Naser Khader foreslår nyt FN - kun for demokratiske lande

Liberal Alliances formand, Naser Khader, taler senere i dag på en konference i Geneve, der afholdes som optakt til FN's omstridte Durban II-konfere...

Slettet Bruger,

17/09/2008

Liberal Alliances formand, Naser Khader, taler senere i dag på en konference i Geneve, der afholdes som optakt til FN's omstridte Durban II-konference, hvor en række muslimske lande vil sætte lighedstegn mellem religionskritik og racisme.

I sin tale vil Naser Khader bl.a. foreslå oprettelsen af et nyt FN, hvor udemokratiske lande ikke har noget at sige, fordi de slet ikke kan blive medlem, fremgår det af talen, som er er offentliggjort på liberalalliance.dk.

"Jeg gør salut for Canada, der har taget stilling til sagen og har valgt at blive væk fra Durban II i protest. Måske er tiden kommet, hvor vi skal overveje at danne et demokratisk FN. FDN - Forenede Demokratiske Nationer - hvor lande kun kan blive medlem, hvis de lever op til bestemte demokratiske krav. Det kunne skærpe apetitten, om jeg så må sige. Vi har set det i EU, hvor landene nærmest konkurrerer om at blive medlem," vil Naser Khader ifølge den offentliggjorte skriftlige tale sige.

[email protected]

Kilde: