Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

40

Skrevet af Liberalen 1609 dage siden - Direkte link

Der er noget HELT galt med det her samfund...


Skrevet af Ivan Dybdal 1609 dage siden - Direkte link

Der er noget helt galt med 'systemet'.

Hvis man kommer som amerikansk statsborger eller statsborger i andre OECD-lande, bør man uden videre have ret til permanent ophold i Danmark.


Skrevet af Andreas Baumann 1609 dage siden - Direkte link

Dvs. at de mange tyrkere, som har tysk statsborgerskab, bare skal komme herop? Hvilke radikale toner :p

 

Problemet er selvfølgelig, at når man laver stramme love, rammer man også utilsigtet. Sådan er virkeligheden.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af slettet bruger 419 1609 dage siden - Direkte link

Folk med tysk statsborgerskab kan vel bare komme i forvejen. Det sørger EU da for.


Skrevet af Christian Jessen 1609 dage siden - Direkte link

Ja det er jo flot vi som land kan stå og blære os med velfærd, pis og lort - og blive ved med at snakke om, at vi skal satse på højtuddannede og god arbejdskraft for at få de brede skuldre til at bære. Men hvad er takken for dem der rent faktisk kan og vil bære? Fremmedgørelse og mistænkelig-gørelse, hvis man altså ikke er pure arisk blegfed dansker...

 

Mht. kommentarerne om OECD-lande, så er det jo en latterlig kommentar. Drop den slags og bare stil normale basale krav. Sørg for at der gives opholdstilladelse, arbejdstilladelse og så videre, så snart at folk viser de både kan tage vare på dem selv og samfundet. Alt de fis med hvor man er fra i verden er ligegyldigt - de dygtige folk fra østen burde vi skam også gerne tiltrække, og eliten fra lande i f.eks. Sydamerika som Peru, Argentina og Chile (hvor sidstnævnte dog vidst nok er OECD-land & faktisk har bedst vækst ud af alle OECD lande).

 

Vi må gøre op med vores mistænkelig-gørelse af andre kulturer og mennesker, som ikke lige er ærke-hvide og blegfede danskere.


Skrevet af Ivan Dybdal 1609 dage siden - Direkte link

Christian Jessen. Det er jo dig, der er racist med din nedgøring af.."ærke-hvide og blegfede danskere".

OECD kunne være en afgrænsning af dem, der uden videre har ret til permanent ophold. Selvforsørgelse er givet dvs de kan selvfølgelig ikke få offentlig understøttelse.

Det udelukker ikke at andre udenfor OECD kan få opholdstilladelse efter særlige kriterier herunder at de kan klare sig selv uden offentlig understøttelse.


Skrevet af Christian Jessen 1609 dage siden - Direkte link

Fair, jeg blev måske lidt ivrig i at understrege min pointe. Men når vi har åndsvage spørgsmål i vores "statsborgertest" som er 100% irrelevante og de fleste "ægte danskere" ikke engang kan svare på, hvorfor har vi så travlt med at definere hvad der er dansk?

 

OECD eller ej, så handler det mere som selvforsøgelse - som du selv nævner, end noget andet. Burde jo være såre simpelt: Kan man vise midlerne, kan man også få opholds-tilladelse. Så kunne vi eventuelt stoppe med at gøre forskel på hvor man kommer fra, og i stedet se på hvilke kvaliteter man har.


Skrevet af slettet bruger 4734 1609 dage siden - Direkte link

"Vi må gøre op med vores mistænkelig-gørelse af andre kulturer og mennesker, som ikke lige er ærke-hvide og blegfede danskere."

 

Ja vi skal bare have endnu flere mellemøstlige analfabeter der ikke gider integrere sig...idiot!


Skrevet af Christian Jessen 1609 dage siden - Direkte link

Nå ja - fordi alle der ikke lige er dansker, er jo mellemøstlig analfabet. Suk, hvem er det lige der er idiot her? Nu er verden jo større end du tror lille ven.

 

Bare fordi man ikke er fra Danmark, skal man så være fra mellemøsten? Og bare fordi man er fra mellemøsten, skal man så være analfabet?

Hvad med folk fra USA, Chile, Peru og resten af Sydamerika? Kina, Thailand og resten af asien? Hvorfor skal vi behandle alle potentielle invandre, uanset nationalitet, som om de er pesten og vi ikke har brug for dem?

 

Ser en tendens til at iværksættere, specielt inden for min branche, smutter til andre lande. Der bliver tomt i Danmark, når man så hellerikke vil tillade andre at komme ind i landet (og de udenlandsdanskere der er dumme nok, til at ville tilbage).


Skrevet af _slettet_bruger_7892 1609 dage siden - Direkte link

Ja, det er grotesk - TAK til DF.


Skrevet af _slettet_bruger_877 1609 dage siden - Direkte link

Der er lige en lille ting; er der nogen her som har prøvet at få opholds tillandelse i USA ? - der bliver men behandlet på omtrent samme måde som i DK.

 

Hvorfor skulle Europa behandle Amerikanske statsborgere bedre end vi bliver behandlet der over. At personen i artiklen har opbygget 2 virksomheder som tjener penge har intet med sage at gøre.

 


Skrevet af Callesen58 1609 dage siden - Direkte link

Måske fordi kronen ikke er verdens reservevaluta, og vi derfor ikke kan lade pengepressen rulle, ligesom de gør i USA?


Skrevet af Ivan Dybdal 1609 dage siden - Direkte link

"han er på 14. år gift med danske Ulla Hald. Sammen har de sønnen Max på 12 år. Familien har nu boet syv år i Danmark"


Skrevet af Grølheim 1609 dage siden - Direkte link

Så længe der er arbejdsløse Prosa medlemmer kan jeg ikke se at der er noget forkert i at smide udenlandske it-arbejdere ud af landet!  Danmark for Danskerne!


Skrevet af Callesen58 1609 dage siden - Direkte link

Jeg tror, at der ville blive flere arbejdsløse Prosa-medlemmer, hvis de virksomhedder lukkede.


Skrevet af _slettet_bruger_1454 1609 dage siden - Direkte link

Endelig en fornuftig kommentar - også samfunds-økonomisk set. Så får DK nemlig noget for alle de kroner, landet spenderer på uddannelse til landets egne borgere.

 

PS: det gælder ikke kun Prosa-medlemmer. IAK har også mange.


Skrevet af Kent Damgaard 1609 dage siden - Direkte link

Hmmm - manden driver en virksomhed og er med til at skabe arbejdspladser i landet. Hvis det er udtryk for den generelle holdning hos Prosa, så kan jeg måske godt forstå at der er arbejdsløse medlemmer :)

 

Selv om man ikke skal lade sig løbe over ende af løntrykkere, så skal man heller ikke være blind for at udlændinge kan have noget med i baggagen som vi ikke har - f.eks. Charles Simnyoni (ungarer som kom hertil og arbejdede på Regnecentralen. Senere tog han til USA og lavede et eller andet der hed Microsoft Office som nogen vist går meget op i stadigvæk :)).

 


Skrevet af Kent Damgaard 1609 dage siden - Direkte link

Ellers var der vist også noget med en anden ungarer som lavede noget software herhjemme og skabte nogen jobs. Jeg følger ikke så meget med i det med computerspil, men det er vist noget med at man skal leve sig ind i rollen som disc jockey. De kalder det "Hitman" ;)

 

http://www.business.dk/diverse/portraet-flygtningen-og-forretningsmanden-floesser

 


Skrevet af Jan B 1609 dage siden - Direkte link

"Danmark for Danskerne"... Det var da en ækel retorik med stærke undertoner af noget som Nazi tåben Johnny fra greve kunne stå og skrige.

At sammenligne Mark Turner med et evigt strejkende Prosa medlem er dybt tåbeligt.

 

Som dybblå liberal anser jeg det skræmmende at 180 grader er ved at fyldes med disse nærmest nationalsocialistiske indlæg.


Skrevet af BenF 1609 dage siden - Direkte link

+1


Skrevet af Christian Jessen 1609 dage siden - Direkte link

Måske de åh-så-flittige Prosa medlemmer skulle finde et arbejde? Som selvstændig autodidakt udvikler har jeg intet problem med at finde arbejde og kunder. Jeg ser også tonsvis af IT-virksomheder (Specielt iværksætter startups) som søger masser af IT-medarbejdere.

 

Det der er catchen, er jo at man gerne vil have noget som både kan og vil arbejde. Det er ikke så svært hvis man virkelig vil - men som jeg selv har erfaret i søgen efter potentielle medarbejdere, er det svært at finde den slags folk.

 

Nå ja, og så er den nævnte i artiklen i øvrigt iværksætter, og SKABER jobs. Hvor mange jobs har Prosa-medlemmerne lige skabt under deres ekstra fridage - hov nej, sorry - strejker hedder det vidst!


Skrevet af Soegaard 1609 dage siden - Direkte link

Spørgsmålet er så hvor mange bumser og bistandsklienter de selv samme regler også har holdt ude? 

 

Hvis de nu har holdt 1000 tabere ude for hver produktiv indvandrer (som overstående), så er det vel alt i alt en udmærket forretning?


Skrevet af Ivan Dybdal 1609 dage siden - Direkte link

Vi behøver ikke at give alle adgang til Danmark. Vi kan selv vælge, hvem vi vil give ophold, ligesom i vores bolig.


Skrevet af _slettet_bruger_177 1609 dage siden - Direkte link

Vi burde kunne, ja, men så skal vi lige afskrive et par konventioner hist og her. Som jeg har sagt mange gange: Drop al politisk korrekt snak om frygtelige diskriminationsordninger og sig jatak til positiv indvandring og NEJ!!! til mere negativ indvandring.


Skrevet af Ivan Dybdal 1609 dage siden - Direkte link

Ja, Danmarks ret til at bestemme, hvem vi giver fast ophold, står over 'konventionerne', som er løse hensigtserklæringer uden sanktioner om en alt-andet-lige situation. De fleste lande forholder sig afslappet til konventionerne og det kan vi også og sætte vores selvbestemmelsesret først.


Skrevet af Callesen58 1609 dage siden - Direkte link

Vi har også altid ret til at trække os ud af konventionerne igen, såfremt de ikke allerede er blevet godkendt af alle FN-lande. For eksempel, så kan vi ikke trække os ud af Geneve-konventionerne, men vi kan godt trække os ud af forbudet mod klyngebomber.


Skrevet af Gismo 1609 dage siden - Direkte link

Luk kasserne. Så uddør de solbrændte igler når nattefrosten sætter ind.


Skrevet af Niklas Nikolajsen 1609 dage siden - Direkte link

Hvis man over en årrække har været en positiv bridrager til samfundet - så burde det alene give rigeligt med point - alt andet er jo sindssygt.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra IT

9
3
6
3
2
2
3
9
9
8
16
4
8
4
21
5
8
7
26
12

- Annonce -


Om Jonas Schwartz
Mit navn er Jonas og jeg bor i København sammen med min kæreste. Jeg arbejder som udvikler for et mindre firma i Dragør, og beskæftiger mig...

Se Jonas Schwartz' profil
eller
Følg Jonas Schwartz- Annonce -