Virker holdningskorrigerende tøj efter hensigten?

Maioris DK,

24/08/2018

Jeg er ikke ude efter at skrive en egentlig artikel, men jeg vil derimod gerne kaste bolden op til diskussion - for jeg har ikke selv nok viden indenfor området til reelt set at kunne udtale mig om emnet, hvorfor jeg hungrer efter informationer fra andre, der allerede har gjort sig nogle værdifulde erfaringer indenfor dette. 

Disse såkaldte holdningskorrigerende trøjer (se et eksempel fra MyPosture her - andre eksempler er Anodyne) skulle kunne "rette" ens krop op, så kroppen fik den rette positur. Men kan det virkelig passe, at de kan det?

De største selskaber i Danmark, der beskæftiger sig indenfor dette, er MyPosture og Anodyne, så vidt jeg kan læse mig til - begge har mange super fine anmeldelser, men jeg er interesseret i at høre Jeres mening, kære 180 Grader debbatører - for sandheden skal man høre fra fulde folk og liberale debbatører. 

Denne artikel fra Arbejdsmiljøviden siger jo netop, at det er træning der skal til - men kan disse holdningskorrigerende t-shirts bruges som supplement, eller er det helt hen i vejret? 

Det samme siges om holdningskorrigerende tøj fra BedreHoldning.dk - men spørgsmålet er netop, om man selv formår at finde frem til de rigtige træningsøvelser til ryggen, eller om det reelt set kræver professionelt hjælp. 

Jeg vil rigtigt gerne høre, hvad i mener! 

Kilde: