Kontakt 180Grader.dk
13

Skrevet af Rasmus J 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jeg vil også tro, at virksomhederne kan få medhold hvis Skat laver krav imod dem. Love i Danmark gælder først fra droningen underskriver dem. Skat er IKKE en dømmende magt - de kan mene nok så meget, men når dagen er omme, så er det blot en menning. 


Skrevet af kongkret 1368 dage siden - Direkte link

SKAT overtræder vanemæssigt en retsstats anstændighed. SKAT er en renlivet STASI-organisation, som har frie hænder til at mishandle og forfølge borgere. Man kunne fylde flere bøger med eksempler på hvorledes de behandler folk svinsk. Det er ufatteligt, at en såkaldt borgerlig regering har udbygget STASI-apparatet, så SKAT idag er en bananrepublik værdig.


Skrevet af Dagobert 1368 dage siden - Direkte link

Det er jo forrykt. Var de måske også igang med at inddrage ekstraskat hos dem der hamstrede smør inden fedtskatten trådte i kraft?

- Annonce -


Skrevet af Forsvar Grundloven 1368 dage siden - Direkte link

Når SKAT er i tvivl; så sætter de åbentbart trækprocenten til 96% etc... Blev selv for nyligt forhørt om hvorvidt hele tre små indkøbsposer nu også indeholdt varer til eget forbrug efter et kort smut til Tyskland. 5-10 toldere til at vurdere tre poser dagligvarer; suk :(

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Erhverv og finans

3
6
7
11
17
30
12
26
18
22
10
5
33
9
6
16
14
13
5
32

- Annonce -


- Annonce -