Seneste artikler

Danida og Omskæring

Udgivet 11. januar 2018 16:06 i Andet

Tilføjet 11/01/18 04:01 af Pierre Akselsen Larsen

Det er med stor forundring, at jeg kan læse, at Danida har givet støtte til Özlem Cekic's slet skjulte ...

Læs artikel

Pengene vælter ud af de offentlige kasser

Udgivet 27. december 2017 05:11 i Økonomi

Tilføjet 27/12/17 05:12 af Pierre Akselsen Larsen

"Det er yderst tankevækkende: I de 12 år med skiftende borgerlige regeringer har væksten i de offentlige udgifter været markant ...

Læs artikel

Østrig og danske bilister ser rødt over tysk vejskat - Europa - International

Udgivet 31. marts 2017 16:52 i Udland

Tilføjet 31/03/17 04:03 af Pierre Akselsen Larsen

Tyskerne indfører nu en vejskat for bilister på deres motorveje. De tyske bilister får i kompensation en nedsættelse af deres ...

Læs artikel

Der er noget galt i Politiet

Udgivet 1. april 2017 16:07 i Kriminalitet

Tilføjet 01/04/17 04:04 af Pierre Akselsen Larsen

For nyligt kom det frem, at Politiet i Østjylland redigerer døgnrapporten, for ikke at gøre befolkningen utryg. Minister Pape kommer ...

Læs artikel

Seneste kommentarer

Pierre Akselsen Larsen @ 13. januar 2018 13:12

Antallet af personer, som lever af betaling fra det offentlige, er nu blevet så stort, at der muligivs ingen vej tilbage er. Den 4. statsmagt består af 80% stærkt venstreorienterede. Det samme gælder for lærere. Og formentlig 99% af alle kunstnere. Det betyder en massiv venstredrejning i medierne og næsten al underholdning. Når der sidder et par journalister sammen med et par eksperter (såkaldte professorerer fra universitetet - mindst en fra RUC) i et studie, er budskabet givet på forhånd.Danmark er et af de mest venstreorienterede lande i verdenen.De få borgerlige i Danmark må nu prøve at skifte spor. Der skal arbejdes med holdninger i stedet for konkrete tiltag såsom at sænke skatten.

Der skal tales frihed under ansvar, moral og etik. Vi skal derhen, hvor folk ikke ønsker at tage mod ydelser fra offentlige, hvis de ikke har brug for det. Der skal arbejdes på at få bedre og mindre venstreorienterede skoler og lærere. De få tilbageblivne højreorienterede ejerer af medier må begynde at forlange - som en begyndelse - bare balanceret nyhedsformidling. Desuden må der gøres alt for at stække de venstreorienteredes højborge såsom DR.

Gå til artikel

Pierre Akselsen Larsen @ 23. oktober 2017 16:02

Jeg finder det et generelt problem i de vesteuropæiske samfund, at de venstreekstreme hvidvaskes i en uforståelig stor grad.

 

Kunne man forestille sig at en eks-nazist fik stillingen som generaldirektør for DR? Ikke desto mindre er den nuværende generaldirektør eks-kommunist. Det samme gør sig gældende for den forhenværende statsminister.

 

Selve begrebet venstreekstreme eksisterer næsten ikke i MSM i Vesteuropa. Men et medlemskab af partier som Liberal Alliance eller Konservative er ofte nok til at blive kaldt højreekstrem. Dette selvom begge disse partier er henholdsvise social-liberale/social-konservative og i mange lande ville blive kaldt venstreorienterede.

Eller når de altid voldsparate venstreekstreme unge kaldes progressive. Der findes formentllig 10 gange så mange forskere, der undersøger højreekstreme bevægelser i Vesteuropa i forhold til de, som ser på venstreekstreme. Problemet er naturligvis, at de førstnævnte skulle undersøge sig selv, hvis venstre-ekstremismen skulle undersøges.


Alle voldsparate ekstremister er afskyelige af både den ene eller anden slags. Realiteten er dog, at der findes meget få højreekstreme i Europa. Men det vrimler med venstreekstreme. 

 

De lidt ældre venstreekstreme har fundet plads i samfundet - også i ledende stillinger - og er blevet for magelige til revolutionen. Men de deltager ivrigt i historieforfalskningen - ellers ville de jo selv fremstå som idioter og landsforrædere. 

 

Personligt er jeg imponeret over propagandaens effektivitet. Det er næsten med sikkerhed, at de venstreekstreme i DR (eks-kommunister, eks-antifaer og andet godtfolk), der står for programfladen, selv tror på propagandaen. Kultur-Marxisternes helte er sikkert stadigvæk Lenin, Castro, Che-Guevara, Mao og de andre massemordere.

Gå til artikel