Don Ø: Skatten skræmmer de dygtige væk fra Danmark

Fodboldklubben m

Slettet Bruger,

16/05/2008

Fodboldklubben m.m. FCK's boss, Flemming Østergaard, går nu til angreb på de høje danske indkomstsskatter. De må ned, for ellers vil unge talenter i stigende omfang flytte fra landet.

"Jeg mener, det er et tiltagende problem, at det er svært at holde fast i de unge talenter herhjemme. I dag kigger de dygtige unge ikke kun på muligheder i Skandinavien, de ser på hele Europa," siger Flemming Østergaard og fortsætter: "Ligesom i sportens verdens har vi meget svært ved at konkurrere med udlandet på grund af et meget højt skattetryk. Efter min overbevisning vil vi gøre det mere interessant herhjemme, hvis vi havde en lavere skat. Derfor forstår jeg heller ikke, at folk har ondt i røven over forskerordningen."

Flemming Østergaard synes, at der er gået for meget misundelse i skattedebatten herhjemme.

"Det mangler at blive nævnt i debatten, at de folk, der tjener godt og får 200.000 om måneden, lægger mange penge i skattekassen selv med lavere skat. Præcis som det er tilfældet med personer, der får millionbonusser. Folk synes, det er helt forfærdeligt, men vi burde klappe i vores små hænder," siger han til Berlingske Tidende.

[email protected]

Kilde: