Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

14

Skrevet af Udlandsdansker 1603 dage siden - Direkte link

To tredjedele af parcelhusejerne stemmer i dag med og på deres bolig. Og da over halvdelen af alle vælgerne i dag bor i parcelhuse, ja, så er det boligpolitikken, der afgør valg i Danmark. Måske vil de fleste hævde, at der ligger nogle højere og mere ædle idealer til grund for deres stemmeafgivning.

 

Hvad kan være mere ædelt end at være sin egen lykkes smed? Og hvorfor er boligejere per definition fascister, når de stemmer på partier, hvis politik er i deres egen interesse, når overførselsbavianerne, der stemmer sig selv til flere "gratis" penge ikke er det?


Skrevet af Andersen 1603 dage siden - Direkte link

> Hvad kan være mere ædelt end at være sin egen lykkes smed? 

 

Nu er der vel ikke meget "egen lykkes smed" over at være økonomisk afhængig af forfordelingsordninger såsom rentefradrag, er der?

 

> Og hvorfor er boligejere per definition fascister, når de stemmer på partier,

> hvis politik er i deres egen interesse, når overførselsbavianerne, der

> stemmer sig selv til flere "gratis" penge ikke er det?

 

Hvorfor skulle begge dele ikke kunne være sandt på een gang??? (Jeg ville dog ikke kalde dem facister - egoister er vidst et mere rammende ord).


Skrevet af Udlandsdansker 1603 dage siden - Direkte link

Nu handler det jo ikke kun om rentefradraget, som jeg er enig i skal fjernes, men mere om ejendomsskatterne. Rentefradraget er jo til dels udlignet af fx boligsikring til lejere.

 

Til det sidste: Egoisme er smukt, fordi det viser, at man ikke har glemt, hvad som er vigtigst her i livet - sin egen lykke.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Andersen 1603 dage siden - Direkte link

> Nu handler det jo ikke kun om rentefradraget, som jeg er enig

> i skal fjernes, men mere om ejendomsskatterne.

 

Hvem siger det handler "mere" om ejendomsskatter?

 

> Rentefradraget er jo til dels udlignet af fx boligsikring til lejere.

 

Og folk der HVERKEN får rentefradrag ELLER boligsikring??? Hvordan i alverden bliver de "udlignet"??? Det er jo ikke ALLE der tilhører een af disse særligt udvalgte grupper af forfordelte danskere...

 

> Egoisme er smukt, fordi det viser, at man ikke har glemt,

> hvad som er vigtigst her i livet - sin egen lykke.

 

Den "lomme-livsfilosofi" må vidst stå for egen regning... JEG deler den ikke... Har du fortalt din livsfilosofi til din kæreste/kone? - at hun kommer i anden række?.....:)Skrevet af Udlandsdansker 1603 dage siden - Direkte link

> Hvem siger det handler "mere" om ejendomsskatter? 

 

Det gør jeg. Det var min kommentar, du kommenterede?

 

> Og folk der HVERKEN får rentefradrag ELLER boligsikring??? Hvordan i alverden  > bliver de "udlignet"??? Det er jo ikke ALLE der tilhører een af disse særligt udvalgte > grupper af forfordelte danskere...

 

Jeg mener ikke, at nogen skal forfordeles.

 

> Har du fortalt din livsfilosofi til din kæreste/kone? - at hun kommer i anden            > række?.....:)

 

Min kæreste kommer ikke i anden række, da jeg anser hende som værende en del af min person og en del af mit liv, men det må da være åbenlyst for enhver, at dette kun gælder så længe, at jeg føler at mit forhold giver mig mere, end det "koster"? Jeg føler ingen glæde ved påtvunget at hjælpe andre. Derfor er det ikke til min fordel.


Skrevet af Andersen 1603 dage siden - Direkte link

Jamen når du skriver det i din kommentar er det vel 100% matematisk korrekt...:)

 

At du "ikke mener at nogen skal forfordeles" kan jeg kun sige "nåh - blabla" til - det passer jo ikke ret godt med din påstand om at "det udlignes"...

 

At du "ikke føler glæde ved at være PÅTVUNGET at hjælpe andre" kan jeg ikke se noget problem ved. Det er mere at du ikke "føler nogen glæde ved at hjælpe andre UPÅTVUNGET" der kan bekymre mig... Men livsfilosofi kan vi også tage en anden dag...


Skrevet af Udlandsdansker 1603 dage siden - Direkte link

>Jamen når du skriver det i din kommentar er det vel 100% matematisk >korrekt...:)

 

Ja, det er 100 % korrekt, at jeg mener, at det handler mere om ejendomsskatter, da jeg ikke mener, at der kan være nogen diskussion om rentefradragets uhyrlighed.

 

>At du "ikke mener at nogen skal forfordeles" kan jeg kun sige "nåh - blabla" til >- det passer jo ikke ret godt med din påstand om at "det udlignes"...

 

At alle udnyttes lige meget, gør det jo ikke ok. Jeg kommenterede blot på påstanden om at husejere skulle være særlig forfordelt.

 

>Det er mere at du ikke "føler nogen glæde ved at hjælpe andre >UPÅTVUNGET" der kan bekymre mig...


Hvor har jeg givet udtryk for dette? Og hvorfor bekymrer det dig? Du kan vel være ligeglad?


Skrevet af Kurt Elmelund 1603 dage siden - Direkte link

Ingen, har gennem tiderne fået flere overførselsindkomster end netop Bolig og især Jordejerne, hvis ejendomspriser er steget, på grund af det øvrige samfunds arbejde.


Skrevet af Udlandsdansker 1603 dage siden - Direkte link

Har du dokumentation for dette, eller føles det bare sådan, fordi du ikke ejer din bolig?


Skrevet af Kurt Elmelund 1603 dage siden - Direkte link

Dokumentation er unødvendig. Bare luk øjnene op!


Skrevet af Esben Hansen 1603 dage siden - Direkte link

Mig bekendt følger ejedomspriserne den almindelige prisudvikling meget pænt.På de lange bane, forstås. Andet ville da også være mærkeligt.

 

Men det er nu sådan set lige meget... folk må vel investerer der hvor de har lyst? Og rentefradraget? Mig bekendt må man generelt trække "negativ kapitalafkast" fra. Det er vel rimeligt nok, givet at der er indkomstskat. 


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1603 dage siden - Direkte link

Var det blot så vel - og med ærlig indkomst (ikke billige lån) til at betale de gode huse...


Skrevet af Afskaftopskattennu 1603 dage siden - Direkte link

Grim retorik, men det er bemærkelsesværdigt at boligerne er freddet i skattedebatten og at boligejere betragtes som "svage". Sågar af de borgerlige.

 

Rentefradraget blev freddet af Fogh, mens ejendomsværdiskatten blev fastfrosset hvilket medvirkede til den boligboble der har forværret dansk konkurrenceevne. Et klart uklogt valg,hvor det istedet var skatten på arbejde der skulle være sænket.


Skrevet af Jesper Brodersen 1603 dage siden - Direkte link
Et ord: Grundskyld. Hvorfor er meningsdannere altid så fikseret på at hænge en enkelt gruppe mennesker ud? Hvem er egentlig fascisterne?

Skrevet af Afskaftopskattennu 1603 dage siden - Direkte link

Hvis jeg forstår dig ret - ja, grundskyld. Skat på jorden og prisstigningen. Ikke på det man bygger eller køber for egne penge. Så kommer alle også til at betale. Herunder lejere og andele.


Skrevet af Thisted 1603 dage siden - Direkte link
Hmm.... Når man taler om at fjerne rentefradraget, så skal det holdes op imod lejeværdi af egen bolig. Hvis jeg har en bolig til DKK 1.500.000, skal jeg betale DKK 10.500 i lejeværdi til Skat. Når jeg samtidig skylder banken DKK 1.500.000, så er det vel ikke mere end rimeligt, der er fradrag for renterne, ellers bør de afskaffe begge dele. Definitionen egen bolig - det er egentlig bankens bolig :-)

Skrevet af Afskaftopskattennu 1603 dage siden - Direkte link

Problemet er at man lod ejendomsværdiskatte fastfryse, men ikke udfasede rentefradraget. Netto gives der subsidier til ejerboligerne. Hvorfor skal boligejere uden gæld betale ejendomsværdiskat, fordi andre belåner deres bolig og måske skyder provenuet ind på en skattebegunstiget pensionsordning?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Bolig

3
5
7
2
4
44
8
35
37
38
17
19
43
10
13
8
6
12
10
8

- Annonce -


Om Jesper Ørsted
Medlem af Nye Borgerlige Kernekrafttilhænger
Modstander af indvandring af uudannede personer fra den tredie verden
Modstander af fri narko
Mac...

Se Jesper Ørsteds profil
eller
Følg Jesper Ørsted- Annonce -