Seneste artikler

Dialog mellem EU og USA

Udgivet 4 dage siden i EU

Tilføjet 11/07/18 06:07 af Ulrik B. Petersen

EU's præsident, Donald Tusk,  har netop forsøgt at være smart på EU's vegne ved at minde Donald Trump ...

Læs artikel

Domstoles politiske bias

Udgivet 5 dage siden i Christiansborg

Tilføjet 10/07/18 06:07 af Ulrik B. Petersen

I dag har Donald Trump udnævnt Brett Cavanaugh som ny højesteretsdommer. Traditionelt har der været røre om denne udnævnelse, ligesom ...

Læs artikel

Seneste kommentarer

Ulrik B. Petersen @ 7 timer siden 46 minutter siden

Ro på nu. Det er jo en franskmand, der taler, og i Frankrig er situationen mere rå end i Danmark. Hos os er overbevisningen blandt skråsikre, danske  kriminologer og i det danske justitsvæsen, som bekendt, at humane, relativt korte straffe, er optimale i den forstand at kun forsvindende få af de straffede vender tilbage til kriminalitet. Man tror jo på det gode i folk  i Danmark, og fængselsstraf skal derfor ikke opleves som ubehagelig af de indsatte (det modsatte ville sikkert også stride mod deres menneskerettigheder).

Danskerne har derfor ikke noget at frygte af personer, løsladt fra danske fængsler, og som næsten helt sikkert for al fremtid vil være lovlydige og fromme som lam ...
Den slags forloren godhedssnak ligger den franske premierminister, Eduard Philippe, nok ikke ret meget under for. Men lad os i det mindste håbe at de løsladte, franske terrorister ikke finder vej til Danmark.

Gå til artikel

Ulrik B. Petersen @ 8 timer siden 9 minutter siden

Og hvem lagde alle de blomster,  hvor Omar blev skudt af Politiet?

Gå til artikel

Ulrik B. Petersen @ 14 timer siden 7 minutter siden

Det var vel også mere nærliggende at bede justitsministeren om at gøre noget, da ro og orden i det offentlige er hans gebet. Men nu er han jo på ferie, og der er næppe en vikar, der har vagten. Desuden er han konservativ, og det plejer at være ensbetydende med en masse ord, men nul handling.

Gå til artikel

Ulrik B. Petersen @ 2 dage siden

Danskerne kommer ikke til at mærke ret meget. Efter en tid vil en ny balance have indstillet sig, og alle vil vænne sig til det. Kanhænde at nogle ting blive dyrere, men sådan er det jo også i forvejen  – bare tænk på benzinpriserne.

Hvem der især kommer til at mærke noget, er kinesiske og tyske virksomheder, og det kommer til at gøre ondt. Forhåbentligt så ondt at de vil lægge pres på deres regeringer for at stille sig lidt mere imødekommende over for amerikanerne i en frihandelsaftale, der også imødekommer amerikanske synspunkter.

Gå til artikel

Ulrik B. Petersen @ 2 dage siden

Det var et fuldt berettiget angreb på tyskerne, der til fulde har demonstreret at de ikke ved hverken ud eller ind. Man kan diskutere ordvalget og måske omstændighederne, men ikke kritikken. Espersen synes helt at have glemt at Angela Merkel lagde for med at svine Trump til allerede da han lige var valgt.

Og hvis man endelig skal diskutere ordvalget, var det en god idé at man i DF kiggede sig selv i spejlet og mindede sig selv om de utallige finker, der er røget af panden i tidens løb.

Gå til artikel