Kontakt 180Grader.dk
16

Skrevet af slettet bruger 1099 1428 dage siden - Direkte link

Det er jo direkte skandaløst. Bille August, Christina Rosendahl mv er reelt danmarks bedst betalte kontanthjælpsmodtagere.  Det lyder faktisk som en rigtig fed fidus : Hvis man er et navn, eller allerede i gamet - man skal blot have lavet en enkelt eller to ukendte film (på støtte) - eller har de rigtige forbindelser (måske tager kokain med filmkonsulenten) kan man åbenbart søsætte det ene kryptofilm-projekt efter det andet, og så ellers leve i årevis af statens subsidier. Øjensynligt ingen skelen til om filmene realiseres, eller om man har 2-3-4-5 projekter i gang i forvejen, når kassen er tom og man har fundet på et nyt projekt. 

Brancheforeningens undersøgelse løfter også sløret for, at Det Danske Filminstitut gennem den såkaldte 60/40-ordning i gennemsnit har betalt 31 kroner i støtte til hver dansk biografgæst i perioden 2002-2011.

WTF? Det er da isoleret set fint nok at staten fremmer danske film, sådan af kulturelle og nationale årsager, men det der er jo helt sindssygt. 

I den anden, mere succesfulde ende af skalaen (...) Nørgaard har instrueret 'Klovn', som kun har fået 7,35 kroner i støtte pr. solgt biografbillet.

Har danske skatteydere virkelig betalt kr 7.35 per solgt biografbillet til Klovn, en inferiør omgang bras man ellers kunne forestille sig sagtens kunne hvile i sig selv? Det lyder også som en rigtig fed fidus, et slags scam :

 

1) først laver man et dansk bastardiseret plagiat af Curb your Enthusiasm, på rare støttekroner, uden risiko 

 

2) så tjener man kassen på at få vist sin statsstøttede TV-serie på statens TV-kanal, i uendelig sløjfe

 

3) når sucessen så er hjemme får man statsstøtte til at lave en spillefilm over temaet

 

4) man kan gå grinende hele vejen ned til banken - staten har betalt gildet, ingen risiko - men man stryger hele overskuddet, altså det man reelt har malket staten for


Skrevet af Hans Vestergaard 1428 dage siden - Direkte link

Bundråden og korrupt, så enkelt er det.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Film

9
11
7
15
14
11
38
26
10
42
39
48
13
12
26
23
18
3
19
9

- Annonce -


- Annonce -