Pia Kjærsgaard: Der er gået religion i klimadebatten

Dansk Folkepartis formand, Pia Kjærsgaard, advarer nu i sit ugebrev imod, at verdens regeringsledere på klimatopmødet i København lader sig rive me...

Slettet Bruger,

03/08/2009

Dansk Folkepartis formand, Pia Kjærsgaard, advarer nu i sit ugebrev imod, at verdens regeringsledere på klimatopmødet i København lader sig rive med af folkestemninger.

"Der er gået for meget religion i klimaet. Det vil være godt at bevare benene på jorden og ikke på indlandsisen. Klimatopmødet er simpelthen for oppumpet og opkørt," skriver Pia Kjærsgaard.

Samtidig efterspørger hun, at Bjørn Lomborg, som Anders Fogh Rasmussens regering efter valgsejren i 2001 gjorde til leder af Institut for Miljøvurdering, igen bliver lyttet til at politikerne.

"Vi skal fokusere mere på at forske i klimatilpasning fremfor at bruge penge på at forhindre klimaet i at ændre sig. Det, tror jeg, er meget, meget svært. Der skal gives plads også til nogle forskere, som ikke længere er politisk korrekte. Det har Bjørn Lomborg jo i allerhøjeste grad været. Jeg ved ikke lige, hvad der skete fra 2001 og til, at Anders Fogh Rasmussen lige pludselig fandt ud af, at han havde taget fejl igennem så mange år. Det var noget af en kovending. Men der er jo forskere, som har en lidt anden holdning - for eksempel Henrik Svensmark som har en lidt anden holdning til tingene. De skal også have plads. Ellers bliver det alt, alt for ensidigt," skriver Pia Kjærsgaard i sit ugebrev.

Klik her for at læse hele Pia Kjærsgaards ugebrev på danskfolkeparti.dk

[email protected]

Kilde: