Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

11

Skrevet af Whiteberg 1603 dage siden - Direkte link
Det er godt med et lidt længere interview. Min farbror er for øvrigt lige blevet fyret, fordi virksomheden kunne ansætte ledige med støtte fra kommunen. Om der er tale om fleksjob, ved jeg ikke, men det lyder sådan. Nu kan han så selv gå ledig, indtil han kan finde et job med kommunal støtte. Han kunne ellers fint oppebære fuld løn og har masser af erfaring, men han kan naturligvis ikke konkurrere med arbejdskraft til den halve pris. Jeg ved, at det i dele af den offentlige sektor i lang tid har været sådan, at receptionister og assistenter var i evig rotation fra jobcentret, men at det nu også breder sig ud i den private sektor er økonomisk vanvid.

Skrevet af Sungam 1603 dage siden - Direkte link
@Whiteberg "Jeg ved, at det i dele af den offentlige sektor i lang tid har været sådan, at receptionister og assistenter var i evig rotation fra jobcentret, men at det nu også breder sig ud i den private sektor er økonomisk vanvid." Kommer helt an på hvilken økonom du spørger jeg er sikker på du kan få en hel masser CBS'er til at sige "sikken en god idé - hvorfor har vi ikke tænkt på det noget før, det er jo her "vækst-pakker" kan indsættes med størst positiv virkning" Det er vel bare den naturlig af/ud-vikling indenfor statslig styring.

Skrevet af Hank Rearden 1603 dage siden - Direkte link
Fantastik artikel, og godt journalistisk arbejde af Ole. Det er derfor jeg læser 180. MERE AF DET! Det er det her 180grader kan differentiere sig på, rationel journalistik. Det eksisterer stort set ikke andre steder!

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af NielsC 1603 dage siden - Direkte link
Nu er jeg selv fleksjobber (!), og er ikke blevet arbejdsprøvet på en' anden arbejdsplads. Og den regel er måske heller ikke lige genial. For det første er det arbejdgiveren vil købe via fleks jobbet jo ofte de arbejdspladsspecifikke kompetencer den syge har; for det andet så har Ole Birk jo før brokket sig over antallet af fleksjobs, men tænk på hvor meget administration, der skal til, hvis alle skal afprøves på to arbejdspladser. Det vil give en usmidig administration ?
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Erhverv og finans

7
8
13
13
13
9
2
12
6
10
10
11
16
3
7
18
6
7
4
13

- Annonce -


Om Ole Birk Olesen
Medejer af 180Grader.dk. Medlem af Folketinget for Liberal Alliance.   Født i 1972 og opvokset på en gård ved Agerskov i Sønderjylland, nu...

Se Ole Birk Olesens profil
eller
Følg Ole Birk Olesen- Annonce -