Værd at læse

02

Smid ikke dine gamle møbler ud – giv dem nyt liv med betræk

Hvis du ombetrækker dine slidte møbler, kan de give følelsen af noget nyt. Her får du tricks møbelpolstring. Det er ikke så svært at lære!

Når kunsten bag møbelpolstring er blevet lært, vil det være en nem sag at give ens gamle møbler nyt liv. Mange har tanken at møbelpolstring er svært, hvilket gør at en masse gamle møbler bliver smidt ud.

Man vil faktisk ofte foretrække at ombetrække slidte møbler, men det vil til tider også give ekstra god mening, da det ofte kan være i forbindelse med at man maler et eller flere rum derhjemme.

Man risikerer at ens møbler ikke længere passer ind i de nymalede rum, derfor kan det være smart at ombetrække møblerne.

De fleste vil vælge at købe nye møbler i den rette farve, men dette er dog overhovedet ikke nødvendigt. I langt de fleste tilfælde kan man spare en masse penge, ved blot at ombetrække møblerne.

Der ligger en vigtighed i at man forvasker og stryger det stof, som man vælger til ombetrækningen. Hvis man ikke gør dette, vil stoffet højst sandsynligt krympe, hvilket er noget man helst vil undgå.

Man kan med fordel benytte tætvævet bomuld til ombetrækning af ens stole, da dette stof er ekstremt holdbart. Der er også man leverandører af stoffet, så du vil med sikkerhed kunne finde materialet i netop den farve, du ønsker.

Du kan nemt ombetrække langt de fleste stoletyper, det er alt fra otiumstole, lænestole, spisestole mm.

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere