Seneste artikler

Personlig udvikling/håndtering af nederlag

Udgivet 9. november 2017 14:51 i Sladder

Tilføjet 09/11/17 02:11 af Lars Steffensen

Det hører med til personlig udvikling at påtage sig udfordringer, som man ikke har succes med. Det er selvfølgelig ...

Læs artikel

Genetisk arv vs. Social arv

Udgivet 9. december 2017 09:46 i Venstrefløj

Tilføjet 09/12/17 09:12 af Lars Steffensen

Man kan måske stadig diskutere hvor meget folk, der klarer sig ekstremt godt bør bidrage til at alle får det ...

Læs artikel

Anders Fogh og Helle Thorning: Migrationskrisen skyldes Danmarks svigt!

Udgivet 4 dage siden i Indvandring

Tilføjet 18/03/18 07:03 af Lars Steffensen

Anders Fogh Rasmussen mender at indvandringen skyldes, at vi ikke har hjulpet nok lokalt: "Libyen er i dag et springbræt ...

Læs artikel

Video: MILO meets David Horowitz

Udgivet 29. november 2017 19:02 i USA

Tilføjet 29/11/17 07:11 af Lars Steffensen

Engelsksproget video: Milo interviewer David Horovitz. Fra wikipedia:David Horovitzis a founder and current president of the think tank the ...

Læs artikel

Bedre diagnosticering = bedre behandling -

Udgivet 4. november 2017 15:57 i Videnskab

Tilføjet 04/11/17 03:11 af Lars Steffensen

Hvorfor har vi præcis de psykiatriske diagnoser som vi har? Altså depression, angst, m.m. Det viser sig at være ...

Læs artikel

Seneste kommentarer

Lars Steffensen @ 6 dage siden

Virkeligt svært at være for at handicappede mennesker bliver snydt!

Gå til artikel

Lars Steffensen @ 25. februar 2018 18:46

Grøndlandsk Gæt. Blandt de billigste valutaer i verden hører også den grøndlandske kryto-valuta "gæt". Den er modsat andre krypto valuer ikke digital, men består af tal i en fedtet notesbog som Gudrun Usselitak holder hemmelig. Hvis man kan gætte tallet får man beløbet udbetalt i sild.  

Gå til artikel

Lars Steffensen @ 16. januar 2018 12:45

Det er vel lidt et spørgsmål om hvor mange fattige mennesker man vil slå ihjel for at tilpasse sig de foreslåede klima-modeller. Og hvor meget man ønsker at sætte al teknologisk udvikling i stå.

Gå til artikel

Lars Steffensen @ 7. januar 2018 16:22

Socialisme består til dels i at gøre en forretning ud af "hjælp" til de der har behov. Man kan blive fed og rig af at være den nødvendige hjælp, når samfundet påtager sig hjælpeopgaver. De som bedst af all har forstået at udnytte dette fænomen er lægerne: De driver forretning helt uden kvalitetskontrol og helt uden konkurrence. Dette er baseret på deres monopol på udskrivelse af medicin, så det er ikke noget man skal forvente ændringer af. 
"Lægeforeningen synes ikke om, at skulle overdrage en større del af indsatsen med at ordinere medicin og diagnosticere syge til apotekerne."Først og fremmest er de ikke uddannede til dette. Desuden kan der være et habilitetsproblem i, at de både stiller diagnosen og sælger medicinen. Dette bør være skilt ad," siger næstformand i Lægeforeningen Michael Dupont til Berlingske"
Han glemmer dog at fortælle at læger har præcis samme habilitetsproblem så snart de er lønnede som konsulenter eller "undervisere" for medicinal industrien.  Hvis man er læge så har man absolut ingen interesse i at udfordre den centraløkonomiske styring af lægehjælp eller medicinforbrug. At det generelt er en katastrofe for befolkningens sundhed spiller ikke nogen rolle. 

Gå til artikel

Lars Steffensen @ 9. december 2017 09:38

Jordan B. Peterson har også fremhævet misundelse som en stærk drivkraft i egalitære bestræbelser. Det kan tildels også forklare hvorfor venstrefløjen er mere fokuseret på og har mere succes med at tæmme og hæmme økonomisk udvikling. Og at der har været mindre succes i forhold til at skabe fremskridt for de, som klarer sig relativt dårligt. 

Gå til artikel