Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

14

Skrevet af roehakker 1580 dage siden - Direkte link

Alle disse kvinder der læser sig til arbejdsløshed såsom studier i Islamofobi der er oppe itiden , er garanteret en stilling i ligestillingens navn når regeringen forlanger at der er ligestilling i virksomhedernes bestyrelser , når så deres uduelig viser sig bliver de afskediget og kan på den baggrund søge førtidspension .


Skrevet af NJN 1580 dage siden - Direkte link

Problemet med de mange arbejdsløse akademikere, kan løses ved at gøre som inden for håndværkerbranchen. Der kan alle, der som minimum har gennemført folkeskolens afgangsprøve for 9 klasses, dvs. der er mere eller mindre fri optagelse for alle, med få undtagelser. Søge optagelse på en teknisk skole, på det der kaldes for et grundforløb,  alt efter kvalificationer, erfaring og uddannelsesvalg, kan dette grundforløb, forløbe mellem 20-50 uger.

 

Under grundforløbet, skal eleverne løse og producerer en masse opgaver. Mens grundforløbet kører, kommer der repræsentanter fra  virksomheder på besøg. Som i samarbejde med skolen og eleverne, finder ud af hvem de gerne vil skrive en uddannelseskontrakt med og dermed stå for videre uddannelse. Men endnu mere vigtigt, virksomheden vil betale for elevens løn, de næste 3-4.5 år, alt efter uddannelse.

 

Til de elever der ikke finder, eller bliver tilbudt en kontrakt, fra en virksomhed, efter endt grundforløb. De må forlade skolen og finde en anden branche, hvor de kan bruge deres evner bedrer. Sagt på en anden måde, de få et lods i røven, men langt de fleste af dem, finder en anden branche, hvor de passe bedre ind i. Så de falder ikke døde om, på gaden, af skam, sult og ydmygelse.

 

Tænk hvis det kom til at fungerer på universiteterne, som på tekniske skole. Hvis de universitetsstuderende efter et års studier, ikke havde fundet en arbejdsplads, der vil give dem  løn under uddannelse. Så blev den studerende smidt ud af universitet, efter et år. Der vil nok lyde et ramaskrig og trusler om dem sociale massegrav, fra de poltisk korrekte ( I må selv gætte hvem de politiske korrekte er ). Men sådan har det været inden for håndværksbranchen, i ca. 150 år, nu er det via tekniske skoler, før det, hed det mesterlære.


Skrevet af KimH 1580 dage siden - Direkte link

Interessant blog.

 

Men problemerne bliver selvfølgelig løst ved, at politikerne på et tidspunkt bliver "chokerede" over uligheden og den diskrimination kvinderne bliver udsat for på arbejdsmarkedet. Så skal der lovgives om flere kvoter, der skal sikre kvinderne jobs og højere løn osv. osv. Så man forstår da godt, at forældrene blot lader de unge poder vælge drømmestudiet. Det har ingen konsekvens i den sidste ende. 

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af _slettet_bruger_428 1580 dage siden - Direkte link

Når man ikke selv skal betale studiet, så er man knap så fokuseret på om man får en indtjening bagefter.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Erhverv og finans

9
2
12
6
10
10
11
16
3
7
18
6
7
4
13
5
4
4
10
16

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -