Rasende kvinde angreb bankrøver på Fyn

"Dette er et røveri," råbte en mand i Danske Banks filial i Tommerup på Fyn i går formiddag

Slettet Bruger,

30/04/2009

"Dette er et røveri," råbte en mand i Danske Banks filial i Tommerup på Fyn i går formiddag. Og så havde han vel egentligt forventet, at folk så ville makke ret. Men det ville en 54-årig kvindelig kunde ikke, skriver Fyens Stiftstidende.

"Den maskerede røver gik om bag skranken og forsynede sig med penge fra kassen," fortæller vicepolitikommissær Jørn Fischer fra Fyns Politi i Assens til avisen og fortsætter: "Det ville en kvindelig kunde ikke finde sig i, så hun rev maskeringen af røveren."

"De to kommer i håndgemæng, og røverens gaspistol går af. Skuddet rammer kvinden, så hun får nogle mærker på hånden. Røveren taber også nogle af pengene på gulvet, og da han begynder at samle dem op, går den kvindelige kunde i aktion igen," fortæller Jørn Fischer:

"Mens røveren prøver at samle pengene sammen, lægger kvinden sig ned ved siden af og skovler penge sammen, så røveren ikke kan få dem med."

Herefter flygter røveren ud til en ventende flugtbil med chauffør, og de to røver senere også Nordfyns Bank i Kerteminde, inden de få timer efter anholdes i Odense, skriver Fyens Stiftstidende.

[email protected]

Kilde: