Seneste artikler

Løkkes kvindeproblem? Nej, Thornings mandeproblem!

Udgivet 20. februar 2014 19:46 i Leder

Tilføjet 20/02/14 07:02 af obo

LEDER: For et par dage siden kunne TV 2 News oplyse, at Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, har et problem ...

Læs artikel

Fairness på S-SF-sprog

Udgivet 12. maj 2010 21:16 i Leder

Tilføjet 12/05/10 09:05 af obo

LEDER: Socialdemokraterne og SF vil have yngre mennesker til at arbejde en time mere om ugen, for at danskere, som ...

Læs artikel

Mens vi venter på hundeforbuddet: Kom hid, kom hid, kære ulv ...

Udgivet 15. februar 2010 20:40 i Leder

Tilføjet 15/02/10 08:02 af obo

LEDER: Neeej, hvor spændende! Den første ulv er måske vendt tilbage til Danmark, meddeler pressen, og Skov- og Naturstyrelsen byder ...

Læs artikel

Opera som civilisationssøjle ... Nej, vel?

Udgivet 9. januar 2012 00:05 i Leder

Tilføjet 09/01/12 12:01 af obo

LEDER: Når man gerne vil tage andre menneskers penge fra dem mod deres vilje, så skal der særdeles gode grunde ...

Læs artikel

Løkkes første år: At gøre eller ikke at gøre en forskel - det er spørgsmålet

Udgivet 5. april 2010 17:02 i Leder

Tilføjet 05/04/10 05:04 af obo

LEDER: Lars Løkke Rasmussen havde mandag 1 års-jubilæum som statsminister, og i den anledning stod de politiske kommentatorer i kø ...

Læs artikel

Seneste kommentarer

obo @ 27. maj 2013 11:39

@Bob_Glitter

Det kommer an på, hvordan du anskuer børnechecken. Jeg anskuer den som en kompensation for, at forældre ikke har mulighed for at udnytte deres børns personfradrag.

http://www.180grader.dk/Leder/genindfoer-boernefradraget 

Gå til artikel

obo @ 27. maj 2013 11:39

@_slettet_bruger_11043

Nej, det ved Gud det ikke har. Jeg har end ikke læst det.

Gå til artikel

obo @ 27. maj 2013 11:39

@Bob_Glitter

Som du ved, vil jeg give alle danskere penge tilbage i skat. I denne omgang handler det om børnefamilierne. Næste gang kommer det måske til at handle om bilejerne. Næste gang igen bliver det måske millionærerne. Og så kommer turen måske til virksomhedsejerne. Vil du hyle hver gang, fordi du ikke har bil, ikke er millionær og ikke ejer en virksomhed?

Gå til artikel

obo @ 27. maj 2013 11:39

@Frihed

Min pointe - og jeg erkender, at den ikke er verdens skarpeste mht. at bringe Enhedslisten ind i billedet - er, at din argumentation om, at det er rimeligt med alle disse subsidier af forbrugsvalget at få børn fordi børnefamilier har brug for en større bil osv., hvor skatten er højere. Enhedslisten mener bl.a., at ingen har brug for lønninger over kr. 50.000.

 

Men det har jeg jo ALDRIG argumenteret for. Kan du simpelthen ikke læse en simpel tekst på afsenderens præmisser i stedet for at lægge alt muligt i den, som afsenderen aldrig har udtrykt? Det er da voldsomt irriterende.

Jeg har pointeret, at børnefamilier pålægges ekstraskatter på deres forbrugsvalg qua børnefamilier, og at det derfor ikke er urimeligt, at de får skattepenge tilbage via børnechecken, når det offentlige ikke leverer den ydelse (skolegang), som det offentlige har taget betaling for.

Børnefamilieskatter:

 

Ekstra stor registreringsafgift på store biler og derfor dyrere biler er en ekstraskat på børnefamilier, som i højere grad end ikke-børnefamilier køber de biler, fordi de har brug for pladsen. Ekstra stor ejendomsværdiskat på store boliger og derfor dyrere boliger er en ekstraskat på børnefamilier, som i højere grad end ikke-børnefamilier bor i de boliger, fordi de også har brug for pladsen der. Ekstra stor ejendomsskat på hus med have (grundskyld) fremfor ejerlejlighed med central beliggenhed er en ekstraskat på børnefamilier, som i højere grad end ikke-børnefamilier køber de huse, fordi de har brug for haven til børnenes leg.

 

Det er ekstrabeskatningen, jeg er ude efter - ikke ekstraudgiften for børnefamilierne! Hvis du går tilbage og genlæser, hvad jeg skrev, så er det helt tydeligt, og jeg fatter ikke, hvordan du kan læse din egen fantasi ind i det.

Gå til artikel

obo @ 27. maj 2013 11:39

@_slettet_bruger_1454

Jeg har jo skrevet det her - i denne debat. Søg og du skal finde!

 

Det andet har jeg også skrevet om her. Nej, det handler ikke om, hvilket parti der fremsætter forslaget. Det handler om, at LA er enig i det ene partis forslag, ikke i det andet partis forslag. Du bør læse mere og skrive mindre. Jeg kan ikke skrive al ting to gange i den samme debat for din skyld.

Gå til artikel