Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

36

Skrevet af _slettet_bruger_2660 1603 dage siden - Direkte link

Jamen diverse dokumentarer har vel også i lige netop Ryanair's tilfælde vist hvad det er der sker når folk ikke er organiserede.

 

Ryanair er efter min bedste overbevisning en pisse dårligt "case" hvis man vil vise at det at stå sammen er ligegyldigt fordi firmaet behandler en udemærket uden nogen i ryggen ...

 

Henrik Madsen


Skrevet af hammerlein 1603 dage siden - Direkte link

Hvorfor dog irske overenskomster? Det må da være bedre med rumænske? Men det er jo lovligt og udstiller igen svagheden ved EU. "Liberalisterne" hælmer ikke før vi kan konkurrere direkte med kinesiske lønninger.


Skrevet af _slettet_bruger_64 1603 dage siden - Direkte link

RYANAIR er et knippelgodt flyselskab. Det flyver til tiden, og det stjæler ikke fra statskassen hvert år. Billetpriserne er ca 1/7 af SAS's, og man køber kun enkeltbilletter, så man kan rejse videre med et hvilket som helst selskab.

Nu flyver RYANAIR igen fra Malmö, og det er fint, bilen holder godt på parkeringspladsen i Sturup, mens man er væk.  

hmadsen og hammerlein:

3F har taget røven på jer. I kommer aldrig ud at flyve......

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1603 dage siden - Direkte link

@Abel

 

Hvad faen har det at selskabet er billigt og flyver til tiden at gøre når der tales om arbejdsvilkår og overenskomster.

 

Hvis jeg sagde "Slippers fabrikanterne i Kina bruger børn ned til 3 års alderen til at lave billige slippers, børnene tvinges til at arbejde i 16 timer i døgnet til en ussel løn og i et giftigt arbejdsmiljø" og dit svar ville så være :

 

"De slippers er skide dejlige og bløde at gå i og de holder skide godt"...

 

Uanset hvor præcise Ryanair er så har der været dokumentarudseldelser hvor man med skjult kamera har vist hvor usle arbejdsforhold Ryanair byder sine folk og det er jo ligesom DER hvor en overenskomst og et sammenhold ville være guld værd. Ja for ligesom jeg mener det er skidt hvis mine slippers er lavet af børnearbejdere og jeg derfor fravælger dem og køber nogle lidt dyrere som er lavet på forsvarlig vis så vil jeg også gerne betale lidt mere for flybilletten og vide at dem som betjener mig bliver behandlet ordentligt af deres arbejdsgiver.

 

Men vi kan jo ikke alle besidde den mængde empati der skal til for at se det...Nogen ser kun på prisen og er ligeglad med under hvilke forhold produktet bliver lavet .

 

Henrik Madsen


Skrevet af _slettet_bruger_64 1603 dage siden - Direkte link

Madsen.

Du gentager den socialistiske udsugerorganisation 3Fs propagandaløgne. I en grad, så du gennem dine rødbedefarvede hinkesten ikke længere kan se forskel på et 3-årigt barn og en voksen stewardesse.

Og dine lumre "Skjult kamera"-optagelser er bevisligt svindel og 3F-humbug, for de var optaget i en flytype, som RYANAIR aldrig har benyttet.

Hvis polske statsborgere har lyst til at arbejde for et irsk luftfartsselskab til ti gange den løn, de kan opnå i Polen, synes jeg, det er rigtig godt.

Hvis primitive, landsskadelige kriminelle voldsorganisationer som 3F får truet de polske statsborgere væk, er det rigtigt forfærdeligt. 


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1603 dage siden - Direkte link

Nu var det så altså en engelsk udsendelse :

 

http://www.youtube.com/watch?v=ZkKPirksymQ

 

Du skulle tage og se den og så se om du VIRKELIGT syntes at det der er fair arbejdsforhold og gør du det så må jeg sgu sige at du burde slå ordet empati op og se om det ikke også var noget for dig.

 

Henrik Madsen


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1603 dage siden - Direkte link

Det tilkommer ikke 3 part at bedømme om en kontrakt er udtryk for "fair arbejdsforhold". Hvad fanden rager det dig om der er nogle mennesker, der vil acceptere at arbejde, under de givne forhold? Hvad er dog det for en uhyrlig moraliseren?`

 

Hvis du kan påvise at medarbejderne er blevet truet med vold, for derigennem at tvinge dem til at udføre arbejde, de ikke frivilligt er gået med til, så har du nok en pointe. Men det er jo ikke det der er tilfældet vel?


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1603 dage siden - Direkte link

I Danmark kan man jo også sige nej til sådan et arbejde.

 

Så mister man bare retten til sociale ydelser og så har man ingen penge.

 

Så spørgsmålet er.....Skal man så tvinges til at arbejde sådan et sted eller leve med at man ingen indtægt har.

 

Syntes du seriøst at det er et valg som er fair at skulle tage.


Du lyder ærligt talt ikke som om du har meget empati.

 

Henrik Madsen


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1603 dage siden - Direkte link

-"Så mister man bare retten til sociale ydelser og så har man ingen penge."

1. Det er jo primært et problem med de sociale ydelser.

2. Alle kan spare op.

 

-"Skal man så tvinges til at arbejde sådan et sted eller leve med at man ingen indtægt har. Syntes du seriøst at det er et valg som er fair at skulle tage."

Ja, jeg synes det er helt fair, såfremt man ikke har gjort noget for at sikre sig, f.eks. gennem opsparing. Man træffer selv sine valg i livet og man tager selv konsekvensen af dem. Et af disse valg handler om at sikre sig imod fremtidig usikkerhed.

 

-"Du lyder ærligt talt ikke som om du har meget empati."

Spoken lige at true socialist. Men du har selvfølgelig stor empati for de mennesker der slider og slæber, så dovne skiderikker kan dovne den og ikke selv sørge for at spare op? Det er selvfølgelig lettere, hvis man kan overlade byrderne til andre menneskler. Det er også klart mere empatisk. Lol.


Skrevet af Dummemig 1603 dage siden - Direkte link
Ubehageligt niveau at føre en debat på. Amerikanske forhold, alle er sin egen lykkes smed. Danske forhold, vintages os af alle. Det ideelle, hjælp dem der ikke KAN, støt dem der forsøger? Hvordan skal man kunne leve af sin opsparing imedens man søger efter et bedre job, hvis det er det første job man har? Ikke et alt for nuanceret billede du har der J. Danielsen, efter min ringe mening.

Skrevet af Jan Daniel Andersen 1603 dage siden - Direkte link

-"Ubehageligt niveau at føre en debat på"

Fordi jeg er uenig med dig? Og din egen debatform med fordomme og andet godt?

 

-"Amerikanske forhold, alle er sin egen lykkes smed."

Du ved tilsyneladende intet om USA.

 

-"Danske forhold, vintages os af alle"

Ja, vi giver penge til de rige. God plan!

 

-"Det ideelle, hjælp dem der ikke KAN, støt dem der forsøger?"

Og det kolliderer med min holdning hvor? Fordi jeg ikke går ind for at staten skal hjælpe, gennem udnyttelse af andre mennesker, er det jo ikke ensbetydende med at jeg ikke gider hjælpe vel? Men det er nok for svært at fatte for en lullet-i-søvn-af socialstaten-dansker-flødebolle.

 

-"Hvordan skal man kunne leve af sin opsparing imedens man søger efter et bedre job, hvis det er det første job man har?"

Så har man selvfølgelig nogle ansvarlige forældre der har sørget for et rimeligt grundlag at starte sin voksne og selvstændige tilværelse. Eller også tager man et lorte job i de første år og lever på en sten. Det fungerer fint. I should know!

 

-"Ikke et alt for nuanceret billede du har der J. Danielsen, efter min ringe mening."

Ditto. Og ja, din mening er pænt ringe. Og unuanceret og mangelfuld.


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1603 dage siden - Direkte link
Det er jo meget fint at du vælger ud fra din moralske holdninger. Kunne det tænkes at du kunne lade andre mennesker gøre lige sådan? Oplyste mennesker vil nok fortrække at børn i Kina arbejder med at sy slippers fremfor nogle af de andre alternativer. Du begår den klassiske venstreorienterede fejl, at sammenligne kinesiske forhold med danske. Det går ikke an. Vi havde også børnearbejde i Danmark og det er en del af processen som industrilande må gå igennem. Sweatshops og børnearbejde er god ting, som vi bør støtte alt det vi kan. Også selvom vi ikke kan lideatse på det i tv, med vores velfærdsfede røve solidt placeret i sofaen, alt imens vi råber på at "nogen må da gøre noget"! Og drop lige alt det der ævl om menneskesyn og empati ikke? Det klæder ikke dannede voksne mennesker at fyre aådan noget latterlig moraliseren af.

Skrevet af _slettet_bruger_877 1603 dage siden - Direkte link

Det er bevist at Ryanair (diverse BBC dokomentar udsendelser) bevist bryder hvile tids bestemmelserne (de internationale), jeg tror nok at det gælder om at have piloter som måske er lidt vågne.

 

Desuden er der en del andre ting som gør Ryanair "lidt" suspect, jeg er alt andet end tilhænger af 3F, men jeg tror nok at en ansættelses kontrakt som gælder i Danmark skal følge danske love og bestemmelser, dvs. ikke Irske...

 

Ryanair er ikke meget billigere end andre, det er kun hvis man har håndbagage med, hvis man skal have checket noget ind (dvs. en familie med 2 børn i kravlegårds størrelsen), så er der ikke mange penge at spare. Men nu er Kastrup heller ikke det billigste sted at flyve fra....


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1603 dage siden - Direkte link

Du har ret men vinder nok desværre ikke meget gehør herinde.

 

Der er kun 2 ting som er vigtige herinde og det er at det er billigt og at fagforeninger er noget fanden har skabt. Det sidste sikkert fordi gode liberalister hader at have stærke medarbejdere som ikke finder sig i hvadsomhelst såsom f.eks at arbejde længere end tilladt som dokumentaren jo også viser de bliver presset til af Ryanair fordi personalet ikke er organiseret og ikke har overenskomst.

 

Mennesker kommer ikke engang i anden række herinde men længere nede på listen.

 

Henrik Madsen


Skrevet af Gold Standard 1603 dage siden - Direkte link
Henrik, som liberal kommer mennesket altid først - og "systemet" (staten, fagforeningen osv.) er underordnet individet.

Der er to årsager til at Ryanair eksisterer: 1) Der er kunder der ønsker at købe deres produkt. Personligt ville jeg aldrig flyve med dem, betaler hellere lidt mere for ikke at skulle til en fjern provinslufthavn og synes generelt deres service er elendig. Det er ikke vigtigt. Der er nok mennesker der har præference for deres unikke produkt, til at det er en succes.

2) Der er folk der vælger at arbejde hos dem. Ryanair er selvsagt afhængige af medarbejdere til at bemande flyene. Her taler vi jo ikke om børnearbejde, men om voksne mennesker, der aktivt har taget et valg, om at de rent faktisk gerne vil arbejde hos Ryanair under de vilkår de er blevet tilbudt. Og det er mennesker der til hver en tid kan sige op og finde sig et andet arbejde, hvis de er utilfredse med lønnen eller arbejdsforholdene. Der er altså ingen der tvinger dem til at arbejde der.

At sætte mennesket først er faktisk at have tillid til, at den enkelte er i stand til at træffe valg for sig selv. Frihed fra tvang bør være en menneskeret. Om folk melder sig ind i en fagforening eller ej må være deres personlige valg. Ligesom de mennesker der ejer og leder Ryanair må hav lov til frit at vælge hvem de vil ansætte.

At vi i Danmark tillader fagforeninger en helt unik ret til at anvende vold, tvang og hærværk mod virksomheder der opererer lovligt og selv finder ud af det med deres medarbejdere er en skandale. At udøve magt overfor for folk "for deres eget bedste" er og bliver totalitært - uanset hvor godt man synes formålet er. Så det argument om "menneskesyn" kan du godt pakke væk.

Skrevet af Michael Munkevang 1603 dage siden - Direkte link

Smukt skrevet!


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1603 dage siden - Direkte link

+1000.

 

Dog synes jeg bestemt ikke man skal fordømme børnearbejde generelt. Men det kan være jeg overfortolker sætningen: "Her taler vi jo ikke om børnearbejde".

 

Ellers aldeles glimrende!


Skrevet af _slettet_bruger_64 1603 dage siden - Direkte link

"...Det er bevist at Ryanair (diverse BBC dokomentar udsendelser) bevist bryder hvile tids bestemmelserne (de internationale), jeg tror nok at det gælder om at have piloter som måske er lidt vågne....."

----

Det viste sig at være BBC-løgnepropaganda. 

Hvorom alting er, så er det fagforeningsforpestede SAS noget af det farligste at flyve med, fordi en anden, dårlig del af statsmagten, Statens Lufthavns Væsen, holder hånden over og under SAS, som kan flyve trods 20.000 brud på reglerne.

http://ing.dk/artikel/111352-politikere-ulovlige-flyvninger-skal-have-konsekvenser-for-sas 

 


Skrevet af Limfjord 1603 dage siden - Direkte link

På en eller anden måde synes jeg der er noget der matcher mellem Ryan Air og Johnny Nim http://fagforeningsfup.dk/vis1.php?side=sider/presse2011.htm


Skrevet af Tom Ewald Fantoni 1603 dage siden - Direkte link

Limfjord Jeg kikkede lige på dit link. Kan du ikke lige forklare, hvordan kan Johnny Nim, gå rundt, som en fri mand, hvis der var noget, at komme efter? Noget af det bavl, der står, er jo flere år, gammelt, og der henvises til noget, helt tilbage fra, 1994. Er du ikke klar over, at vi nu skriver, år 2012? Hvis der var noget at komme efter, fra 1994, så er, regnestykket vel, 2012-1994=18 år siden. Arbejder retsvæsnet, nu så langtsomt. Hvornår tror du, der vil/kan komme en sag mod, Johnny Nim? Jeg tror du og andre "røde" pampere, skal huske det gode ordsprog, rønnebærrene er sure, sagde ræven. Det er nok, der skoen trykker, og ikke studenterhuen, som nok ikke, har noget at trykke på, ud over, den udenvendige side, af hovedet, som bruges til, at holde afstand mellem ørene.

 


Skrevet af Limfjord 1603 dage siden - Direkte link

Svar til TM! Meget er jeg blevet kaldt i min tid; men aldrig en rød pamper! Det var en ny benævnelse. Jeg er faktisk og har altid været venstremand. men ikke én af dem der går ind for svindel og fup hvis det så er ligmed at være rød?

Med den snuhed og frækhed som Johnny Nim bestyrere sine én mands fagforeninger på så undrer det mig selvfølgelig også, at han ikke forlængs har sagsøgt dem der fremkommer med de fantastiske påstande der fremføres på www.fagforeningsfup.dk. Når det ikke er sket så vil jeg forledes til at tro, at påstandene er sande. Er de sande så består hans huse i Esbjerg jo på fup og svindel fra den ene ende til den anden. Tænk at være så fræk, at man søger at snyde en offentlig myndighed for at erhverve sig en arbejdsløshedskasse. Man lader da heller ikke en røver slippe afsted med sit bytte når det opdages? Med mindre man da lige hedder Claus Hjort Frederiksen? Eller?


Skrevet af Tom Ewald Fantoni 1603 dage siden - Direkte link

Limfjord Du  forledes til at tro, at påstandene er sande? Er det ikke sådan, at i Danmark er man uskyldig, til det modsatte er bevist? Undskyld hvis jeg trådte dig over tæerne, men nu plejer det, at være "røde" pamperforeninger, der rakker ned på, andre foreninger, de såkaldte "gule". Men når du ser, medlemstallene, for "gule" foreninger, burde du og andre tænke, kan virkeligt så mange tage, fejl? Jeg ophævede mit medlemsskab, efter 38 år, med de "røde" pamperforeninger, da jeg bla. ikke delte deres støtte, til de "røde" partier, og så mente jeg,  at de ikke var deres skyhøje, kontigent, værd. Tænk lige på, at hvor tit, der forhandles overenskomst og hvor mange dage tager det? Det kan da ikke være der, pengene fra det skyhøje kontigen, bliver brugt. Forhandlerne, er jo, fuldtids ansatte, og kan vel, i den normale arbejdstid, planlægge oplæg, til ny overenskomst, når de nu alligevel, er, på arbejde. Men jeg syntes, at med det lave bidrag, vi giver til Det Faglige Hus, må Johnny Nim, være en knald dygtig, forretningsmand, at han kan få, så meget, ud af, et så lavt, kontigent. Det Faglige Hus, kontigent, 69 kr. pr. måned, 3-F kontigent, 888,50 kr. pr. måned, i den 3-F afdeling, jeg meldte mig ud af. 888,50 - 69,00 = 819,50kr. sparet, pr. måned.


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1603 dage siden - Direkte link

Jamen hvis man er uskyldig til det modsatte er bevist så må Johnny Nim jo være skyldig for mig bekendt er han netop i byretten blevet dømt for dagpengesvindel.

 

At han er en fri mand idag skyldes at hans forbrydelse gav en straf som idag er udstået ...

 

Henrik Madsen


Skrevet af Tom Ewald Fantoni 1603 dage siden - Direkte link

Der er sikkert andre, der laver, dagpengesvindel? Nu har jeg ikke set dommen, men ok, hvis Johnny Nim, har lavet, dagpengesvinde, samtiddigt med, han er øverste leder i, Det Faglige Hus, og A-kassen, er det lidt mærkeligt, at han så ikke har fået taget retten til, at være leder for, Det Faglige Hus, og A-kassen. Jeg tror det er en and, for at prøve på, at skade en, konkurent, til de "røde" pamperforeninger.

 


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1603 dage siden - Direkte link

Hvorfor sidde og betvivle sandheden i det der skrives når du på 2 sekunder med google kan finde hvad du søger

 

http://www.fagforeningsfup.dk/breve/ndom.pdf

 

Derudover skal det lige siges at fagforeningsfup.dk drives af en af de andre gule fagforeninger.

 

Ja for Johnny Nim er nemlig så langt ude at selv de andre gule snylterforeninger tager afstand fra ham.

 

Nå men for den som ikke VIL indse at Johnny er en fusker er det jo bedst at stikke hovedet i jorden så vi må håbe den ikke er frossen for så slår du dig da..

 

Henrik Madsen


Skrevet af Tom Ewald Fantoni 1603 dage siden - Direkte link

Henrik Madsen Er du klar over, vi har rundet det 20 århundrede? Vi er nået til, år 2012.


Skrevet af Limfjord 1603 dage siden - Direkte link

Tom! Jeg ved da viste bedre end så mange andre, at LO-fagbevægelsen i alt for mange år har overspillet deres rolle. Efter min opfattelse har de aktivt medvirket til politisk muldvarpearbejde her i DK under den kolde krig. De mange rejser med store busser til Wismar i Østtyskland hvor man afholdt "tillidsmandskurser" siger vist alt. Men derfra til at tro, at en mand som Johnny Nim skulle være den frelsende engel, kan jeg bestemt ikke følge dig i. Har du minutiøst fulgt Johnny Nim fra start til dato vil du se et billede af en person der for længst burde have været bag tremmer. At fremhæve nogen der snyder sig til det de opnår, mener jeg bestemt ikke er noget at fremhæve. Han lever af sin markedsføring, der må siges at være flot. Desværre fortæller den ikke meget om hvad der gemmer sig bag. Johnny Nim startede sin fagforening op med et fagforeningskontingent på kr 7 pr. md

For at det ikke skulle se ”grimt ud” skjulte han det markedsføringsmæssigt med a-kassekontingentet så det så ud som om han var rigtig konkurrencedygtig. Faktum var at det var snyd. Snyd og fup har været ledetråden lige siden. At det skulle være noget at fremhæve er for mig uforståeligt. I dag står den på kr. 69 pr md. Det kan man, hånden på hjertet, ikke udføre meget fagligt arbejde for. Derfor ligger der også her en form snyd overfor dem der lader sig forlede til medlemskab.


Skrevet af Tom Ewald Fantoni 1603 dage siden - Direkte link

Nu føler jeg ikke mig snydt. For de 69 kr. pr. måned, fik jeg en god og saglig hjælp,mod en arbejdsgiver, og fik over 95.000,00kr. i fratrædelse, som var det beøb, jeg/vi havde beregnet os frem til. Og den juridiske hjælp, kostede ikke noget, ud over, de 69 kr. pr. månd. God forening, kan varmt, anbefales, man får en god service, og god juridisk hjælp, for det lave kontigent, betaler for.


Skrevet af Tom Ewald Fantoni 1603 dage siden - Direkte link

Limfjord fagligt arbejde? Hvem taler om det? Det må man jo kun, hvis man er med i pamperforeningen LO, og der er vi jo, uønskede, derfor er Det Faglige Hus, mere en hjælpende juridisk forening, der hjælper deres medlemmer, hvis man skulle blive uenige med arbejdsgiveren, i henhold til, ansættelsesbeviset.


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1603 dage siden - Direkte link

95.000 lyder jo meget godt.

 

Hvor meget ville du have fået hvis du havde været medlem af en rigtig fagforening ?

 

Henrik Madsen


Skrevet af Tom Ewald Fantoni 1603 dage siden - Direkte link

Henrik Madsen Hvad er en, rigtig fagforening ?

Da jeg var medlem af 3-F havde jeg en sag, om aflønning ved arbejde i juledagene, hvor arbejdsgiveren, havde aflønnet mig, som almindelige hverdage. Glemte at, tilskrive mig timer, på afspadseringssaldoen, som der står skrevet i, overenskomsten mellem 3-F transport og AKT. Den endte med et brev, et år efter, hvori der stod: Jeg kan se, der er noget galt, med din aflønning, og det ærgrer mig, at vi ikke førte en fagretslig sag, dengang, hvilket er for sent, nu. Hvis jeg havde stået i Det Faglige Hus, ville jeg tro, at jeg havde fået mere end et rundt nul, og et beklagende brev. 95.000 lyder jo meget godt? Om jeg ville have fået mere i en rigtig fagforening,hvad det så end er. måske, måske ikke, jeg er tilfreds med de 3 måneders løn, + pension og lidt mere, og jeg er ikke så begærlig, at forlange mere, end der stod, i mit, ansættelsesbevis. Nu har jeg ikke det store besvær, med at finde arbejde, hvilket jeg fandt straks efter, uenigheden med arbejdsgiveren, og har endnu, efter 45 år på arbejdsmarkedet, staddig, min første udbetaling fra en A-kasse, tilgode. Om det så vil komme til at ske, inden jeg om under 5 år, kan gå på pension, så må jeg jo bare, tage den derfra, hvilket jeg ikke tror, bliver nødvendigt, da jeg er ansat for 2. gang hos min nuværende arbejdsgiver, der var ked af, at jeg stoppede, og sagde, døren vil altid stå åben for dig, hvis du vil få lysten, til at komme tilbage, da vi har erfaret, at du er en god og dygtig chauffør, der ingen sygedage har haft, de 4 år, her, og ingen skader, og aldrig kommet for sent, og altid været hjælpsom, når vi har haft problemer, med at få, afviklet driften.

 


Skrevet af Limfjord 1603 dage siden - Direkte link

Det lyder som om du har været én af de heldige som medlem af Det Faglige Hus. Er din sag prøvet for retten?. Eller er det én af deres evindelige fuskerforlig, der burde være prøvet for retten som fx her:
Landsretsdom for dårlig rådgivning
I flg. 3f, (30. august 2005) er Nims Funktionærkartel, i Det Faglige Hus, blevet dømt til at betale et forhenværende medlem kr. 39.377 plus  renter og sagsomkostninger.  Sagen opstod efter at medlemmet følte sig krænket over at Nims forening havde ingået et diskount-forlig i forbindelse med en afskedigelse.  Det er kendt, at denne praksis, i vid udstrækning, anvendes af Esbjerg-foreningerne, da det lave kontingent ikke levner megen plads til at føre dyre og tunge retssager for. Citat slut fra TV-syd
Her ser også ud til at være et stort flertal af snydte medlemmer http://www.bedoemmelse.dk/det-faglige-hus eller her hvor et krænket medlem har oprettet sin egen side. Manden er i øvrigt Politimand http://www.detufagligehus.dk/

Eller fra avisen.dk:

http://avisen.dk/fyrede-karen-og-sendte-hende-porno_149792.aspx?Page=2

Uddrag fra artiklen:

Billig fagforening

Hendes forhold til fagforeningen blev ikke bedre af, at de lavede en graverende fejl i hendes dagpenge, da hun blev arbejdsløs.

Arbejdsdirektoratet måtte ind i sagen, og de afgjorde, at Det Faglige Hus havde regnet forkert, så Karen hver måned fik for lidt i dagpenge. 1.000 per måned, blev de dømt til at betale.

Efter skuffelsen skiftede hun fagforening.

”Det må være en fed forretning, når de ikke skal bruge penge på at hjælpe deres medlemmer,” mener Karen. citat slut

 


Skrevet af Tom Ewald Fantoni 1603 dage siden - Direkte link

 Et krænket medlem har oprettet sin egen side. Manden er i øvrigt Politimand http://www.detufagligehus.dk/  Han er en skændsel, for politierhvervet.

Han mener, som de stakkels, akademikkere, at man ikke kan tage, et arbejde, der er under ens værdighed, og uddanelse. Han kunne da bare have blevet, indenfor, politietaten. Jeg har da ikke haft nogle problemer, som politimanden, med at pendle over 80km til og fra arbejde, gennem de sidste 17 år, og har arbejdet i jylland, et par år, med bopæl lidt nord for, København. Man kan, hvis man vil og ikke bare komme med sådan noget sludder, som den stakkels politimand gør. Han kunne da bare søge, jobbene, og få afslag, i stedet for, at male fanden på væggen, og så er den ikke længere. Hvad mon, de "røde" pamperforeninger, har betalt ham, for den probaganda? Men prøv nu lige at læse, hvad der står på, Flemming Djernæs side.

