Vesselbo om regeringsarbejdet: "Det er embedsmænd, der sidder og administrerer"

Venstre-folketingsmedlem Eyvind Vesselbo langer nu ud efter regeringen, som efter hans mening har overladt initiativet til dens embedsmænd

Slettet Bruger,

24/04/2009

Venstre-folketingsmedlem Eyvind Vesselbo langer nu ud efter regeringen, som efter hans mening har overladt initiativet til dens embedsmænd. Det skriver Berlingske Tidende. Problemet er ifølge Vesselbo, at politikformuleringen "sander til", hvis ministrene ikke husker, at "det er ikke fra embedsmændene, at visionerne kommer".

"Det er embedsmænd, der i øjeblikket sidder og administrerer, og faren er, at vi går i stå. Man administrerer bare, og alle nye tanker bliver bare taget som en irritation eller kritik i stedet for at sige, at vi skal videre. Vi går ned i gear, og vi mangler visionerne for et borgerligt projekt," siger Eyvind Vesselbo til Berlingske Tidende.

Fornyelsen af regeringsarbejdet må efter hans mening især komme fra den nytiltrådte statsminister, Lars Løkke Rasmussen.

"Jeg kunne godt ønske mig, at statsministeren gik ud og sagde, at dette land ikke skal styres af embedsmænd. Det skal styres af politikere. Det er dem, der er blevet valgt til at føre borgerlig politik," siger Eyvind Vesselbo.

[email protected]

Kilde: