Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

11

Skrevet af Tapdance 1606 dage siden - Direkte link

Og må den politiske velvilje til opgraderingen af det omtalte udstyr aldrig komme.  De tilfældigt opstillede fotovogne gør intet for at sænke farten, og er alene en undskyldning for at hive flere penge ud af billisterne. 

Selvfølgelig skal folk køre sikkert og hensynsfuldt i trafikken.  Men det er fand'me så enerverende gang på gang og skulle se en fotovogn stå på et sted, hvor der ikke er skyggen af fare ved at køre 10km for stærkt.  99 ud af 100 gange jeg ser en fotovogn, så er det på steder hvor der er store brede veje, rabbat, cykelsti, fortov, godt udsyn og ingen eller meget begrænsede sideveje/indkørsler. 

Hvorfor ser man aldrig de rådne fotovogne være stillet op på steder hvor der reelt er en betydelig risiko forbundet med at køre for hurtigt?  Små veje.  Steder med dårligt udsyn.  Steder med mange sideveje og private indkørsler.  Steder uden cykelstier og eventuelle smalle fortov. 


Skrevet af Kenneth K 1606 dage siden - Direkte link

Fordi der kører folk efter forholdene.

Men ja, jeg har også fra ansatte i Politiet fået bekræftet at ATK (automatisk Trafik Kontrol) er en pengemaskine, og det er foriøvrigt ikke alle i Politiet der er glade for dem.


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1606 dage siden - Direkte link

Yep, jeg har aldrig set en foto vogn som ikke holder på lange lige strækninger, uden side veje, men hvor folk trykker lidt for hård på speederen.

 

Eller i et område, hvor de ved at hastighedskiltet er svær at se, og folk derfor overser den (feks grene foran)..

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Biler og både

3
4
2
11
15
10
7
9
2
4
25
23
57
2
13
18
9
12
92
21

- Annonce -





- Annonce -