Ansat i Journalistforbundet rådgiver autonome til ikke at tale med pressen

Den unge mand, Rune Eltard-Sørensen, som i 2003 kastede maling på udenrigsminister Per Stig Møller, er nu ansat i Dansk Journalistforbund, hvorfra ...

Slettet Bruger,

20/08/2008

Den unge mand, Rune Eltard-Sørensen, som i 2003 kastede maling på udenrigsminister Per Stig Møller, er nu ansat i Dansk Journalistforbund, hvorfra han rådgiver unge autonome til ikke at tale med pressen. Det skriver JP Århus.

Avisens journalister har påbegyndt en kulegravning af de ekstremistiske miljøer på både venstre- og højrefløjen i Århus, og det er i den forbindelse, at de har stiftet bekendtskab med Rune Eltard-Sørensens aktiviteter. Nogle af journalisternes kilder ønsker simpelthen ikke at tale med dem længere efter rådgivning fra journalistforbundets medarbejder, skriver de:

"Lukas skriver, at han er blevet ringet op af ARN-Århus (Antiracistisk Netværk Århus, red.), der åbenbart har holdt et krisemøde og nu vil have, at han trækker sit og Emils interview tilbage. Intet af det, som de har fortalt os, må offentliggøres, fastslår Lukas."

Lukas afslører overfor JP Århus, hvem det er, han er blevet ringet op af.

"Han hedder Rune inde på Anarcho-foraet (Anarkistisk Debatforum, red.), og det nummer, han ringede fra, var 33428000, Danmarks Journalistforbund," skriver Lukas til journalisterne, som konkluderer, at der er tale om samme Rune Eltard-Sørensen, som i 2003 kastede maling på udenrigsministeren.

180Grader har bedt om en kommentar til beskyldningerne fra ledelsen i Dansk Journalistforbund.

[email protected]

Kilde: