Bedriver Klaus K aktivt stemmefiskeri til sine indlæg på 180 Grader?

Fra et indlæg af Fleks:

For udenforstående sagen kort: Klaus udnytter hver gang, han har udgivet noget her på 180grader, mail-post til alle modtagere om at stemme sine indlæg op, hvilket 'påbud' vel stort set alle efterkommer.

Så afslører undertegnede en ...]....red....[ i ovennævnte fiks-fakserier og anmoder for en gangs skyld KK himself om bare en anonym plus-stemme, hvor et svar på min sjældne anmodning drukner i en næsten sygelig 'bortforklaring' og moralske opstød om alt muligt andet, f.eks. at jeg alene er skyld i hans - nogle gange - mange minus-stemmer og andre af hans fortrædeligheder. Lidt i stil med netop det, som KK bebrejder Afskaftopskattennu.

Vi skal altså bare 'stemme alle hans indlæg op', men når der en enkelt gang sker det berettede, får vi en helt anden og uforklarlig side af Klaus frem. - Er det mon behandlingskrævende ego-centrerthed?

Ser man på KKs udgivelser, så synes stemmeafgivningen at være yderst koordineret.

KK udgiver et indlæg og indenfor kort tid, har det modtaget de sædvanlige plusstemmer. Det værende fra  Qda Plydsmaas,  sorenhDanmarks Rygerforening, og resten af personkredsen omkring DARY og nu senest også en  PainterBrain, som "erklæret" ikke ryger, kun kommenterer KKs artikler og stemmer dem op. KK har været særdeles aktiv på nettet siden loven om røgfrie miljøer blev implementeret i 2007, og sågar så aktiv at han åbenbart tidligere har benyttet sig af flere profiler på Berlingske.

Læs artikel

75 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere