Khader: Jeg er integrationsminister inden to år

Naser Khader er tilsyneladende ikke i tvivl om, at han som medlem af regeringspartiet De Konservative snart selv vil befinde sig på en ministertabu...

Slettet Bruger,

16/03/2009

Naser Khader er tilsyneladende ikke i tvivl om, at han som medlem af regeringspartiet De Konservative snart selv vil befinde sig på en ministertaburet. Det skriver bloggeren Jarl Cordua på jarlcordua.dk. Her minder ham Khader om deres møde til forpremieren på dokumentarfilmen "Storhed og fald" i Grand Biografen i februar.

"Khader var øjensynligt blevet provokeret af, at jeg i P1- Debat kategorisk havde afvist, at han nogensinde kunne blive integrationsminister i Danmark. Vi havde også lige set en dokumentarfilm, der kraftigt bestyrkede mig i min opfattelse af, at manden ikke er i stand til at lede noget som helst. Helt og aldeles uopfordret foreslog Naser mig hin aften og til min store forbløffelse et væddemål, om hvorvidt at han bliver integrationsminister inden for de næste to år. På højkant er en flaske god Single Malt Whisky," skriver Jarl Cordua.

Ifølge Cordua skulle en af Berlingske Tidendes Christiansborg-journalister have bevidnet væddemålet, som den liberale blogger føler sig overbevist om at vinde, "selvom alt kan ske i Det Konservative Folkeparti.".

"Det er jo immervæk partiet, hvor folk som Bendt Bendtsen og Carina Christensen er blevet ministre," slutter Jarl Cordua.

[email protected]

Kilde: