Clint Eastwood: Jeg har altid været libertarianer

Filmelskere verden over har blandt andet lært ham at kende som den hårdkogte enspænder Harry Callahan, Og privat er filmlegenden Clint Eastwood ogs...

Slettet Bruger,

07/06/2008

Filmelskere verden over har blandt andet lært ham at kende som den hårdkogte enspænder Harry Callahan, Og privat er filmlegenden Clint Eastwood også overordentligt individualistisk orienteret. Det afslører han i et interview med den engelske avis The Guardian.

Eastwood, hvis "Go ahead, make my day" nåede så langt som til at blive citeret af Ronald Reagan i Det Hvide Hus, var borgmester i den lille californiske by Carme-by-the-Sea en enkelt periode fra 1986. Og selv om han har været regnet som republikaner, så er det ikke rigtigt, erklærer han.

"Jeg skænker ikke nogen af siderne særlig opmærksomhed. Jeg mener, jeg har altid været libertarianer. Lad alle være i fred. Lad alle gøre, hvad de har lyst. Bare hold dig væk fra andres affærer. Så jeg tror på det gavnlige i en mindre stat. Giv politikere magt og de vil misbruge den lige pludselig," siger Eastwood til The Guardian.

Clint'en der også har gjort sig bemærket ved at sværge at slå Michael Moore ihjel, hvis den venstresnoede filmmager nogensinden skulle dukke op i hans hjem, som han gjorde hos Charlton Heston i "Bowling for Columbine", har endnu ikke besluttet sig for, hvor han vil stemme ved præsidentvalget, som han beskriver som "noget af en zoologisk have".

[email protected]

Kilde: