Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

57

Skrevet af Kristian Oestergaard 1578 dage siden - Direkte link

det helt utrolige i den sag er jo at Ryanair INTET ulovligt foretager sig, men de røde fagforeninger kan lovligt smadre dem alligevel fordi de har lyst.

Svineri!


Skrevet af slettet bruger 3780 1578 dage siden - Direkte link

Den " danske model" er grotesk. Kan nogen forklare mig, hvorfor dansk lov ikke gælder fagforeninger?


Skrevet af Michael J 1578 dage siden - Direkte link

Ja, hvor blev grundloven og foreningsfrihed lige af der?

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Martin Seebach 1578 dage siden - Direkte link

Der er helt lovlige midler i den danske model, som vi har mulighed for at bruge.

Jamen der har vi jo problemet.


Skrevet af _slettet_bruger_2652 1578 dage siden - Direkte link

The closed shop strikes again.


Skrevet af _slettet_bruger_64 1578 dage siden - Direkte link

Hvad er fagforeningerenes opgave?

At jage arbejdspladserne ad Helvede til og gøre de ufaglærte til lirekassemænd, helt ligesom deres åndsfæller, rockerne.


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1578 dage siden - Direkte link

Fagforeninger er ikke der for medlemmerne men lige som staten for deres egne skyld.  Du kan feks se lønningerne på fagforenings cheferne, i forhold til deres medlemmer....  De har intet til fælles med deres medlemmer.

 

I sin tid da fagforeningerne blev indført, krævede de at alle skulle være medlem, uagtet om de forhold som fagforeningen forhandlede var værrere end den de selv havde forhandlet med arbejdsgiverne, men fagforeningen ville lukke arbejdspladsen fordi den ikke var en fagforenings arbejdsplads...

 

Så magten er mere vigtig for fagforeningnerne - og det har altid været sådan, end arbejdernes forhold..   De er også socialister, i det at ingen må tjene mere end andre, så hvis man er dygtig, skal man havde samme løn som ham/hende der ikke magter jobbet (man har tilladt en lille forskel, baseret på ancenitet).

 

Jeg havde en gang et job som konsulent, hvor de tilbød at fast ansætte mig, jeg havde snakket med hvad virksomheden kunne tilbyde, som var ganske fornuftig, men så trådte fagforeningene ind, og jeg skulle gå ned i løn for at få arbjede.

 

Personligt har jeg altid kørt med free enterprise bargaining, dvs jeg har aldrig benyttet mig af fagforeningern, og har næsten altid endt langt bedre forhold end overenskomsten ville havde givet mig.


Skrevet af Limfjord 1578 dage siden - Direkte link

Mon ikke Ryan Air har lyst til at lave overenskoms med ham her http://fagforeningsfup.dk/vis1.php?side=sider%2Fnimfup2011.htm


Skrevet af _slettet_bruger_64 1578 dage siden - Direkte link

Der er vist ikke noget af det, der i dit link betegnes som fagforeningsfup, som de totalitære fagforeninger som 3F og LO ikke har lavet værre, mere korrupt og dårligere for medlemmerne. 


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1578 dage siden - Direkte link

Uanset hvad du så måtte sige så er der mig bekendt ingen nuværende formænd for nogen af de etablerede fagforeninger der er dømt for bedrageri og fusk i samme stil som Johnny Nim her.

 

Det sjove med Nim er jo at han netop slår på at er man træt af pamperne så skal man vælge ham og alligevel er han en svindler og en platter som er mange gange værre end de andre.

 

Ja og så er der jo Søren Fibiger fra krifa, manden som også slår sig op på at man kan spare penge ved at vælge ham fremfor alle de højt betalte pampere....Sjovt nok så afslørede en gennemgang at hans løn var højere end alle de andre LO pamperes...

 

Henrik Madsen


Skrevet af slettet bruger 6003 1578 dage siden - Direkte link

Hvis jeg får et billigere medlemsskab, er jeg da ligeglad om han tjener mere end Haral Børsting.

 

Det kaldes "det frie marked", så vidt vides.


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1578 dage siden - Direkte link

Yes sir, men husk så at den dag dit "kinapriser" fagforenings-abbonement skal hjælpe dig er det ikke sikkert det giver en ligeså god hjælp som det der koster mere.

 

At tro at man kan få faglig kompetent hjælp for 80 Kr om måneden er direkte til grin og det er jo også set at Johnny Nim tager imod folks penge og når de så får et problem så tvangsudmelder ham dem bare med 1 måneds tilbagevirkende kraft og meddeler dem at de ingen hjælp kan få fordi de ikke er medlem.

 

Jeg siger ikke at LO fagforeningernes kontingente ikke er højt og jeg siger ikke at det ikke burde være muligt at sætte det ned men skal jeg vælge om jeg vil give 500 Kr til en LO fagforening eller 80 Kr til Johnny Nim så ved jeg sgu godt hvor jeg får mest for pengene hvis jeg en dag får brug for hjælp.

 

Har ingen problemer med folk der af forskellige årsager ikke ønsker at være medlem af den forhandlingsberettigede fagforening men hvis jeg en dag kommer i den situation at jeg ikke kan stå inde for den så vil jeg satme hellere melde mig helt ud end at give den fusker til Johnny Nim så meget som een krone af mine penge..

 

Henrik Madsen


Skrevet af Limfjord 1578 dage siden - Direkte link

Jamen jeg er enig med dig Henrik! sagen er bare dette at dem der melder sig ind i Det Faglige Hus ikke ved hvad de melder sig ind i. Pressen har, bort set fra BT, stort set været fraværender og man skal ikke tro, at man får bedre informationer af de kolosale mængder af reklamer som foretagendet spyder ud.


Skrevet af Juul 1578 dage siden - Direkte link

 

Hvis jeg får et billigere medlemsskab, er jeg da ligeglad om han tjener mere end Haral Børsting.

 

Det kaldes "det frie marked", så vidt vides.

 

 

*GYS*

 

... det frie marked. Det kan vi ikke have. Puuuuha. Se ovenstående.


Skrevet af _slettet_bruger_64 1578 dage siden - Direkte link

Desværre står det frit for 3F at skære dæk op på biler, der ejes af folk, der ikke vil melde sig ind i 3F, som vi så i  Silkeborg for nogle år siden, og Hardy Hansens "Vælt Schlüter"-kampagne, hvor forbryderen brugte 1/4 milliard kroner af medlemmernes penge på at lave dette land om til et Sovjetkommunistisk diktatur er da også en ufatteligt grov forbrydelse, og endvidere husker vi vel også, hvorfor det egentlig var, at Villy Strube ikke røg i fængsel i mange år for at have stjålet store beløb, ikke?


Skrevet af Graa 1578 dage siden - Direkte link
Villy Strube tog livet af sig selv - derfor kom han ikke i fængsel. Så din pointe er......?

Skrevet af _slettet_bruger_64 1578 dage siden - Direkte link

Grå.

Igen kniber det alvorligt for dig.

Læs indlæggene igen.


Skrevet af Graa 1578 dage siden - Direkte link
Du mener.......øhhhhhh....... At det i virkeligheden var 3f, der slog Villy S ihjel........???????? please sig ja og red min weekend :D

Skrevet af Limfjord 1578 dage siden - Direkte link

Langt hen ad vejen er jeg enig med dig Abel; men løsningen er da ikke en ny Al Capone i dansk forklædning. Se BTs leder nederst på dette link http://fagforeningsfup.dk/vis1.php?side=sider/presse2011.htm


Skrevet af _slettet_bruger_64 1578 dage siden - Direkte link

Løsningen er - som altid - Frihed!

Så kan folk vælge den servicevirksomhed, der tjener dem bedst.

Det kan jo være, at de taler med chefen, hvis der er noget, de er utilfredse med.

Det kan jo også være, at de vil indsætte de 8.000 kr./år, en socialistisk fagforening ellers afpresser kunderne, på en bankkonto, så har de 100.000 efter ti år til en evt. advokatregning.

 

Folk skal ikke tvinges med vold, forfølgelse, hærværk og trusler på livet til at melde sig ind i 3F, som er langt værre end og langt mere voldelige og kriminelle end Nim.

 

Frihed er løsningen.


Skrevet af Tom Ewald Fantoni 1578 dage siden - Direkte link

De er dygtige forretningsfolk, i "DE GULE".  Løn, der er højere end alle de andre LO pamperes, med det lave, kontigent? Hvad mon, LO pamperne, bruger, det sky høje kontigent, til? Hvor bliver mon alle disse, penge af?

3-F Frederiksborg: Kontigent 2011: Ordinært medlem -  888,50 kr.  eksl  efterløn. 

Det Faglige Hus: Kontigent 2012:      Ordinært medlem -   69,00 kr.  eksl  efterløn.

                                                                               Diff.      819,50 kr, pr. måned.

Dette er, pr. medlem, og hvor mange medlemmer, er der lige i, de forskellige, afdelinger? Det er vanvittige beløb, der kommer i kassen, hos 3-F, og hvad mon, de bliver brugt til?  


Skrevet af Thomas Langhoff Nielsen 1578 dage siden - Direkte link

Hmm.. hvad er forskellen mellem dette og polske håndværkere?

Det vil nok ikke ligefrem være kø ved Ryan Air i jobkøen da lønnen ikke er synderlig høj.

http://www.newflightcrew.com/cabincrewsalaryrecruiterRyanAir.html


Skrevet af _slettet_bruger_64 1578 dage siden - Direkte link

Mon dog ikke.

Jeg har ikke hørt, at British Airways har problemer med at tiltrække personale til £17.000 -  £20.000/år, og RYANAIR giver £25.000 - £30.000/år.

De finder nok ud af det.  


Skrevet af Thomas Langhoff Nielsen 1578 dage siden - Direkte link

du læste nok ikke linket....Det er piloterne der får den løn du referere til, og supervisorer.  Cabine personalet får ca. 12.000 Dkr om måneden efter skat.

http://www.ryanair.com/en/careers/job/10003

 


Skrevet af _slettet_bruger_64 1578 dage siden - Direkte link

Nej, du læste det ikke. 

RYANAIR FLIGHT ATTENDANT

SALARY/BENEFITS

Det er kabinepersonalet. Begyndelseslønnen er omkring £1.000/måned efter skat, og efter 1 år kan de få £25.000 - £30.000 brutto. Du kan i siden til venstre på dit link kalde de øvrige luftfartsselskabers tilsvarende løntilbud frem, og der ligger Ryanair altså på 1½ gang så meget som Britisk Airways.

En flight attendant er en stewardesse på almindeligt dansk sprog.

 

Tro aldrig på voldspsykopaterne fra 3F.


Skrevet af Thomas Langhoff Nielsen 1578 dage siden - Direkte link

Her kommer det sjove så...Hvis lønnen er så favorable, og Ryan Air reelt lønner så højt, hvorfor skulle det så overhovedet være noget problem at etablere en dansk overenskomst?

Corporate languish for DFDS is english but still kind of you to translate for me.


Skrevet af Thomas Langhoff Nielsen 1578 dage siden - Direkte link

er nu ellers enig med hensyn til 3F. Jeg mener en advokat er hurtigere hvis man har et mellemværende der skal løses på arbejdspladsen.


Skrevet af Martin Seebach 1578 dage siden - Direkte link

Fordi det ikke er BAs lønninger 3F er bekymret for bliver trykket.

DI.se har desuden regnet sig frem til, at det danske kabinepersonale har en gennemsnitlig månedsløn på 45.000 skr. (32.900 dkr.) inkl. tillæg

http://www.business.dk/transport/danske-sas-loenninger-er-hoejest


Skrevet af Juul 1578 dage siden - Direkte link

Corporate languish for DFDS is english but still kind of you to translate for me.

 

 

Oh, the irony ("åh, ironien").


Skrevet af Thomas Langhoff Nielsen 1578 dage siden - Direkte link

vel set juul :) en test abel overså.


Skrevet af _slettet_bruger_64 1578 dage siden - Direkte link

"...hvorfor skulle det så overhovedet være noget problem at etablere en dansk overenskomst?..."

Det kan man også undre sig over, lige indtil man husker den avisartikel i Politiken om en SAS-strejke i 2007, hvor Politiken fortalte, at SAS-stewardesserne får over 70.000 kr./måned i løn.


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1578 dage siden - Direkte link

hvor Politiken fortalte, at SAS-stewardesserne får over 70.000 kr./måned i løn.

For hvor mange timers arbejde ?

 

Husk lige at stewardesser jo i sagens natur har mange overnatninger væk hjemmefra og den slags bør vel udløse lidt ekstra kugler ...

 

Alle disse tåbelige "X får så meget udbetalt om måneden" er totalt irrelevant når der ikke angives hvor mange timers arbejde det er for og under hvilke forhold.

 

Jeg havde engang en svoger og folk var noget benovede over at han kunne tjene så mange penge som sælger i en mobilbutik.

 

Sandheden var at manden arbejdede fra åben til luk de allerfleste dage om ugen OG han var sådan set også på arbejde i sin fritid for ringede en af deres erhvervskunder en søndag aften og manglede en mobil så måtte han køre ind til butikken og åbne og sælge telefonen.

 

Hans månedsløn lød rigtig fin for en sælger i hans position men hvis man dividerede med antal arbejdstimer og at han sådan set altid var på tilkald så var hans løn altså ikke prangende.

 

På samme måde har jeg en onkel som i gamle dage før der rigtigt var noget der hed køre/hviletid som tjente kassen på at køre lastbil....Han kørte så også nærmest døgnet rundt i et sådant omfang at konen endte med at skride fra ham med ungerne fordi han aldrig var hjemme.

 

Ergo....Månedslønninger er intet værd uden timetal og arbejdsvilkår.

 

Henrik Madsen


Skrevet af Thomas Langhoff Nielsen 1578 dage siden - Direkte link

Så sandt, og det kan være svært at opnå særlige gode arbejdvilkår uden en fagforening.


Skrevet af slettet bruger 6003 1578 dage siden - Direkte link

"Uden en fagforening" ? Det er vist kun i LO familien, at det der er sandt.


Skrevet af _slettet_bruger_64 1578 dage siden - Direkte link

HA! - HA! - HA!

Dette skriver jeg fra kanten af min sotteseng, mens jeg ligger og er ved at dø af sult, fordi jeg ville spare kontingentet til en god, socialistisk fagforening, der på ethvert punkt ville arbejde for mine interesser og støtte de politikere, der sænker skatterne og sørger for billige biler, gode skoler og verdens bedste sygehuse til civilbefolkningen.

Vær du kun glad, at du ikke kan høre min rallen.


Skrevet af Thomas Langhoff Nielsen 1578 dage siden - Direkte link

Er det ikke lige der den er lettere gal.. Fagforeningerne kunne som sådan være fine nok, da det giver god mening at det også skal være muligt at sikre ansattes rettighedder, men det ser ud til at de store af dem er blevet politiske instutioner. Så er det vel ligegyldigt om de er blå, røde eller hvad man nu kan finde på. Medarbejders arbejdsforhold har da aldrig skulle være politik, men et spørgsmål om ret.


Skrevet af Tom Ewald Fantoni 1578 dage siden - Direkte link

Nu er det jo sådan, at statsejede virksomheder, har adgang til en KÆMPE STOR, skatteyder pengetank, hvor der kan hentes penge, og betaler måske ikke meget i renter, til at dække et underskud. Og hvor stor er, risikoen, at en statsejet virksomhed, går, konkurs? En privat, virksomhed, skal ud og låne, og betale renter, hos investorer, og banker, og når, investorer og banker, siger stop, så er der jo kun en mulighed tilbage, konkurs.

17. august 2011 10:21 Af: RITZAU:  SAS vender underskud til overskud, og leverer bedste resultat siden 2008. Det får investorerne til at juble. Hårdt trængte SAS vender bøtten og leverer for første gang i mange år positive nyheder i forbindelse med et regnskab.
Sidste år dundrende underskud før skat på knap 1,3 milliarder kroner, er via besparelser og flere passagerer vendt til et overskud på 140 millioner i årets første seks måneder.


Skrevet af Thomas Langhoff Nielsen 1578 dage siden - Direkte link

Næsten alle SAS ansatte er bedre betalt end hos andre selskaber og da SAS meddelte nedskæringer så strejkede medarbejderne. Men læg nu mærke til at dette kun handlede om SAS og ikke alle de andre flyselskaber, som ellers også har en dansk overenskomst.


Skrevet af Rosen 1578 dage siden - Direkte link

Langt hovedparten af de ansatte hos Sas's operative del ligger på løn-niveau med konkurrenterne, også selskaber som Norweigan. Faktisk er startlønnen hos Sas lavere end hos netop Norweigan. Problemet hos er den gamle garde, der stadig tjener pænt over snittet, og de har ikke være specielt villige til at give afkald på deres løn-niveau. Her tænkes særligt på Sas dk.

 

Der har i øvrigt ikke været strejke i Sas siden 2007, ikke at det er specielt imponerende, men bare lige får at få fakta på plads


Skrevet af Henrik Sørensen 1578 dage siden - Direkte link

Når man sammenligner lønnen specielt Danmark - Sverige tager man så højde for at de svenske arbejdsgiverafgifter er meget højere end i Danmark?


Skrevet af _slettet_bruger_64 1578 dage siden - Direkte link

Men forskellige grupper af SAS-personalet har truet med strejker, omtalt på følgende datoer 6 gange bare de sidste 2 år:

9/12-11

22/6-11

8/6-11

7/4-11

15/10-10

8/6-10


Skrevet af Tapdance 1578 dage siden - Direkte link

Jeg kan kun sige hvad jeg har ment længe.  Lovgivningen på området skal ændres. Strækker er fine nok, så længe det er de ansatte på en arbejdsplads, der forestår strækken.  Sympatistrækker skal forbydes.  Fagforeningerne skal fratages retten til at etablere blokkader imod virksomheder de ikke har etableret en aftale med.  Ulovlige blokkader arrangeret af en organisation straffes med bøde svarende til det estimerede tab den blokkerede virksomhed har lidt, plus 10% af deres likviditet pr. dag (medførende 5 dage = 50% af organisationens likviditet + virksomhedens estimerede tab). 

 

Eksistensberettigelsen af 3F, LO og lignende pamperforeninger er udløbet.  Det er fagforeningernes job at sikre arbejdere imod udnyttelse fra arbejdsgivernes side.  Ikke at chikanere virksomheder og forhindre arbejdstagere i at arbejde, eller virksomheder i at skabe jobs, og at indgå frivillige aftaler med mulige medarbejdere.

 

Fagforeningerne var et fint tiltag i tidernes morgen, men de er ikke fulgt med tiden, og idag er de til mere skade for samfundet end de er til gavn.


Skrevet af Kristian Oestergaard 1578 dage siden - Direkte link

hørt


Skrevet af Byggemand Bob 1578 dage siden - Direkte link

Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen: 3F er ikke til for hverken Danmark eller deres medlemmer. De er kun til for at skabe indtægter til sig selv og ledelsen - så se kan leve fedt af andres arbejde - imens de ødelægger det for alle andre og får deres medlemmer til at føle sig som en flok pjok der ikke kan og tør noget selv. Flot ikke?


Skrevet af hammerlein 1578 dage siden - Direkte link

Gad vide hvor mindstelønnen ligger hvis man arbejder efter en irsk overenskomst? 70.00Kr? Det går vel som i Tyskland, hvor østeuropæierne arbejder for 5-6 øvro, mens tyske arbejdere går på Harz4/socialhjælp.

 Er det mon en god forretning for Tyskland? Jeg tvivler. Vil det være en fed forretning for Danmark?


Skrevet af Dummemig 1578 dage siden - Direkte link
Du har så vig ret. Lad mig bare for en god ordens skyld oplyse at piloterne i SAS er gået mere end 30% ned i løn/ op i arbejdstid d sidste 8 år. Man kan så postulere at der var noget at tage af, men gået kraftigt ned, det er de! En stewardesse tjener højst halvdelen af den nævnte løn, og det er efter ca. 30 år i firmaet, med mange arbejdstimer, og mange nætter væk hjemmefra. Er det misundelsesværdigt?

Skrevet af Tapdance 1578 dage siden - Direkte link

Problemet ligger grundlæggende i at de danske lønninger og leveomkostninger er kommet for højt op i forhold til resten af verden.  Kombineret med det faktum at konkurrancen idag er global, så giver det konsekvent problemer for lande som Danmark, når vi skal konkurrere med lande, der kan tilbyde produkter og ydelser, der er "gode nok" og betydeligt billigere. Og der er sgu' ikke rigtigt nogen lette løsninger på problemet.

 


Skrevet af Dummemig 1578 dage siden - Direkte link
Hørt.
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Erhverv og finans

2
12
6
10
10
11
16
3
7
15
6
7
4
13
5
7
4
10
16
8

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -