Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

36

Skrevet af roehakker 1608 dage siden - Direkte link

Vestas valgte at tro på den lette løsning hvor alle kan sætte en mølle op hvor det passer den enkelte mølleejer , men af skræk for vælgerne valgte politikerne at høre deres vælgere , så politikerne med ryggen fri kan placere møllerne hvor det passer dem , og havmøller er det store hit hos politikerne , men de er også hammer dyre at opføre , og den havde Vestas nok ikke set komme .


Skrevet af slettet bruger 3292 1608 dage siden - Direkte link

Kongerne på Borgen skal nok komme ilende med afpressede skattekroner til at subsidiere vindmøllerne yderligere! Bare vent og se! Intet, hvad ikke kan stå, må falde i dette land!


Skrevet af Tommy Jensen 1608 dage siden - Direkte link

Der er jo næsten altid tale om 'Pick the loser' og ikke pick the winner.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af _slettet_bruger_7373 1608 dage siden - Direkte link

Præcist, dem der lobbyer mest for statstilskud er jo somregel dem der godt er klar over at de ikke kan klare sig på markedsvilkår.


Skrevet af LeeKuanYew 1608 dage siden - Direkte link

Ak ja. vestas har været et dyrt bekendtskab. Det levn i min portefølje fra da man var idealistisk øko-socialist.

Jeg har dog beholdt primært fordi jeg håbede på at kineserne ville købe dem eller de fik en bailout.

 

Jeg tror stadig der måske kan komme en bailout.


Skrevet af KimH 1608 dage siden - Direkte link

Det er ikke nemt at overlade det til et par håndfulde amatører uden afsluttede uddannelser og uden joberfaring at skulle vurdere, hvilke virksomheder, der mon overlever. Særlig ikke, når det kriteriet for at være en fremtidig "winner" er baseret på fromme håb og gode viljer.

 

Vor "handels- og investeringsminister" (det hedder det på dansk newspeak) Pia Olsen Dyhr hævder på sin Facebookprofil så sent som den 28. juli, at de virksomheder, der er værd at satse på, er dem "der der byder ind på fremtidens udfordringer, såsom klimaproblemet, adgang til rent drikkevand, sundhedsproblemer" (http://www.facebook.com/politiker.pia.olsen.dyhr?filter=1). Olsen Dyhr er endda en af de få, der faktisk har afsluttet en uddannelse (som polit, naturligvis) og har haft noget, der minder om et lønnet job, nemlig ansat i Danmarks Naturfredningsforening og som "politisk koordinator" i en nødhjælpsorganisation. 

 

 Skrevet af slettet bruger 771 1608 dage siden - Direkte link

Virkelighedens "små skub" preller desværre af på nazi-klovnerne i regeringen. Eksempelvis Søvndal er slet ikke kvik nok til, at forstå dette. Snart kommer Martin Lidegaard med min pung åben for at redde stumperne af det ideologiske fallitbo, som den forpulede naziklovn han jo er.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Erhverv og finans

11
13
7
8
13
13
13
9
2
12
6
10
10
11
16
3
7
18
6
7

- Annonce -


Om Byggemand Bob
Iværksætter, entreprenør, udvikler.   Naturvidenskabelig baggrund fra universitetet, kombineret med 10+ års erfaring fra det private...

Se Byggemand Bobs profil
eller
Følg Byggemand Bob- Annonce -