Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

17

Skrevet af Ulrik B. Petersen 1579 dage siden - Direkte link

Det kan være at 3F's metoder er lovlige, men så er det loven, der er forkert. Mon ikke det på et tidspunkt begynder at dæmre for fagbevægelsen at den ikke længere er så folkelig at hævdvundne grove metoder glider lige ned som i de gode gamle dage?

I øvrigt er jeg enig med Liberty watch i at Poul Erik Skov Christensen og 3F føler sig umådeligt pressede. Hacking er vel i sig selv ulovlig, men i det konkrete tilfælde vil jeg anse det for berettiget nødværge. Som andre skribenter har været inde på, behøver hacking ikke at koste andet end lidt flid og IT-fingerfærdighed, garneret med lidt ond vilje.

Jeg synes i øvrigt at Lars Seier Christensen bør stævne Poul Erik Skov Christensen for injurier, for selv om denne siger at han ikke beskylder Saxo Bank bossen for noget, modsiger han sig selv i samme udtalelse. 


Skrevet af ianarki 1579 dage siden - Direkte link

Jeg synes saxo-bank skal holde lav profil. Det som giver historien styrke er at det bare er alm. borgere som støtter vejlegaarden. Når store organisationer går ind i det forsvinder den alm. borger fra billedet og det gavner kun 3f


Skrevet af Gismo 1579 dage siden - Direkte link

Læser vi de samme medier?
Eneste Saxo-bank har lavet de seneste 3 uger er, at deltage i et lille cykelløb i Frankrig. 

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af ianarki 1579 dage siden - Direkte link

Med Saxo-bank mener du?


Skrevet af Gismo 1579 dage siden - Direkte link

Med Saxo-bank mener jeg virksomheden. De er sponsor for et cykelhold. Hvad den ene direktør gør som privatperson har intet med virksomheden at gøre som du lægger op til.


Skrevet af ianarki 1579 dage siden - Direkte link

Det kan godt være du mener det. Men prøv at se hvordan det bliver opfattet, eller brugt. Uanset hvad så opfordredes der til at saxo-bank anmeldte ham, hvor jeg blot synes de skal holde lov profil


Skrevet af Gismo 1579 dage siden - Direkte link

Når socialisterne bevidst blander tingene sammen er der kun en ting at gøre. Blive ved med at holde debatten på et højt niveauet. Før eller siden bliver de små drenge trætte af at lege med de vokse.


Skrevet af ianarki 1579 dage siden - Direkte link

Kan du ikke give et eksempel:)


Skrevet af _slettet_bruger_4155 1579 dage siden - Direkte link

Hvis Saxo bank går til hackere ,,, skal de virksomheden lukkes og bag tremmer


Skrevet af Floejborg 1579 dage siden - Direkte link
Nu været bruger et par uger, og et spørgsmål trænger sig på. Er Leila for real?

Skrevet af Futurismo 1579 dage siden - Direkte link

Jeg tror det er Lars Seier Christensen og Kim Fournais der selv sidder og 'hacker' hjemme i Lars' kælder. Senere iført masker, latex-heldragter og kapper kører de ud i natten i Kim's ombyggede Porsche Cayenne og tæver blokadevagter.


For real, hvor stupid har man lov til at være, de har sgu da nada med det at gøre. Poul Erik Skov Christensen tag dig dog sammen. 


Skrevet af kalasky 1579 dage siden - Direkte link

Debatten hjælper. Poul Erik Skov Christensen føler sig åbenbart ramt. Hans reaktion her til aften på TV2News antyder, at han snarest vil tale med chefen på Restauration Vejlegården om sagen. Det synes at være en civiliseret måde at håndtere problemet på. Han vandt dog ingen sympati ved at samtidig at snakke om imaginære afhuggede hestehoveder og i flæng at betegne interesserede debatører som landsbytosser.

 

PESC synes at være en arrogant herre, som ikke tåler nogen form for kritik. Han virker dog chokeret over, at offentligheden lynhurtigt mobiliserer sig imod ham, når han selv og hans lakajer bevæger sig over grænsen for, hvad der er fornuftigt og acceptabelt. 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Erhverv og finans

8
2
12
6
10
10
11
16
3
7
15
6
7
4
13
5
7
4
10
16

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -