Hamas-politiker: Vi bruger civile palæstinensere som skjolde

Er det israelsk propaganda, når det israelske udenrigsministerium påstår, at Hamas benytter sig af civile palæstinensere som menneskelige skjolde m...

Slettet Bruger,

10/01/2009

Er det israelsk propaganda, når det israelske udenrigsministerium påstår, at Hamas benytter sig af civile palæstinensere som menneskelige skjolde mod israelske missiler? Ikke hvis man skal tro på Hamas' egne politiske repræsentanter. Det fortæller Daily Kos.

Fahti Hammad, parlamentsmedlem for Hamas, indrømmer nemlig i en tale, at Hamas bevidst benytter sig af kvinder, børn og ældre som skjolde. Han praler ligefrem med det:

"For det palæstinensiske folk er døden blevet en industri, hvor kvinder excellerer, og det samme gør alle de folk, som lever på dette stykke land. De ældre excellerer, og det gør mujahidinerne og børnene også. Det er derfor, at de har dannet menneskelige skjolde af kvinder, børn, ældre og mujahidinere, for at udfordre den zionistiske bombningsmaskine. Det er som om de siger til den zionistiske fjende: 'Vi ønsker død ligesom I ønsker liv,'" siger han overfor den palæstinensiske tv-kanal Al-Aqsa.

Fahti Hammads tale kan ses her.

[email protected]

Kilde: