Bold.dk stopper reklametyveri

12 godgørende organisationer og AidOnlines forsøg på at nasse sig til reklameplads på danske internetmedier uden at betale for det, ser allerede nu...

Slettet Bruger,

03/06/2009

12 godgørende organisationer og AidOnlines forsøg på at nasse sig til reklameplads på danske internetmedier uden at betale for det, ser allerede nu ud til at være forpurret. Fodboldnetavisen bold.dk meddeler nemlig, at man har udviklet et system, som kan forhindre, at netbrugere, der har AidOnlines program installeret, kan komme ind og læse nyheder på sitet.

"Bold.dk har ved flere lejligheder tidligere hjulpet velgørenhedsorganisationerne med gratis reklamekampagner, og vi er på ingen måde modstandere af velgørenhed. Men denne metode er dybt uetisk, og at hjælpeorganisationerne har valgt at stå i ledtog med disse patetiske småsvindlere fra AidOnline, ser vi udelukkende som et udtryk for at de er ført bag lyset, og ikke har forstået konceptets konsekvenser," skriver bold.dk i en pressemeddelelse og fortsætter:

"I yderste konsekvens kan netmedierne miste indtægtsgrundlaget for
deres produktion, og blive tvunget til at dreje nøglen om. Vi har
derfor i dag valgt, at blokere vores hjemmeside, for brugere der har
installeret AidOnlines program."

Bold.dk oplyser, at andre netaviser, der er interesserede i på samme måde at blokere for AidOnline, er velkomne til at henvende sig.

[email protected]

Kilde: