Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

11

Skrevet af Hans Nielsen2 14 dage siden - Direkte link

Der kommer sandeligt an på, om det er arvingen Chr. Stadil eller det er erhvervsmanden Asger Aamund, dagbladet Børsen mener skal være mere synlige....


Skrevet af Ulrik B. Petersen 14 dage siden - Direkte link

Det er vanskeligt dette her, da erhvervsledere som fx. CEO'er (administrerende direktører) ikke forventes at beskæftige sig med stort andet end deres virksomheder. Som CEO er man ikke nødvendigvis bekendt med bestyrelsesmedlemmernes politiske holdninger.

Bestyrelsesmedlemmer forventes at holde mund, da det er formanden der alene har taleret i offentligheden. Men bestyrelsformænd vælges af generalforamlingerne, der repræsenterer ejerne, og deres præferencer kender man heller ikke. 

Endelig er der hensynet til kunderne, som man nødigt skulle fornærme, da de kunne finde på at handle et andet sted.

Derfor er den normalt klogeste strategi at holde mund i politiske anliggender for de nævnte grupper og overlade ordet til brancheorganisationerne.

Erhvervsfolk som Asger Aamund er ikke underkastet sådanne hensyn og kan derfor sige og skrive, hvad der passer ham. Og det gør han heldigvis. Andre  emeritus'er kunne gøre det samme, men det fordrer jo at de har generel viden kan skrive ordentligt, og det er der ikke så mange, der kan.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Erhverv og finans

9
2
12
6
10
10
16
3
7
18
6
7
4
13
5
4
4
10
16

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -