Målet er 10.000 brugere, som hver betaler 49 kroner pr. måned. Derudover har han også et mål om at give de indsatte noget at komme ud til. Noget, der måske kan holde dem ude af kriminalitet næste gang de er uden for tremmer.

Både Facebook-siden og den netop startede hjemmeside vidner om, at kvinder vil have en badboy. Flere fængslede kan berette om, at har stor succes, og at de har fået uendeligt mange henvendelser samt besøg.

Har de fængslede fri adgang til internettet?

Jeg forstår godt, hvis du spekulerer på, om de fængslede bare frit kan logge på en computer og komme på nettet, for det kræver dating på denne side jo.

Nogle indsatte har adgang til nettet, og dem, som ikke har, kan som regel få pårørende til at styre deres profiler. Det kan være fanger på den lukkede eksempelvis.

2 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere