Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

13

Skrevet af _slettet_bruger_64 1610 dage siden - Direkte link

SKAT er stadig Danmarks største kriminelle organisation. Tænk, at SKAT vil straffe erhvervsdrivende, der dels følger loven og dels sætter gang i økonomien!


Skrevet af Rasmus J 1610 dage siden - Direkte link

Jeg vil også tro, at virksomhederne kan få medhold hvis Skat laver krav imod dem. Love i Danmark gælder først fra droningen underskriver dem. Skat er IKKE en dømmende magt - de kan mene nok så meget, men når dagen er omme, så er det blot en menning. 


Skrevet af _slettet_bruger_64 1610 dage siden - Direkte link

"...Skat er IKKE en dømmende magt..."

Gid du havde ret.

SKAT kalder det at vurdere. Hvis SKAT vurderer, at formålet med at indkøbe de ekstra biler og sælge dem i går, er at undgå de nye skatter, kan SKAT bare pålægge bilforhandlerne at betale den nye, store afggift af de biler, forhandlerne allerede har solgt efter de gamle regler.

Det gjorde SKAT ved campingvognforhandlerne for et par år siden, det var noget, forbryderne i SKAT pludselig fandt på, og SKAT krævede moms af handler 10 år tilbage og frem til i dag, selv om campingvognforhandlerne havde fået godkendt momsbegegningen af SKAT på forhånd. 

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Leif Barbré Knudsen 1610 dage siden - Direkte link

SKAT overtræder vanemæssigt en retsstats anstændighed. SKAT er en renlivet STASI-organisation, som har frie hænder til at mishandle og forfølge borgere. Man kunne fylde flere bøger med eksempler på hvorledes de behandler folk svinsk. Det er ufatteligt, at en såkaldt borgerlig regering har udbygget STASI-apparatet, så SKAT idag er en bananrepublik værdig.


Skrevet af Dagobert 1610 dage siden - Direkte link

Det er jo forrykt. Var de måske også igang med at inddrage ekstraskat hos dem der hamstrede smør inden fedtskatten trådte i kraft?


Skrevet af Forsvar Grundloven 1610 dage siden - Direkte link

Når SKAT er i tvivl; så sætter de åbentbart trækprocenten til 96% etc... Blev selv for nyligt forhørt om hvorvidt hele tre små indkøbsposer nu også indeholdt varer til eget forbrug efter et kort smut til Tyskland. 5-10 toldere til at vurdere tre poser dagligvarer; suk :(


Skrevet af slettet bruger 344 1610 dage siden - Direkte link

Når en lov bliver lavet, er det ikke fordi den skal misbruges. Jeg syntes slet ikke det er nok med bøder, fængselsstraffe er hvad der skal til, OG fradømmelse af retten til at drive forretning i 1 måned pr. 1000 kroner.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Erhverv og finans

11
16
7
8
13
13
13
9
2
12
6
10
10
11
16
3
7
18
6
7

- Annonce -


Afstemning
Hvilken DR-produktion er mest venstreorienteret?

- Annonce -