Bander visiterer almindelige mennesker på Nørrebro

Krigen om hashmarkedet mellem rocker- og indvandrerbander begynder nu at gå ud over almindelige mennesker

Slettet Bruger,

23/02/2009

Krigen om hashmarkedet mellem rocker- og indvandrerbander begynder nu at gå ud over almindelige mennesker. På Nørrebro i København bliver folk nu passet op på gaden og visiteret og undersøgt for, om de er medlemmer af Hells Angels eller støttegruppen AK81, skriver jp.dk.

Politiet lover imidlertid, at det vil blive stoppet.

"Vi skal have genskabt balancen på Nørrebro. Det kan ikke nytte noget, at banderne tror, at de har overtaget styringen af Nørrebro. Det er helt, helt uacceptabelt, det der foregår derude i øjeblikket," siger chefpolitiinspektør Per Larsen, Københavns Politi, ifølge jp.dk og fortsætter:

"Det minder en del om situationen på Christiania for få år siden, hvor pushernes vagtkorps visiterede personer derude, der så anderledes ud. Det her sker på åben gade, og det skal stoppes. Situationen er helt uholdbar for borgerne, der færdes derude. En af vores allerførste og primære opgaver bliver at få sprængt disse kriminelle vagtordninger i atomer, og samtidig skal flere visiteres."

I weekenden blev der skudt mod to bilister, der befandt sig på Nørrebro, fordi indvandrerbanderne troede, de havde relation til rockerne. Den ene af bilisterne blev såret i armen.

[email protected]

Kilde: