Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

43

Skrevet af Badger Badger Badger 1580 dage siden - Direkte link

Det bliver heller ikke danske arbejdere, der kommer til at bore tunnelerne.


Skrevet af Hamlet4 1580 dage siden - Direkte link

Jeg konstaterer blot, at man i Tyskland har et begyndende problem med 'Working poor' - og det er et meget kedeligt problem. Men per nielsens BRUTTO-løn på €1850 eller 13.800 kr/md er jo 2000 kr mindre end 'Fattig Carina' havde NETTO - på bistand.

Shiesser !!


Skrevet af _slettet_bruger_668 1580 dage siden - Direkte link

Og med ca. 16.000 efter skat om måneden er man blandt den 1 % i verden med den højeste indkomst...

 

Dvs. hvis man ikke er blandt den ene rigeste procent er man working poor - fed definition :-)

 

http://money.cnn.com/2012/01/04/news/economy/world_richest/index.htm

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af LeeKuanYew 1580 dage siden - Direkte link

Øv da jeg læste overskriften troede jeg at der var tale om de andre østrigerere. 


Skrevet af Lounen 1580 dage siden - Direkte link

Så havde metrobyggeriet taget en helt anden drejning :-)


Skrevet af Lounen 1580 dage siden - Direkte link

Sådan er det bare når man har et skattesystem og et arbejdsmarked, der ikke er gearet til stigende international konkurrence. Det tragiske er at vi ikke engang er konkurrencedygtige overfor tyskere, svenskere og andre af vores nabolande. Danmark vil blive fattigere i stadig stigende tempo indtil vores uduelige politikere erkender, at vi har et kæmpe problem.


Skrevet af Svend 1580 dage siden - Direkte link

Til gengæld er vi verdensmestre i velfærd og demokrati. Vi skal bare lige have kickstartet eksporten af disse to danske kerneprodukter, og så bliver vi skiderige.


Skrevet af Rasmus J 1580 dage siden - Direkte link

Ja, på rejser til udlandet støder man ofte på beslutningstagere, som spørger om de kan købe hemmeligheden som ligger bag VERDENS dyreste offentlige sektor, VERDENS største skatter, en af OECD´s laveste vækst i produktiviteten, og ikke mindste den kyniske stemming som danskerne har fået efter utallige løftbrud fra en regering der løber hovedløs rundt.

 

De kan simpelthen ikke vente på, at få den danske model, så de også kan komme med på turen mod afgrunden.

 

Man kan sige meget om socialisterne i Danmark, men de har virkelig sans for at skabe samfundsmodeller, som resten af verden bare vil kopiere til hudløshed. Beviset ligger i den massive vækst* af lande, som har kopieret "den danske velfærdsmodel".


Skrevet af LordNacho 1580 dage siden - Direkte link

Det er faktisk skræmmende at læse i udenlandske medier om hvad de synes om Danmark.


Skrevet af _slettet_bruger_4129 1580 dage siden - Direkte link

Har du noget specifikt i tankerne? Af ren interesse.


Skrevet af LordNacho 1580 dage siden - Direkte link

Den her fx:

http://www.theatlantic.com/business/archive/2012/01/the-23-best-countries-for-work-life-balance-we-are-number-23/250830/

 

Der er rigtig mange af den slags "studier" i udenlandske medier. Jeg tænker at der sidder nogen i embedsværket og arbejder på det, men ved det naturligvis ikke.


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1580 dage siden - Direkte link

Jeg giver ikke disse undersøgelser meget vægt, da de er som regel meget overfladiske, og vinklet efter hvad man ønsker at bevise, ofte er det socialismens glæder disse undersøgelser vil fremvise.

 

Feks Danmark det lykkeligste land, tja hvis man går ned af gaden i Danmark, ser folk som regel meget sure, og utilpasset ud, prøv det samme i feks Australien, og du ser langt flere folk med smil på ansigtet, end sure miner..

 

Men selv Australien har travlt med at indføre et system lign. det Danske, hvor flere kan nasse på samfundet, og færre behøver at bestille noget.


Skrevet af LordNacho 1580 dage siden - Direkte link

Problemet er at folk altid hiver den slags op af hatten når de diskuterer politik.

 

Du har iøvrigt ret i det med sure miner. Man skal kun opholde sig i USA i ca 1 dag før nogen spontant begynder at snakke med en.


Skrevet af _slettet_bruger_3909 1580 dage siden - Direkte link

Danskere er overhovedet ikke lykkelige. Hvis de var hvorfor er 500.000 danskere så på lykkepiller eller det er måske derfor vi er lykkelige?

 

Nej, det drejer sig snarere om verdens mindste ambitioner. Øl, hygge, børn i institution og årlig sidespring til julefrokosten, måske med 10 dages ferie i en turistfælde og 'nej hvor er det godt at være hjemme igen'.

 

Påfaldende nok vil rigtig mange Nordkoreanere nok oprigtigt mene at de lever i verdens bedste land. Derfor er disse 'undersøgelser' af landets egen befolkning fuldstændig ligegyldig. Spørg dog expats som har boet i flere lande. Jeg tvivler på at Danmark er højt på listen der.


Skrevet af Rasmus J 1580 dage siden - Direkte link

Enig... dog vil jeg mene der er en vis pointe i undersøgelser, altså som du påpeger det, hvordan folk "føler" de har det, men det er desværre ikke sådan det bliver fremlagt af medierne. Her bliver det jo fremlagt som en objektiv måling, istedetfor som det er, en subjektiv rundspørger.


Skrevet af Kjeld Flarup 1580 dage siden - Direkte link

Selvfølgelig vil de have hemmeligheden på hvordan man kan bruge 50% af BNP på ingenting.


Skrevet af ckh 1580 dage siden - Direkte link

Så længe Danmark er medlem af EU, vil sådanne arbejder gå til andre end danskere. Jeg tænker ikke engang på Polakker eller Bulgarer, men i de 30 år jeg boede i udlandet og rejste rundt i Italien, Schweiz og Tyskland så jeg, at arbejdere og håndværkere dér arbejder hurtigere og mere effektivt en deres tilsvarende kolleger her på Sjælland. Derfor tror jeg ikke sådanne store arbejder i de næste 20 år vil blive udført af os, medmindre LO, 3F o.s.v. tager skeen i den anden hånd, og begynder at forlange noget af deres medlemmer. En reduktion af skat på arbejde er ikke nok, det er hele arbejdskulturen der skal ændres bl.a. nedbrydningen af faggrænserne samt idéen om de 37 timers arbejdsuge for ikke at tale om indstillingen med at lade hammeren falde præcis kl. 16.00 fordi man skal hjem til middag hos lillemor.


Skrevet af Ulrik B. Petersen 1580 dage siden - Direkte link

Jeg har en fornemmelse af at Danmark er til grin, når vi overlader store anlægsarbejder til udlandet. Jeg ved ikke nok om det, men jeg har en fornemmelse af at man i større lande som fx. Tyskland og Frankrig altid kan stríkke udbudsbetingelserne så spidsfindigt sammen at ordrerne går til tyske henholdsvis franske firmaer.

Er der nogen her på linien, der ved noget om dette? 


Skrevet af Thomas H 1580 dage siden - Direkte link

Vi har en tendens til at tro vi er de bedste i verden her i lille Danmark, men ofte er det ikke tilfældet. Eksempelvis er man i Århus i gang med at bygge en hurtigere forbindelse mellem motorvej E45 og havnen. Det kræver et enormt betonarbejde og i starten hyrede man danske betonarbejdere, men senere hen afskedige man dem og fik tyskere bragt ind i stedet for, da der var enormt meget bøvl med de danske arbejdere, samt kvaliteten af deres arbejde var ikke tilstrækkelig. Ikke nok med at tyskerne er billigere; de er faktisk også bedre end de danske betonarbejdere.

 

Når man hverken kan konkurrere på prisen eller på kvaliteten, har man et alvorligt problem...


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1580 dage siden - Direkte link

Så meget for den S/SF kickstart med at fremskynde investeringern.

 

Det giver rigtig nok arbejde, men til alle andre end Danmark.

 

Hvornår lærere man at man ikke skabe nye jobs, ved at bruge penge i det offentlige.

 

Skatterne skal ned, lønningerne skal tilpasses, afgifterne skal væk..

 

Så har vi kun arbejdsmoralen der skal rettes op på..   Min oplevelse da jeg kom hjem fra udlandet, Danmark er et hvile hjem, kun 37.5 timer om ugen arbjede, og de timer der gik på arbjede, gik langsomt - jeg var lige kommet ind fra Australien, med 16 timer om dagen 6 dage om ugen, hårdt arbejde i det samme feldt.. Der er sgu ingen måde Danmark kan konkurrere når vi er dyrere, langsommere, og mere ineffektive.


Skrevet af LeeKuanYew 1580 dage siden - Direkte link

Regeringens kickstart er en kickstart til Østrig, Polen, Tyskland og alle de andre mange lande der er bedre og eller billigere end os.


Skrevet af Fremskridt 1580 dage siden - Direkte link

Helle Thorning-Schmidt er indiskutabet europæer af hele hendes hjerte.


Skrevet af Anders Hessellund Jensen 1580 dage siden - Direkte link
Det er jo helt i overensstemmelse med regeringens politik. Der er jo ingen fremtid i virksomheder der beskæftiger sig med cement og beton.
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Erhverv og finans

9
2
12
6
10
10
11
16
3
7
18
6
7
4
13
5
4
4
10
16

- Annonce -


Om Lars Borup Jensen
IT-konsulent med speciale indenfor web- og backend-udvikling.

Se Lars Borup Jensens profil
eller
Følg Lars Borup Jensen
Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -