Værd at læse

02

Sådan lokker man flere mennesker ud på fodboldstadions

Fodbold er den mest populære sportsgren i Danmark. Både hvad angår spillende medlemmer og tilskuere. Når det danske landshold spiller, samles vi på stadion, barer eller hjemme hos venner. Men også Superliga kampe hitter hos mange danskere, herunder fodboldentusiaster.

Superliga klubberne kan dog godt bruge endnu flere tilskuere på deres stadions. Det skaber nemlig stemning og fællesskab, når folk møder fysisk op til kampene for at heppe på deres hold. Desværre vælger mange at blive hjemme og se kampene i fjernsynet, men det skal der gerne laves om på. Og der findes flere forskellige tiltag, som Superliga klubberne kan gøre for at lokke folk til.

Underholdning til Superliga kampene

Underholdning til kampene er altid en god ide. Hvis man vil have hele familien Danmark repræsenteret på stadion, så skal man henvende sig til alle. Man kan fx have en maskot, som underholder børnene eller cheerleaders til at heppe i pausen. Derudover har folk også mere lyst til at møde op på stadions, som er flotte og rengjorte. Derfor kan det være værd at overveje at investere i nye sæder og sådan, hvis stadionet efterhånden er nedslidt og trist at se på.

Mad og drikke er også en nødvendighed til Superliga kampene. Eksempelvis boder hvor man kan købe øl og sodavand. Mange folk associerer også fodbold med pølser, så selvfølgelig skal der også være en god pølsebod. Man kunne dog også godt prøve at gøre noget anderledes end den traditionelle stadionpølse. Eksempelvis kunne man prøve med spændende streetfood og dermed noget nyt på madhylderne.   

Dette findes allerede hos nogle klubber, men man kunne sagtens gøre mere ud af det, end man gør i dag.

Jo flere tilskuere, desto bedre stemning

Det kan gøre en kæmpe forskel, hvis Superligaen sørger for aktive tiltag for at få flere tilskuere. Jo flere tilskuere, desto mere stemning, og hvis stemningen er der, så vil endnu flere folk automatisk begynde at komme til kampene. Det kan også resultere i, at flere folk får øjnene op for Superligaen.

Er du en af dem, som gerne vil komme noget oftere til kampene, så kan du orientere dig om kampene og resultaterne her.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere