Messerschmidt rasler med sablen

Det kan koste regeringen dyrt, hvis de ikke gør noget ved problem, der opstået efter det er kommet frem, at EU-regler gør det væsentligt lettere fo...

Slettet Bruger,

15/07/2008

Det kan koste regeringen dyrt, hvis de ikke gør noget ved problem, der opstået efter det er kommet frem, at EU-regler gør det væsentligt lettere for danskere at få ægtefæller til landet. Det advarer Dansk Folkepartis EU-ordfører Morten Messerschmidt om i dagens Berlingske Tidende.

"Det her vil vi da koble op på alle mulige andre ting. Hvis regeringen ikke vil forsvare den stramme udlændingepolitik, hvorfor i alverden skulle vi så hjælpe regeringen gennem alle dens tabersager. Hvorfor skulle vi så være venlige over for regeringen, når ministre kommer i klemme. Konsekvensen vil være, at regeringen får en vanskeligere dagligdag på Christiansborg. Regeringen står jo også over for nogle store reformer, som den gerne vil have igennem. Det handler både om en skattereform, en kvalitetsreform og løbende finanslove," siger Morten Messerschmidt til Berlingske Tidende.

Messerschmidt håndterer sagen, mens DF-toppen holder ferie. og han advarer samtidig om, at det kan få personlige konsekvenser for regeringens ministre, hvis der ikke sker noget i sagen. Så skal de ikke nødvendigvis regne med DF's støtte, hvis de havner i vanskeligheder.

"Ja, det er klart, at hvis regeringen vælger at træde på vores ligtorne, så ser vi ikke nogen grund til at træde uden om regeringen egne ligtorne," udtaler han til Berlingske Tidende.

Støtten til regeringen Fogh Rasmussen kan der dog ikke pilles ved.

"Men ethvert samarbejde fungerer bedst, hvis man er gode venner. Og vælger regeringen at være ligeglad med vores mærkesag, så er det klart, at forholdet bliver derefter."

[email protected]

Kilde: