Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

14

Skrevet af Christian Melgaard 1603 dage siden - Direkte link

De investorer der bliiver forhindret i at købe Facebook aktier p.gr.a. at bankerne holder lukket (gør de i øvrigt det?) skal prise sig lykkelige. De undgår derved at komme med på endnu en varmt luft ballon.

Dem der kommer til at tjene penge på Facebook er dem der allerede har været ombord i nogen tid - og så måske dem der kortsigtet køber aktierne for at score de 10-15% aktien nok vil stige i starten, når de sidste amatører skal med på vognen. Resten kan se frem til en syngende lussing.

Bare fordi det er IT og ikke smykker kan det godt gå galt. Se lige på Facebooks indtjening og vurder selv hvor pengene skal komme fra.  


Skrevet af slettet bruger 5997 1603 dage siden - Direkte link
Havde du forstand på emnet ville du ikke spørge hvor pengene skal komme fra. Hold venligst din vurdering for dig selv.

Skrevet af Michael Sjoeberg 1603 dage siden - Direkte link

Pengene kommer ikke fra GM...de har lige droppet deres Facebookannoncer...

 

http://247wallst.com/2012/05/15/gm-drops-facebook-ads/

 

 

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Louis B. Knockel 1603 dage siden - Direkte link

Min ikke-ekspert-vurdering er den samme som hr. Melgaards. Facebook har ikke en indtjening eller forretningsplan, der på nogen måde kan retfærdiggøre den aktuelle aktiekurs. Lad os se, hvordan det går, og lad os diskutere det frit undervejs.

 


Skrevet af Mads M 1603 dage siden - Direkte link

Hvad med at du holder op med at lege bussemand og rende rundt og forsøge at bestemme hvad andre skriver?

 

Christian har en pointe. Facebook har endnu ikke vist at de kan tjene rigtige penge på deres mange brugere. Aktieprisen er udelukkende baseret på håbet om at det kan lade sig gøre at tjene de penge.


Skrevet af Michael Nybye 1603 dage siden - Direkte link

Hov hov , nu skal i ikke nedgøre et firma som i den grad har revolutioneret off ansatte kvinders arbejdsdag.

Nu kan 30-40% af arbejdstiden jo helt naturligt bruges til at sprede gode budskaber og

netværke


Skrevet af slettet bruger 5997 1603 dage siden - Direkte link

Mads, det siger mere om dig end om nogen andre(inkl. mig selv) at du mener jeg vil bestemme hvad andre skriver.

 

Især taget i betragtning det er dig der render rundt i alle RonPaul tråde og kalder hans meningsfæller alt fra idioter til fantaster og konspirations tumper..

Det vil du aldrig se mig gøre mod folk jeg ikke er enige i.

 

Heldigvis ender det altid med jeg owner dig for sygt hver gang du skriver;)

 

Men tilbage til emnet, så er der utroligt mange finansieringskilder for facebook at udforske..

 

Såsom med den app store de lige har lanceret, eller de facebook credits der også findes. Samt statusopdateringer der mod betaling når flere end de i gennemsnit 10%procent af sine venner, eller deres facebook deals(check in på 7eleven og få 2 pølsehorn for en 5'er).. Ja der findes mildest talt 100 forskellige måder de kan tjene penge på.

 

Ang GM så beholder de da deres tilstedeværelse samt millioner af fans på facebook. Så meget for ikke at ville bruge facebook!!!

At de så ikke vil bruge penge, åbner (måske) bare muligheder for andre, eller også ombestemmer de sig..

Ja, hvem ved, de har fået så meget PR på den udtalelse, at måske var det udelukkende det de gik efter et par dage op til børsnoteringen.

 

Men jeg skal da ikke tvinge jer til at købe fb aktier. Jeg gør det ikke selv heller. Men det kun pengemangel der er skyld i det.

 

 

Bemærk dog, at facebook kun har haft 1 mål siden det blev lanceret. At blive dominerende.

Midlet: det sociale lag på internettet-- Kender i nogen internetsider der ikke har et facebook plugin af en art?

Og tror i det vil ændre sig, og i hvilken retning?

Facebook selv satser på at blive et styresystem for din færden på nettet. Det siger Mark Zuckerberg ihvertfald!!

 

Go dag


Skrevet af Mads M 1603 dage siden - Direkte link

Især taget i betragtning det er dig der render rundt i alle RonPaul tråde og kalder hans meningsfæller alt fra idioter til fantaster og konspirations tumper..

 

For det første så er det ikke en ærlig representation af hvad jeg har skrevet i Ron Paul tråde. For det andet selv hvis det var, er det mere rimeligt end at bede folk om at lukke kæften sådan som du foretrækker.

 

Med hensyn til Facebook lægger jeg mærke til at du ikke tager stilling til hvad folk har skrevet; nemlig hvordan skal alle de mange millioner af medlemmer omsættes til penge for Facebook.


Skrevet af slettet bruger 5997 1603 dage siden - Direkte link
Jeg gider ikke engang diskutere med dig hvorvidt du har skrevet det eller ej. Eller linke. Faktum er du har kaldt folk der ikke deler din mening for decideret nedgørende ting. Og da jeg påpegede det var dit svar jeg sku smutte ud i køkkenet. Det er tilsyneladende dit debat niveau. At svine folk til. Jeg har stadigt tilgode at finde en tråd hvor du rent faktisk debatterer, og ikke bare nedgør andre. Men ligesom alle de andre gange vi er endt her kan jeg kun konstatere du er owned. Big time. Hvad dit spørgsmål angår må jeg bare tage mig til hovedet og bede dig om at læse det igen.

Skrevet af Mads M 1603 dage siden - Direkte link

Hvis du bare kunne finde et eneste eksempel på at jeg gør grin med Ron Paul fans for deres politiske holdninger så havde du måske en sag her. Det eneste jeg har gjort grin med er påstanden om at Ron Paul er tæt på en sejr. Det svarer til, som jeg har sagt før, at gøre grin med folk der påstår at jorden er flad.

 

Jeg har i øvrigt læst dit indlæg igen og det indeholder kun tom snak og varm luft omkring Facebooks intjeningsmuligheder. Hvilket måske er meget sigende for Facebooks reelle værdi.


Skrevet af slettet bruger 5997 1603 dage siden - Direkte link
Påstår du at du ikke nedgører folk der ikke deler din mening? http://www.180grader.dk/Video/ron-paul-wins-11-states-establishment-media-remains-silent-youtube#c365686 Desuden er det da ligemeget om folk tror jorden er flad, eller om RonPaul er ved at vinde. Derfor behøver du stadigt ikke nedgøre dem. Jeg er sikker på de ikke vil nedgøre dig for at være sikker på jorden er rund, eller RonPaul sku tabe. Og igen, læs det hele IGEN. Jeg ved ikke om det fordi du forventer en langsigtet forretningsplan, eller om du bare ikke VIL læse hvad jeg har skrevet. Men lille mig, der på ingen måde har min dagligdag i Menlo Park, kan sagtens se kæmpe muligheder for at malke brugerne. Jeg har også skrevet adskillige linier om mulige indtægtskilder.

Skrevet af Mads M 1603 dage siden - Direkte link

Men lille mig, der på ingen måde har min dagligdag i Menlo Park, kan sagtens se kæmpe muligheder for at malke brugerne.

 

Jeg er sikker på er der er flere der gerne vil høre mere.


Skrevet af Michael Sjoeberg 1603 dage siden - Direkte link

http://www.zerohedge.com/news/facebook-plunges-opening-print-ipo-prices-now

 

Det ser ud til at blive lidt af en nedtur oven på al den hype...


Skrevet af ianarki 1603 dage siden - Direkte link

Hvis man er seriøs aktie investor havde man ikke brugt de traditionelle banker alligevel, man ligger vel som man har redt. Desuden, det er da lidt et selvmål at købe facebook aktier. Ville iværtfald mene facebook mere eller mindre har nået sit vækst potentiale


Skrevet af slettet bruger 5997 1603 dage siden - Direkte link

Facebook er ved at blive et offer for egen success. I deres "S1" filings forklarer de da også deres største fare.

MOBILEN.

 

For nyligt "afslørede" en undersøgelse af de fleste af facebooks brugere, bruger mobil applikationen eller mobil browseren, mere end de bruger deres bærbare/stationære.

Det problematisk da pengene indtjent kommer fra annoncer på nuværende tidspunkt. Annoncer der indtil for nyligt kun har været på web siden. Ikke mobil.

 

Mark Zuckerberg er unægteligt dygtig, men i 2004 da det startede var han næppe så fremsynet han havde taget højde for mobilens indvirkning.

 

Ved børsnotering får de dog +10mia dollars at udvikle, opkøbe og positionere sig for.

De 900 millioner MAU(monthly active users) er dog gamle tal. Det er efterhånden oppe på de 950, med næsten 500millioner DAU.

Imponerende tal, taget i betragtning kineserne ikke har faccebook, samt, at ikke alle har internet eller er i aldersgruppen for at bruge tjenesten.

 

Jeg ved ikke om aktierne stiger eller falder, om facebook falder på snotten, eller om det en god ide at købe deres aktier.

 

Jeg ved bare det en virksomhed med et godt udgangspunkt, der har et arsenal af muligheder for at tjene penge på deres brugere.


Skrevet af ianarki 1603 dage siden - Direkte link

Det er ganske interresant, men ved man hvor meget de tjener om året, og kan man sammenligne det tal med en anden børs noteret virksomhed som tjener ligeså meget (eller lidt). Og så sammenligne de to kurser. Spørgsmålet er om de $38 er realistisk for deres indtjening i dag, eller om de $38 mere er baseret på en forventet men ikke garanteret indtjening i fremtiden


Skrevet af _slettet_bruger_428 1603 dage siden - Direkte link

Ville ihvertfald mene facebook mere eller mindre har nået sit vækst potentiale

Enig, og det er jo også netop derfor at de casher ind nu, så Zuttebjerg får rede penge på lommen, mens (de dumme) aktionærer får papir.


Skrevet af ianarki 1603 dage siden - Direkte link

Ja jeg tror Mark Zuckerbergs mål er at blive verdens rigeste mand:) I så fald ville en børs notering være det helt rigtige valg:) I virkeligheden tror jeg ikke hverken Mr. Zuckerberg eller Facebook manglede penge


Skrevet af slettet bruger 5997 1603 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Deres børsværdi ved dagens afslutning vil på ingen måde afspejlse den omsætning de har på nuværende tidspunkt.

Kan ikke lige huske hvor meget de omsætter for, for tiden.


Skrevet af ianarki 1603 dage siden - Direkte link

Aktien er røget i handlen, ved en start på $42. Lige nu hænger den nede omkring $38. Hvis den ryger under vil det være katastrofalt for nogle investorers strategi da det vil gå meget ud over optimismen


Skrevet af slettet bruger 3292 1603 dage siden - Direkte link

Folk der ikke kan gennemskue et billigt pump-and-dump trick har fortjent at tabe deres investering.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Erhverv og finans

7
8
13
13
13
9
2
12
6
10
10
11
16
3
7
18
6
7
4
13

- Annonce -

- Annonce -