Tid til nyt fokus!

Men nu er tiden inde til at rette fokus mod, at lovgivningen ændres. Det skal
være slut med krav om et bestemt antal ugentlige ansøgninger!

Det har krævet mange rykkere til ministeriet for at få svar, men nu er det her.
Desværre ser det ikke ud til, at ministeren har lyst og vilje til at ændre på
den praksis, Jobcentre og visse A-kasser lægger for dagen.

Åbent brev til beskæftigelsesminister Inger Støjberg.- Hvorfor ville du ikke på TV forholde dig til mit forslag om forbedring af kravene til lediges jobsøgning?


Skrevet af Dummemig 1603 dage siden - Direkte link
Det er ikke tilladt at melde sig ind i, endsige tale om, fagforeninger hvis man er ansat i Ryanair. Valgfrihed er okay, men forbud mod at organisere sig er ikke okay. Har aldrig, og vil aldrig , fløjet med Ryanair, ligesom jeg ikke vil have at min fam. Flyver med dette selskab. Easyjet er iorden, og Norwegian var det også indtil de begyndte at oprette skatteskjul-ansættelses-baser. At Ryanair så oven i hatten benytter sig af skattefri udbetaling som de ansatte selv skal huske at indberette er vel heller ikke en måde vi ønsker at drive konkurrence på? En pilot i Ryanair skal oprette eget selskab som " lejer" piloten til Ryanair, så er det firmaet og ikke Ryanair der står for pension og sygedagpenge. Hvis man bliver syg skal firmaet, og ikke Ryanair, sørge for at der er en anden der flyver i stedet for, det har firmaet forpligtet sig til i udlejnngskontrakten. Synes man det er måden at drive forretning på, go ahead. Jeg synes det er afskyeligt!

Skrevet af Tom Ewald Fantoni 1603 dage siden - Direkte link

Dummemig Om det er, afskyeligt, eller ej, kan du og jeg, nok ikke gøre noget ved. Se problemet, med Østarbejderne, hvor det er enkeltmandsfirmaer, der har kontrakter, med entrepanører, og hvor store problemer, told & skat har, med at indrive moms, skat, mm. Når nu lovgivningen er sådan i Danmark, er der nok intet at gøre, end at prøve, at råbe den lovgivne magt (regeringen) op. Men skynd jer, mens der er, en (rød) arbejder venlig, regering. Sygedagpenge, det kan alle få, da det bliver betalt over skatten, og hvis man er selvstændig, skal man henvende sig til kommunens dagpenge kontor, hvor de nok er bedre til, at forklare reglerne, end jeg er. Pension, tja, alle selvstændige, kan jo bare selv oprette en pensionsordning, og beregne den med, i kontrakten, med selskabet, og den er jo, fradragsberettiget, på skatten. Husk det gode ordsprog: Den kloge, narer, den mindre kloge. Sådan vil det nok altid være.


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1603 dage siden - Direkte link

Den kloge, narer, den mindre kloge.

problemet er at der er mange af de såkaldt liberale som kommer på disse sider som ikke bare kender det udsagn men lever efter det og syntes at det er leveregel nummer 1.

 

Altså, hvis man kan komme til at fuppe en der er mindre klog end en selv så er det bare fedt nok.

 

Når det drejer sig om bistandsklienter som gør det samme i forhold til statskassen så er de så omvendt nogle svin og igler.

 

Dog er det forkasteligt når bistandsklienter gør det men ikke når smarte liberale business-folk gør det.


Henrik Madsen


Skrevet af Tom Ewald Fantoni 1603 dage siden - Direkte link

Der da ikke tale om, hvorvidt det er fedt, at nare den mindre kloge. Ej heller, om det er nogle svin og igler, når bistandsklienter gør det samme i forhold til statskassen. Det er jo bare, et gammelt, ordsprog, som jeg fortolker på denne måde, se dig for, så du ikke bliver, snydt.


Skrevet af Tom Ewald Fantoni 1603 dage siden - Direkte link

Ups. glemte lige: Rønnebærrene er sure, sagde ræven.


Skrevet af Dummemig 1603 dage siden - Direkte link
Det er IKKE tilladt at ændre på den kontrakt som Ryanair udleverer, og den må IKKE offentliggøres. Selskabet SKAL oprettes i "skattely", men man kan selvfølgelig bare sige nej tak! Som ung, lettere naiv måske, nyuddannet pilot med en gæld på ca. En million, hænger tilbuddene desværre ikke på træerne, så man er næsten tvunget til at takke ja, uanset hvad! Man skal forøvrigt også lige skrive under på en 3 års kontrakt, som modsvarer 300.000 Kr. Det er helt sikkert at den kloge narrer den mindre kloge, men er det sådan et samfund vi ønsker, eller skal vi gøre opmærksom på den slags og samtidigt selv yde en lille indsats ved ikke at flyve med dem? Jeg har valgt.

Skrevet af Tom Ewald Fantoni 1603 dage siden - Direkte link

 Samtidigt selv yde en lille indsats ved ikke at flyve med dem? Det kommer du ikke langt med, desværre. Flest kikker lige i pungen, og køber hvad der er billigst. Det bliver en svær opgave, at at få nogle med, på at fravælge Ryanair. Men god fornøjelse, skal der dog lyde, herfra.


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1603 dage siden - Direkte link

Men hvis de fleste kun kigger på tegnedrengen så betyder det jo at lever vi så samtidigt i dit paradis så betyder det at de folk der arbejder for Ryanair bare er nødt til at finde sig i at blive underbetalt, arbejde alt alt for mange timer så folk til sidst blatter sammen af træthed og generelt ikke have nogle rettigheder.

 

Hvorfor tror du der er regler for hvor mange timer en pilot må flyve....Det burde man da afskaffe og så lade det være op til arbejdsgiveren og arbejdstageren at bestemme ikke ?

 

Syntes folk ikke om at piloterne flyver mere end de reelt er istand til så må de jo bare finde et andet selskab.

 

Henrik Madsen


Skrevet af Dummemig 1603 dage siden - Direkte link
;-)

Skrevet af Tom Ewald Fantoni 1603 dage siden - Direkte link

Nu tror jeg ikke på din påstand, at piloterne flyver mere end de reelt er istand til. Jeg tror, at piloter, har strengere internationale regler, end vi, chauffører har, med EU's, køre/hviletids bestemmelser. Men er nok ikke så klog på dette, som du måske er. Men hvis jeg har ret, håber jeg, at nogle fra luftfartsstyrelsen, læser, dette, eller du, eller nogle andre, vil anmelde Ryanair, til luftfartsstyrelsen, for at få stoppet noget så uansvarligt, som måske kan, medføre en større, katastrofe.


Skrevet af Tom Ewald Fantoni 1603 dage siden - Direkte link

Hvis nogen skulle være i tvivl, hvorfor man er så knald "røde" her.
Danske lønmodtagere får nu en ny netavis. www.avisen.dk bliver relanceret
med et ordentligt skud populær journalistik om lønmodtagernes arbejdsliv. Det er LO-fagbevægelsen, der står bag den nye netavis.


Skrevet af Dummemig 1603 dage siden - Direkte link
Tom: Bare et par eksempler; Max. Pr. Dag 16 timer Arbejdstid pr. Uge 60 timer. Der er INGEN krav om pause efter x- antal timer, indenfor de 16 timer tidligere nævnt. I det virkelige liv betyder det at man arbejder ca. 12 timer pr. Dag, 5 dage i træk. Minimum tid på jorden er efter landing til mødetid næste dag= minimum 10 timer eller det samme som forrige dags antal arbejdstimer, hvad der måtte være det højeste antal timer af de to.

Skrevet af Tom Ewald Fantoni 1603 dage siden - Direkte link

Nu er det vel ikke Ryanair, der laver reglerne. Du må nok, have fat i, dem der laver reglerne. Køre/hviletid for chauffører, er politisk bestemt, gennem en lov. Om det så er, politisk bestemt, gennem en lov, med reglerne, for piloter, så skal du nok tale med, politikkerne, for at få lavet regler/loven, om. Jeg har da mange kollegaer, der dagligt, ikke holder sig, indenfor lovens rammer, og får hastighedsbøder, fordi de har lært, at køreplanen, er  vigtigere, end færdselsloven, og arbejdsgiveren, laver vagter og vognløb, ud fra køreplanen, ved forhandling, med dem der har, overenskomsten,3-F gennem 3-F medlemmernes representanter. Der kommer måske, ordsproget, den kloge,narre den mindre kloge, til sin, berettigelse, og høre på "gule" tidligere medlemmer, af "Rød" pamperforening, som måske er, lidt klogere, nej, man er jo hjernevasket af 3-F, og må ikke snakke med, andre, ikke, hjernevaskede, for tænk nu, hvis " gule" medlemmer, skulle vise sig, at være klogere, ville nok være et stort nederlag, for "røde" 3-F ere. Måske ikke alle overtræder, love og regler, men mange gør, og må på et eller andet tidspunkt, bøde for det. Det er, især, medlemmer af den "røde" pamperforening, 3-F der råber højest, og beklager sig over, at 3-F intet gør. Vi andre "gule" er ligeglad med køreplanen, og kører efter forholdene, og færdselsloven, og vi har da ingen problemer, med det. Måske får vi lidt overtid, for mistet pauser, som så, giver lidt mere i løn. Men vi "gule" er jo ikke så kloge, som3 -F er, men prøver bare, at vække arbejdsgiveren, ved at ramme ham, på pengepungen, og ikke betale, for at gå på arbejde, med at få, hastighedsbøder.


Skrevet af Dummemig 1603 dage siden - Direkte link
Ups, glemte at nævne at piloterne i specielt Ryanair ikke rapporterer fatique, for så har man pludselig ikke noget arbejde! Kan de så gå til deres fagforening…… nåh nej, det er ikke tilladt at være med i, eller tale om fagforeninger i Ryanair :-( Desuden er man pr. Kontrakt forpligtet til at flyve det man bliver sat til, hvorimod Ryanair IKKE er forpligtet til at gi' piloten noget arbejde i det hele taget, så hvis der er den mindste smule problemer, så finder man en anden til at flyve, og så bliver pågældende "lagt på is" hvilket betyder ingen indtægt for den enkelte pilot. Dejligt system, ikke!

Skrevet af Dummemig 1603 dage siden - Direkte link
Tjah, uden fagforening, som er forbudt som tidligere nævnt, så bliver det svært at være andet end arbejdsgiver :-)

Skrevet af _slettet_bruger_64 1603 dage siden - Direkte link

Mon ikke, "Dummemig" er ansat i SAS?

Der dukker altid en hær af den slags op, hver gang flyselskaber debatteres, og de påstår altid en masse løgn om de andre flyselskaber og de udbudte arbejdsforhold, som de i virkeligheden ikke aner en kæft om.

SAS-agenten "Dummemig" kommer med de sædvanlige idiotiske påstande om at folk nærmest er slaver, og at piloterne betaler for at få lov at gå på arbejde og flyve med passagerfly.

 

Det er for langt ude, så langt, at det kun kan komme fra en, der forsørges af skatteyderne.


Skrevet af Dummemig 1603 dage siden - Direkte link
Jamen selvfølgelig abel. Deltid SAS, deltid i DSU. Er du ikke rar at påpege hvori mine "løgne" består? Går ud fra du har væsentlig bedre indsigt i arbejdsvilkår i div. luftfartsselskaber, eller er du bare en idiot der kommer med idiotiske påstande?

Skrevet af Tom Ewald Fantoni 1603 dage siden - Direkte link

Dummemig  Nu forstod jeg, at ansatte hos, Ryanair, ikke var, det, som i daglig tale, kaldes for, ansatte lønmodtagere, men med en kontrakt, var/er selvstændige erhvervsdrivende. Som, selvstændig, skal man nødvendigvis, registrerer sig, hos myndighederne, og få et, såkaldt Cvr-nr: Der skal vel også, betales skat og moms? Hvis det er, som jeg forstår, tale om, selvstændige erhvervs drivende, hvilken fagforening, skal man så stå i, som selvstændig? Hvilken fagforening, forhandler overenskomst, for selvstændige? Kan du, evt. anbefale, nogle, gode fagforeninger, for selvstændige? I min lille, 1 mands virksomhed, har jeg valgt, at stå i, ASE, som er en Arbejdsløshedskasse for Selvstændige Ehvervsdrivende. De er dette, ASE betyder. Mig bekendt, forhandler, ASE ikke overenskomst, for selvstændige, og de arbejder jeg udfører, sker ved, at aftale en fast, pris, eller timepris, på arbejdet, skriftligt eller mundtligt, og jeg ved ikke, om der er en overenskomst, der forlanger, at jeg skal tage en, minium pris, for mit arbejde, som kun jeg og kunden forhandler os frem til. Man kan jo, blive anklaget, for karteldannelse, derfor må man godt, give tilbud på et stykke arbejde, man mener at, kunne udføre til, den tilbudte pris. Men er der, en minium pris, i henhold til en overenskomst, vil jeg nok være ligeglad, og vil udføre arbejdet til glæde og gavn, for kunden og jeg, til den pris, vi bliver, enige om. At piloterne, i specielt Ryanair ikke rapporterer fatique, som jeg ikke ved hvad er. Hvis det er, et lovkrav, så puds dog myndighederne, på dem. Hvor svært, kan det være? Nu tror jeg, at myndighederne, hurtigt ville stoppe, Ryanair, hvis der er, noget at komme efter. Og indtil da, kan vi jo bare vendte og se på.


Skrevet af Dummemig 1603 dage siden - Direkte link
Jeg har åbenbart ikke udtrykt mig klart nok, men forsøger gerne igen: De ansatte ønsker ikke at være selvstændige, men det er den eneste mulighed de får. På den måde kan firmaet fralægge sig ethvert ansvar for de tidligere nævnte ting. Det er ikke tilladt at være med i en fagforening. Selskabet skal oprettes i et af firmaet bestemt selskab. Man kan så begynde forfra med at de jo har mulighed for at sige nej, men den tror jeg vi har været igennem, ikk'? Efter abels uforskammede indlæg har jeg valgt at forlade dette forum igen, da jeg troede at man kunne være af en anden mening uden at skulle stå model til beskyldninger om at være løgner og idiot, men åbenbart ikke. Med venlig hilsen, Dummemig!

Skrevet af Jan Daniel Andersen 1603 dage siden - Direkte link
De ansatte har ikke nogen positiv ret til et job i Ryanair. Flyselskabet har ret til at stille alle de vanvittige krav de lyster, sålænge de ikke bruger tvang. Hvorfor er det så fandens svært for ig at fatte, hvd den private ejendomsret er or noget? Jøsses!

Skrevet af Jan Daniel Andersen 1603 dage siden - Direkte link
Hvis du insisterer på at komme med tåbelige antagelser og fordomsfulde komklusioner, må du nok forvente at å lidt røg, i dette forum. Men helt fint hvis du ikke kan lide lugten i bageriet. Så gør som dine åh så stakkels ryanair medarbejdere og smut videre til noget andet. Hav det godt!

Skrevet af Tom Ewald Fantoni 1603 dage siden - Direkte link

Nu er jeg helt forviret. Selskabet skal oprettes i et af firmaet bestemt selskab? Skal man, oprette et selskab, i et selskab? Kan man det? Og hvor mange selskaber, kan der mon, oprettes, i selskabet? Hvordan med, Cvr-nr. for et selskab,  og de mange, selskaber, i selskabet?  Er det mon, lige efter bogen? Hvad mon told og skat, vil sige?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Erhverv og finans

7
8
13
13
13
9
2
12
6
10
10
11
16
3
7
18
6
7
4
13

- Annonce -

- Annonce -