Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

23

Skrevet af _slettet_bruger_1390 1635 dage siden - Direkte link
Hvad er det præcis du er utilfreds med? At journalisten skriver artiklen eller de indkomne forslag? Vi kan vel dårligt bebrejde en journalist at vedkommende skriver artikler. Forslagene kan man være enig eller uenig i, men det er da netop aktionærerne, der skal stille forslag om sådan noget her, hvis de har lyst. De ejer vel butikken og dermed er det op til dem hvor meget en direktør skal aflønnes.

Skrevet af Klor 1635 dage siden - Direkte link

@JensNielsen: Jeg er utilfreds med borgerlige aviser med journalister som skriver om socialistiske emner. Journalist Søren Kragballe kunne lige så godt have interviewet en autonom om hvorfor Carlsberg bør nationaliseres, det ville også have været en "nyhed"..

 


Skrevet af _slettet_bruger_1390 1635 dage siden - Direkte link

Du kan også se det på den måde, at Carlsberg viser at sådan noget pjat gider de ikke hoppe med på. Bestyrelsen har afvist forslaget.

Jeg synes det er en ganske klar besked.

 

Vi kan da godt blive enig om at journalisten burde have undersøgt kilden til forslaget, når han nu åbenblyst begår sig som politiker.

 

Men rent principielt mener jeg at det her må være måden at gøre det på, hvis man vil det.

Aktionærerne ejer butikken og bestemmer derfor.

 

Det samme gælder bankerne. Hvis man vil begrænse bankdirektørernes lønninger så må det gøres som aktionær og ikke via lovgivning.
Jeg ville ikke selv gøre det, men hvis man vil, så er det vel den eneste måde der holder?

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1635 dage siden - Direkte link

-"det er da netop aktionærerne, der skal stille forslag om sådan noget her, hvis de har lyst"

Hvad enkelte aktionærer mener, ud fra deres ideologiske ståsteder, er jo ligegyldigt. Det er et moralsk forkasteligt forslag og derfor skal det sables ned som det idioti det er.


Skrevet af _slettet_bruger_1390 1635 dage siden - Direkte link

I artiklen står der:

Bestyrelsen har meddelt, at den ikke støtter nogle af de indkomne forslag, så de bliver ikke vedtaget.

Det er allerede blevet forkastet.
Men du misser pointen. Jeg tager ikke stilling til forslaget, jeg forholder mig til princippet i at HVIS man vil foreslå sådan noget, så må det netop være aktionærerne det gør det og ikke politikerne via lovgivning.

Så kan vi synes at forslaget er nok så åndssvagt, men det er vel måden det skal gøres på, hvis det skal gøres. Det er vel aktionærernes butik?

 

Det samme gælder bankerne. Hvis man vil begrænse bankdirektørernes lønninger så må det gøres som aktionær og ikke via lovgivning.


Skrevet af Leif Barbré Knudsen 1635 dage siden - Direkte link

Kommunismen  kører for fuld udblæsning i det danske samfund. Misundelses-kulturen florerer, lægge-befolkningsgrupper-for-had er daglig kost, planøkonomisk destruktion er alle-mands-eje.

 

Socialister er ude af stand til at lære af historien. Præcis de samme mekanismer, regler, love, syndebukke og retorik er til fulde afprøvet i det gamle østeuropa. De gik bankerot. Det fatter en religiøs socialist ikke, eller rettere de VIL ikke fatte det. Historien gentager sig.


Skrevet af slettet bruger 344 1635 dage siden - Direkte link

Man kan vel ikke kalde det "ultra-socialistisk", var det det måtte han ikke tjene mere end den der rengører de offentlige lokummer på hovedbanegården.

Bortset fra det, naturligvis skal der ikke laves love om hvad enkelte personer må tjene, undtaget i det offentlige system selvfølgelig.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Erhverv og finans

11
8
16
7
6
7
5
12
16
7
8
13
13
13
9
2
12
6
10
10

- Annonce -






Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -