Kontakt 180Grader.dk
26

Skrevet af Rasmus J 1373 dage siden - Direkte link

Dankort trusler virker jo kun, hvis man ikke kan gå i sin bank, og få kontanter udleveret.

Så er det et freudian slip, om en fremtid hvor socialisterne har afskaffet kontanter, eller er ministeren der hovedløst propagandere?


Skrevet af Gold Standard 1373 dage siden - Direkte link
I og med at regeringen er godt i gang med at kriminalisere kontant betaling, er der ingen tvivl om at dette bliver en reel trussel. Nu starter de med et loft på 10.000 kr for lovlige kontante betalinger, og der er ingen tvivl om at de bid for bid vil sænke den grænse, så alle transaktioner mellem borgerne til sidst kan overvåges centralt. Det er et helt naturligt og nødvendigt tiltag for at kunne kontrollere befolkningen og udbygge verdens i forvejen hårdeste skattesystem. Yderligere kollektivisering af borgernes værdier kan ikke længere ske gennem traditionelle tiltag, og derfor må der mere autoritær magt og kontrol til at holde det kørende.

Det eneste modsvar borgerne har til at forsvare sig med, er i højere grad at handle med hinanden i andre værdier end penge eller i byttehandler. Altså må vi regrediere til en "barter-economy", som før pengesystemet blev opfundet.
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra IT

16
4
8
4
21
5
8
7
26
12
7
7
6
41
11
19
7
20
4
33

- Annonce -


Om vonB
Frihedselskende politisk partiløs libertarianer, EU-skeptiker og fuldstændigt underbevist om menneskeskabt CO2's skyld i klimaforandringer.


Se vonBs profil
eller
Følg vonB
- Annonce -