Værd at læse

02

Bleskift i buffeten

Der har været rigtig meget snak om amning offentlige steder. Kan man tillade sig, hvis babyen er sulten, at finde madpakken frem fra BH'en og klaske et bryst på bordet, som den lille purk kan få lov at bappe lidt på, hvis man f.eks. befinder sig på en restaurant?
- Jeg ser ikke rigtigt noget problem, måske lige udover, at jeg pludselig bliver meget bevidst om hvor jeg kigger hen. Og formentlig nysgerrig.
Jeg mister i hvert fald ikke lysten til min caféburger, fordi en nybagt mutti finder yveret frem ved nabobordet.

Uanset hvad man måtte mene, så var det i hvert fald en diskussion som delte vandene.

En lignende debat er dukket op. En debat, som jeg er ret overbevist om, at vi ALLE kan blive enige om.

Debatten udspringer af en BT-avis, hvori en klummeskribent berettede om et café besøg, hvor en kvinde valgte at finde pusletasken frem for at skifte ble på sin baby. Ikke ude på toilettet, ikke bag et gardin, end ikke under bordet. Kvinden valgte nemlig at skifte bleen ved spisebordet, ganske få meter fra stedet hvor skribenten sad og kastede scrambled eggs og bacon i ansigtet til brunch.

- Ja, lige præcis. Der kan dårligt være nogen tvivl om, hvad der er rigtigt og forkert i den her sag.
Hvad er det også for en mor, der sidder i fuld gang med sin Cesar-salat *SNIF SNIF* "Her lugter af lort. Den klarer jeg lige inden forretten" Vanvittigt.

BT har spurgt deres læsere om det er okay, at skifte ble ved bordet på en restaurant og ikke så overraskende var der et klart flertal af "normale, velfungerende, rationelt tænkende mennesker" som har stemt, at det naturligvis ikke er okay. Sidst jeg tjekkede var fordelingen omkring 7000 der mente det var noget svineri, imens 500 personer synes det var helt fint, at den brune chokolade fra bagdelen på en baby fik lidt luft midt i restauranten.

Det er faktisk lidt chokerende. 500 mennesker synes det er okay. Det er alligevel en del. Hvis så mange synes den slags okay, så er der med andre ord en chance for, at det også sker for dig. At du en dag sidder og slubrer en lækker gullasch i dig, indtil du bliver mødt af stanken fra en ble med gevinst på din yndlings restaurant.

Ja, så er en ammende kvinde på en restaurant pludselig ikke så slemt....

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere