Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

13

Skrevet af Ole-360 1609 dage siden - Direkte link

Sikken en urimelig måde at tale om andre mennesker! En ting er, at abel kaster om sig med skældsord og personangreb, når nogen er så uvenlig at møde hans synspunkter med et argument (det kan man forstå, for han magter eller ønsker sjældent at svare med saglige argumenter), men hvad i alverden har Asger Baunsbak Jensen gjort, der gør ham fortjent til så uvenlig omtale? Man kan være uenig med folk - og abel har åbenbart i årevis været uenig med ABJ, men det bør vel snarest begrunde argumenter omkring disse uenigheder, ikke tilsvining? Konkret skriver ABJ et indlæg om fordelene ved håndskrift og nogle af risici'ene ved, at dagens politik og embedsværk overgår til et virvar af sms'er og emails. Det kan man være enig eller uenig med. Abel's indlæg her på siden rummer ingen argumentation ift det, ABJ faktisk ræsonnerer omkring - kun tilsvining.

abel forsøger at legitimere sit overfald med, at ABJ "kræver" at Haanskriften bevares - og så kunne der måske være noget at føle sig truet af. Men ABJ "kræver" ikke noget - han deltager som god samfundsborger i debatten ved at fremføre et begrundet synspunkt. Det er der nogen, der kunne lære af. 


Skrevet af _slettet_bruger_64 1609 dage siden - Direkte link

Endnu et festligt Ole-360-indlæg.


Skrevet af johnnybgoode 1609 dage siden - Direkte link

Lad dog den gamle mand i fred. Han er da i det mindste ikke samfundsskadelig.

 

Kom igen abel spendabel.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af _slettet_bruger_64 1609 dage siden - Direkte link

Når gamlingen, der vistnok er søn af Ole-360, skriver:

"....Men håndskriften må ikke dø...."

ved vi jo godt, hvad det betyder:

Skatteyderne skal tvinges til at betale hans sekretærer for at sidde og skrive med fjederpen, blækhus, radervand, tørresand og trækpapir.

Og ikke nok med dem. Det, Jensen kræver, må være, at en hær af offentligt ansatte skal have penge for at sidde og skrive alverdens banaliteter med pen og blæk på blankt papir.

 

Blot fordi, oldingen ikke gider at følge med udviklingen.

 

Hvor er Jensen dog egoistisk og kynisk.


Skrevet af Ole-360 1609 dage siden - Direkte link

Endnu et eksempel på at abel bare ikke VIL benytte sig af argumenter, logik eller noget der ligner. Kun tilnavne og skældsord. Kan man da ikke få et sammenhængende svar ud af den person?


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1609 dage siden - Direkte link
Abel argumenterer da i alle højeste grad. Argumenter kan sagtens være uantagelige for slige typer som dig, men det ændrer ikke ved at de er argumenter. Jeg kunne ligevel postulere at du ikke har præsenteret et eneste argument for noget, men da ville jegbruge samme tåbelige logik som dig.

Skrevet af Ole-360 1609 dage siden - Direkte link

Det er ikke rigtigt. Du tømmer ordet "argumentere" for indhold. Lad os starte simpelt. Wikipedia: "Argumentation kan overordnet defineres som "ræsonnementer, hvor der indgår mindst to informationer, hvoraf den ene begrunder den anden." " Ud fra denne simple definition må man sige: jeg forsøger at argumentere (se div andre sider). ABJ argumenterer i den artikel, vi her taler om. Han giver eksempler og principper og drager konklusioner relativt logisk. Jeg siger ikke, at det er 'end of story' - man kan typisk argumentere imod hans indlæg. Men jeg kan ikke umiddelbart se, at abels indlæg på nogen måde lever op til at være argumenter. Der er intet med logiske følgeslutninger eller noget der ligner. Der er "ABJ er en gammel nar", "Ole-360 er latterlig". (Din kryptiske formulering om "slige typer som [m]ig" antyder, at du har sympati for sådanne tilgange.)

Selvfølgelig møder jeg ofte argumenter, jeg ikke er enige med - og så anerkender jeg dem som argumenter. Og argumenterer imod. Men det er noget andet at møde en skidtspand. Den er svær at diskutere med.


Skrevet af johnnybgoode 1609 dage siden - Direkte link

Godt brølt - løve :)


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1609 dage siden - Direkte link
Smukt abel. Altid læseværdigt.
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Bøger

6
8
8
5
8
9
31
3
13
34
19
5
26
3
20
20
3
16
22
10

- Annonce -

- Annonce -