Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

137

Skrevet af _slettet_bruger_668 1578 dage siden - Direkte link

Hmm...

 

Et tankeeksperiment:

1) vi har opretter en faglig organisation.

2) den faglige organisation retter henvendelse til staten og anmoder om en overenskomst

3) efter et par dage uden svar annoncerer den faglige organisation en blokade mod staten

4) Vi anmelder herefter til bekræftigelseministeriet at vi er i blokade mod staten

5) Heraf følger af loven, at jobnet ikke må servicere staten indtil der er truffet afgørelse...

 

Hvem er frisk på at prøve det af?


Skrevet af Thomas Udbjørg Junne 1578 dage siden - Direkte link

Lyder simpelt nok :)

 

Men du glemmer jo, at staten ikke er underlagt sine egne love. Og hvis den er, så finder den en eller anden måde at snakke sig uden om på. 

 

Ellers er jeg frisk.

 

Og i mellemtiden, så må man håbe at arbejdssøgende kokke ikke bruger jobnet og workindenmark for at få arbejde. 


Skrevet af _slettet_bruger_6416 1578 dage siden - Direkte link

Hvis det ikke virker med staten kan vi så ikke gøre det med LO og deres medlemsorganisationer?

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Rasmus Brygger 1578 dage siden - Direkte link

Pedersen, jeg arbejder i øjeblikket på noget. I skal nok høre nærmere 


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1578 dage siden - Direkte link
Ja sgu! Count me in! Bagefter kan vores faglige organisation bruges til at udstille andre komplet vanvittige forhold i den hæderkronede (lol) "Danske Model".

Skrevet af slettet bruger 899 1578 dage siden - Direkte link

Gælds' ik'.

Du glemmer at der står i formålsparagraffen at loven har til formål at begunstige LO-fagforbund. Det står nok ikke helt med de ord, men der er ikke tvivl om meningen. Lighed for loven ? Ikke for 5 øre.


Skrevet af Hans Jørgensen 1578 dage siden - Direkte link

Fed overskrift. Har altid betragtet fagforeningerne som Mafiaen.

 

Det er statsstøttede organisationer, der terrorisere befolkningen.

Tænk hvis andre private organisationer kunne få samme privilegier: Kontingent med skattefradag og statens fulde opbakning i alle konflikter.

 

Hvordan mon venstreekstremisterne ville reagere, hvis f.eks. Saxobank fik disse privilegier? F.eks. borgerne i et bestemt område skal være kunder i banken (med skattefradag for deres omkostninger). Nægter en egoist at være med i fællesskabet, vil humanistiske og omsorgsfulde politikkere under stor bevågenhed fra villige medier deltage i straffeaktioner sammen med andre borgere og udstille denne kriminelle. Journalisterne vil som altid have en bind vinkel i forhold til det rimelige i denne konstruktion. Det er jo de gode mod de onde.


Skrevet af SHJensen 1578 dage siden - Direkte link

Don Mette Frederiksen


Skrevet af 1984grader NEJ TAK 1578 dage siden - Direkte link

Det er klamt at se socialdemokraternes magtmisbrug, leflen og slet skjulte vennetjenester for LO. Hvis Venstre eller Det Konservative Folkeparti ydede samme type af vennetjenester overfor landbruget (som Venstre for længst har opgivet sit tilhørsforhold til) eller landets virksomheder ville det vække et ramaskrig blandt landets ræverøde medier.


Skrevet af Frihed 1578 dage siden - Direkte link

Skandaløst.

Endnu en historie og socialistisk skandale, der ikke bliver dækket af DR. 


Skrevet af skovmand 1578 dage siden - Direkte link

Jeg skammer mig over at være dansk, når man ser sådan et angreb på frie lovlige virksomheders forsøg på at agere i et (såkaldt) frit marked. Jeg bliver vred men faktisk også ked af det, for denne adfærd hjælper i sidste ende igen som helst, og slet ikke Danmark, iværksætteriet eller den arbejdsløse.

 

Mest af alt står jeg for at ønske vi får "en Thatcher" som kan slå den fagbevægelse ihjel én gang for alle, for det er en bunke propagandister uden forståelse for hvad der skal til for at skabe jobs/arbejdspladser! De havde deres rolle i 1890 men nu er det forbi.


Skrevet af Limfjord 1578 dage siden - Direkte link

Intet nyt under solen siden Claus Hjort Frederiksen stoppede lovforslaget, som de i øvrigt selv havde foreslået, kunne gøre en ende på dette vanvid.

Fagforeningsfrihed fik vi endelig  efter mere end 10 års kamp i januar 2006. Ikke på grund af; men på trods af politikere, meningsdannere og ansete fagretseksperter. 2006. http://www.youtube.com/watch?v=HT6INcg_h6Q Desværre er problemet, at vi aldrig fik en tilsvarende aftalefrihed. Derfor kan LO faktisk lukke enhver virksomhed som de ikke  synes om, herunder, jfr gældende lov, stoppe den alm. offentlige jobanvisningen 
Læs dette skrift omhyggeligt; men ikke før du skal sove. Ethvert ord her er sandheden som det skete og tegner et billede af hvad fx Vejlegården er oppe imod. http://www.dff.net/upload/file/fa10.pdf

Politikere har selvfølgelig igen svigtet. I 1999- 2000 fremsatte Venstre og Konservative og KF et forslag om at begrænse konfliktretten. Aldig så snart var de kommet i regering i 2001 før Claus Hjort Frederiksen skød forslaget ned med begrundelsen. Der er ikke brug for dette!
http://webarkiv.ft.dk/?/samling/19991/salen/b18_beh1_20_7_37.htm

I den blå regeringsperiode tog Kristen Demokraterne forslaget op igen. Med det resultat at blå regeringen nedstemte forslaget hele to gange som de selv havde fremsat. Nu har vi så fået en rød regering og hvad hører vi så fra den blå opposition Dansk Folkeparti og Venstre! Nu vil de gudhjælpe mig igen bilde os ind at de vil fremsætte lovforslag til begrænsning af konfliktretten. Kan politisk hykleriet overhovedet blive større?

 


Skrevet af Frihed 1578 dage siden - Direkte link

De "blå" er skandaløst konfliktsky når først de har magten. Ja, det gælder jo for såvidt dem alle sammen. Man gør ikke rokke ved båden, når man først har opnået det som det synes at handle om for den usle politiker-stand; nemlig magten, positionerne, lønnen og pensionerne.


Skrevet af Christian Agersund 1578 dage siden - Direkte link

+100


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1578 dage siden - Direkte link
Hvad er dog det retslige grundlag for blokaden? Vejlegaarden har jo - mig bekendt - netop ikke overenskomst med 3F og derfor kan restauranten jo ikke handle overenskomststridigt? Det er da det glade vanvid, at forbryderorganisationer støttes på den måde af staten!

Skrevet af Frihed 1578 dage siden - Direkte link

Rendyrkede mafia-metoder.

Og medierne er også så godt som tavse, trods dette er organiseret kriminalitet i åbent dagslys. 


Skrevet af Tommy Larsen 1578 dage siden - Direkte link
Vejlegården har efter ønske fra både forpagter og personale overenskomst hos Krifa. Det er der intet ulovligt eller på anden måde odiøst i. Blot ærgrer 3F sig over det ikke blev med dem, hvorfor de er grebet til gammelkendte gangstermetoder

Skrevet af Jan Daniel Andersen 1578 dage siden - Direkte link

Det også sådan jeg opfatter det. Men hvordan kan socialister og andre idioter slippe afsted med at hævde at det er en lovlig blokade? Der er jo helt tydeligt tale om tredjemands utidig indblanding i sager der ikke vedkommer ham.

 

Jeg er helt med på at DK er et socialistisk land, med elendig retssikkerhed på flere områder, men at man kan gøre disse ting så åbenlyst kommer nu alligevel bag på mig.


Skrevet af jools 1578 dage siden - Direkte link
Iht. FN's menneskerettighedserklæring artikel 20 stk.2: "Ingen kan tvinges til at være medlem af en forening". Hvordan kan den danske stat støtte op om et brud på disse såkaldt umistelige rettigheder. Hvorfor er der ingen, der kører sagen på dette grundlag?

Skrevet af Byggemand Bob 1578 dage siden - Direkte link

Det er så langt ude, at jeg slet ikke fatter det... 


Skrevet af _slettet_bruger_754 1578 dage siden - Direkte link

3F er en gangsterorganisation. Staten er den ultimative gangsterorganisation. De samarbejder.

So what else is new...?


Skrevet af Tommy Larsen 1578 dage siden - Direkte link

+1


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1578 dage siden - Direkte link

+1000


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1578 dage siden - Direkte link

Nu må jeg snart besøge Vejlegården...


Skrevet af Tommy Larsen 1578 dage siden - Direkte link

Et dejligt sted. God og venlig betjening, solide danske retter og så kan man på denne årstid sidde på terrassen ned mod åen og nyde livet lidt :-)


Skrevet af _slettet_bruger_8887 1578 dage siden - Direkte link

Det er noget af det mest sindssyge jeg har læst længe.

3F samt regeringen er erhvervslivets største fjende.

 

Ja LO har gjort en masse godt for os arbejdere gennem årene, problemet er bare de har løst deres opgave som fagforbund, og nu faktisk er blevet overflødige.


Nysgerrig hvor meget hjælper Krifa Vejlegården?
Ikke så meget man høre om dem.


Skrevet af Tommy Larsen 1578 dage siden - Direkte link

Nu er det formelt set KA der er arbejdsgivers part i den overenskomst, men hjælpen er ikke så meget som man kunne ønske sig. Særligt når man tænker på hvor stor fordel KA og Krifa kan ende med at få ud af Amin Skov's kamp.
Dog findes der en ganske aktiv støtteforening: Restaurant Vejlegården's Støtteforening. Det koster 100,- at blive medlem.


Skrevet af Niklas Nikolajsen 1578 dage siden - Direkte link

Husk nu at omsætte alle Jeres gode intentioner til et besøg på Restaurant Vejlegården. Hvis halvt så mange gør noget aktivt, som udtaler sig positivt for Vejlegårdens ret til at være fri for pamtervældet, kan denne sag knække halsen på 3F!


Skrevet af _slettet_bruger_6416 1578 dage siden - Direkte link

Vil jeg med glæde gøre, hvis jeg kommer i nærheden omkring spisetid. Der er bare forholdsvis langt til Vejlegården i en presset hverdag. Desværre. :-(

Jeg advokerer dog for den til alle jeg kender i det område


Skrevet af Tommy Larsen 1578 dage siden - Direkte link

Det haster heller ikke mere end det jager. Har netop hørt fra en veninde at der var stuvende fuldt her til aften :-)


Skrevet af Tommy Larsen 1578 dage siden - Direkte link

+1


Skrevet af Kjeld Flarup 1578 dage siden - Direkte link

Kunnde være sjovt hvis en Gul fagforening f.eks. indledte en blokade imod Dansk Supermarked og krævede at de ikke kunne benytte jobnet.dk


Skrevet af Henrik Olofsson Brunstedt 1578 dage siden - Direkte link

Krifa er ikke nogen fagforening. De har dog pampervældet, såsom store lønninger til direktørerne, fede udenlandsrejser, gaver osv, ja, på medlemmernes regning. Krifa støtter indre mission. Går ind for 45 timers arbejdsuge mod andre på kun 37 timer. Man kan ikke ytre sin evt  utilfredshed, til et årsmøde, fordi der er ikke demokrati for medlemmer.


Skrevet af slettet bruger 834 1578 dage siden - Direkte link

Men hvis folk frivilligt har lyst til at være medlem, hvad er så dit problem?


Skrevet af Tommy Larsen 1578 dage siden - Direkte link

Fint nok du har en holdning til de forskellige tilbud til arbejdstager. Men du er vel enig i at både medarbejdere og arbejdsgivere bør have frit valg til at indgå i de foreninger, aftaler og overenskomster de måtte ønske?

Således også på Vejlegården hvor begge parter er tilfredse med den nuværende aftale.

Du er vel også enig i, at staten ikke bør straffe nogen før der er faldet dom?


Skrevet af Henrik Olofsson Brunstedt 1578 dage siden - Direkte link

 nå 


Skrevet af Tommy Larsen 1578 dage siden - Direkte link

Nemlig...


Skrevet af Henrik Olofsson Brunstedt 1578 dage siden - Direkte link

Jeg har intet problem, men folk er da naive hvis de vil støtte indre mission, endnu et større pampervælde for medlemmernes penge, arbejde flere timer til lavere løn, og man må ikke ytre sig. Til hvilke formål ja så ved jeg ikke,er man så ikke naiv. ?????????


Skrevet af slettet bruger 834 1578 dage siden - Direkte link

Hvis de nu går ind for det, eller er ligeglade med den del, men gerne vil være medlem af andre årsager, så er det vel ikke dit problem? Kunne du ikke bare være medlem hvor du vil, og lade andre nyde samme ret?

 

Indre missionsfolk er vel ikke naive, hvis de støtter Indre mission, bare fordi du tror noget andet?

 

Skulle jeg så kalde dig naiv, fordi jeg mener at du betaler dig et loft for at få et gulv i forhold til rettighedder? Jeg kunne ikke drømme om at lade en fagforening diktere noget som helst i mit arbejdsliv, men jeg stiller selv mine rammer over for en arbejdsgiver. Og de kan sagtens være ringere end din overenskomst, men det er mit valg. Jeg har frit til himmelen, men også langt ned.

 

Altså, er du naiv, fordi jeg synes du gør noget jeg ikke kunne finde på? Næh, du har bare andre prioriteringer end mig. Det skal du have lov til, så længe det ikke går ud over mig.


Skrevet af Henrik Olofsson Brunstedt 1578 dage siden - Direkte link

- og - 


Skrevet af slettet bruger 834 1578 dage siden - Direkte link

Har du nogle argumenter i en eller anden form, så vi kan forsætte meningsudvekslingen? Du vendte heller aldrig tilbage omkring dit CO2 problem med restproduktet af en N2O hybridraket. Faktisk har dine indlæg indtil videre kun været tillærte holdninger, som du har bøvset, har fået modargumenteret, eller er blevet bedt om at forklare (da det er nonsens), hvorefter du forsvinder, eller svarer "nå" eller  "og"?

 

Kunne du ikke engang have lyst til at få rettet de meninger du har taget til dig, når nu du ikke kan argumentere for dem, eller få de der har lært dig dem, til at svare? Er det slet ikke interessant hvad vi sammen kan komme frem til ligger tættest på sandheden, eller er det vigtigere ikke at få underkendt de indstuderede paroler, som så ikke virkede her, hvorfor du stak af?

 

Kunne vi ikke friste med saglig debat?


Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Erhverv og finans

12
6
10
10
11
16
3
7
15
6
7
4
13
5
7
4
10
16
8
5

- Annonce -


Om Tommy Larsen
Ultraliberal rettighedsfundamentalist

Se Tommy Larsens profil
eller
Følg Tommy Larsen



- Annonce -