Søvndals demonstration mod mørkemænd løber ud i sandet

En kæmpedemonstration mod religiøs og politisk fanatisme

Slettet Bruger,

29/04/2008

En kæmpedemonstration mod religiøs og politisk fanatisme. Det var, hvad SF-formand Villy Søvndal proklamerede, at han ville arrangere til sommer. Men her et par måneder senere har han ikke lige haft tid til at arrangere den.

"Jeg har godt nok ikke nået så meget, som jeg troede. Jeg har haft helt vildt meget at se til med konflikt og alt muligt. Hvis det skal give mening, skal det forberedes vel - men det vil vi lige lægge sidste hånd på i den kommende tid," siger han til Berlingske Tidende og fortsætter: "- tror jeg."

Dansk Folkepartis formand, Pia Kjærsgaard, mener, at Villy Søvndal nok - igen - er kommet til at tage munden lidt for fuld.

"Søvndal har været for storskrydende og trækker nu i land. Det er pinligt," siger Pia Kjærsgaard, der ikke køber Søvndals forklaring om, at han har haft for travlt: "Det er jo ikke ham selv, der skal stå for den praktiske planlægning af demonstrationen. Og med alle de rådgivere og spindoktorer han har, burde det være en smal sag at uddelegere arbejdet."

[email protected]

Kilde: