Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

21

Skrevet af Martin Rytter 1578 dage siden - Direkte link

Jeg citerer lige mig selv fra den anden dag:

»Hvis regeringen vil føre en værdipolitik, der skaber samling i stedet for splittelse, så må klassekampens konfrontatoriske retorik smides på historiens mødding. Havde regeringens altid hellige værdikrigere ikke allerede skamreddet begrebet, så fristedes man næsten til, at efterlyse »en ny tone i debatten«. Stop for eksempel den evindelige dæmonisering af millionærer, direktører og bankfolk. Den retoriske forfølgelse af disse grupper appelerer til det laveste i menneskeheden. Det er pinligt at være vidne til. Det er som at være til en fest, hvor en bordherre indleder et verbalt overfald på homoseksuelle, fremmede eller handicappede. Det er så nemt at fordømme mennesker, blot fordi de tilhører en bestemt gruppe, men det vidner ikke om et menneskesyn, som er en folkevalgt værdigt.«

 

Da jeg skrev dette havde jeg egentlig mest SF og et par enkelte DSU'ere i tankerne, men nu viser det sig, at en »god« socialdemokrat, som oven i købet er lektor, også kan være med. Pinligt! 


Skrevet af Byggemand Bob 1578 dage siden - Direkte link

6, 7 og 10 er forkerte... men ellers er det ikke helt galt. 


Skrevet af ianarki 1578 dage siden - Direkte link

Hvad har Banksystemet, DSB og TDC til fælles? 

 

1. Ringe lidet af befolkningen

2. Designet af staten

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Callesen58 1578 dage siden - Direkte link

Det kan da ikke overraske når:

1. Direktører, bestyrelsesmedlemmer og aktionærene i en bank ikke kan få deres personlige egendom pantsat for at betale en banks gæld, hvis den går under. Dette skulle man før i tiden.

 

2. Banker kan låne billige penge i Nationalbanken til en lav rente (Omkring 1,5% for tiden?), som de så kan bruge til låne ud til almindelige danskere til en 5-6% i rente. Eller de kan bruge dem til at spekulere i alt fra sølv til æbler.

 

3. Alle skal have en bank. Det er ikke muligt ikke at have en bank, da man skal have en bankkonto for feks at kunne få udbetalt løn.

 

Husk, det man støtter; får man mere af. Hvis man støtter bankers evne til at spekulere, jamen så er det jo logisk, at de spekulerer endnu mere! Lidt det samme med støtte til låntagere. (rentefradrag)


Skrevet af THV 1578 dage siden - Direkte link
Det er sjovt som man hele tiden hører befolkningen hænge bankerne og finansverdenens ud som bagmændene til finanskrisen og som værende ekstremt grådige... Man glemmer at vi alle sammen havde medskyld for finanskrisen. Vi var alle grådige og troede træerne voksede ind i træerne. Derfor bør man nok foretage lidt selvransagelse og ikke blot kaste al skyld på finansverdenen (selvom dette nok er det nemmeste da man så fratager sig selv for medansvar).

Skrevet af Fleks 1578 dage siden - Direkte link

Det er vel ikke uden grund, at bankerne hænges ud nu!


Skrevet af slettet bruger 7249 1578 dage siden - Direkte link

Det er immervæk noget nemmere at hænge de få banker ud, i stedet for de mange vælgere.

Ligesom det er nemmere at forære de få landmænds jord væk, i stedet for de mange parcelhusejeres.

osv....


Skrevet af slettet bruger 7249 1578 dage siden - Direkte link

Det er immervæk noget nemmere at hænge de få banker ud, i stedet for de mange vælgere.

Ligesom det er nemmere at forære de få landmænds jord væk, i stedet for de mange parcelhusejeres.

osv....


Skrevet af Martin Kofoed 1578 dage siden - Direkte link

Politikerne ligger jo præcis, som de har redt. Uden deres velvillige medvirken havde bankernes lobbyister ikke kunnet få frie tøjler til at smadre realkreditten med eksempelvis afdragsfrie flexlån. Det poetiske er, at netop flexlån er ved at trække fundamentet væk under vores største banker. Kun via massive lån i nationalbanken og senest ECB, holdes røven oven vande. Det er også derfor, vi ser, at RD gerne vil afskaffe F1 - heller i går end i dag.

 

Havde Bent Bendtsen og co. tænkt en selvstændig tanke dengang, var vi ikke i tilnærmelsesvis de samme problemer, som vi er i nu. I stedet forsøger de samme politikere nu at kaste al skyld på de banker, der bare har udnyttet politikernes velvilje. Og tværer regningen for deres svigt af på en hel generation.


Skrevet af _slettet_bruger_6416 1578 dage siden - Direkte link

Nu var det Nyrup regeringen, der indførte flekslånet. Fogh og Bendtsen indførte blot afdragsfriheden. Begge var ting, der var med til at skabe boblen.


Skrevet af vera madsen 1578 dage siden - Direkte link

Var kritikken kommet fra en anden end rød front, ville den i mine øjne måske havde haft en anelse troværdighed, her vælger jer at ignorere.

Melodien er hørt før og blevet ensformig at høre på.


Skrevet af Fleks 1578 dage siden - Direkte link

Folkens. Hold nu op med det vrøvl om, at flekslån er den skyldige i, at vi står i stampe.

 

Bankerne og de alene, er skurkene.

 

Nationalbanken sænker renten to gange. Hvad gør pengeinstitutterne? - De sætter gudhjælpemig udlånsrenten op! Så små selvstændige får yderligere problemer med at klare sig.

 

Og begrundelserne skriger jo til himlen.

 

Min egen bank, Nordea, (endnu), havde i 2011, ved et hovsa-flip og vel kundekapringssygt, lovet deres svenske aktionærer 15% og trods konjunkturerne stædigt holdt fast i dette vanvid.

 

Trods et kæmpeoverskud fandt man så på at afskedige 3000 medarbejdere i DK og S!

 

Og da så den øverste ledelse blev betænkt med mio. fandt man yderligere en sygelig begrundelse til at afskedige x-antal hundrede!

 

Det er da klart for enhver, at DE er skurkene i det manglende opsving, for de låner jo ikke penge ud, så opsvinget kan komme i gang. 


Skrevet af _slettet_bruger_5280 1578 dage siden - Direkte link

Folk burde kollektivt stoppe med at betale af på deres lån til bankerne, så vi kunne få dem ned med nakken. Det finansielle systems opbygning er roden til al ondt. Det skal omorganiseret!

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Erhverv og finans

12
6
10
10
11
16
3
7
15
6
7
4
13
5
7
4
10
16
8
5

- Annonce -

- Annonce -